- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi nisankralicesi
-
ya doğru diyorsun da bunlar ben arada yuruyorum felan hiç tınlamıyorlar daha fazla ses çıkarmaya çalışıyorlar
ya tabiki belki benim sesimde ona gidiyordur ama daha işte çok oturamadık sadece 2 3 kere görüştük bide yeni evlilermiş 3 aylık ondanda pek bir şey diyemiyorumBence kasıtlı yapmıyorlar kendı evlerı o kadar gurultulu kı senın sesını duymuyrlardır bıle emın ol ... Yanı benım komsuda tv kapatıp oturuyorlar karı koca ev sessız benım ev desen tam tersı ben hıc susmam knusurum adam mac ben dızı ızlıycem kavgasına gırerız benm tel susmaz bı kaynana bı annem arar her aksam gunduzde muzık acıp temızlık yaparım ve dınlemem yanı seslı olan kısacası ev farkında bıle olmuyor... Cok cok rahatsızsan nazıkce uyar ama herkesın evı cok abartılmadıgı surece ozgur olacak
ya tabiki belki benim sesimde ona gidiyordur ama daha işte çok oturamadık sadece 2 3 kere görüştük bide yeni evlilermiş 3 aylık ondanda pek bir şey diyemiyorum
tabiki bende istemem o yüzden önlemini alırım ama zamanı geldimi söylerim :)Yanı kımse ozelının sesını komsusuna dınletmek ıstemez
tabiki bende istemem o yüzden önlemini alırım ama zamanı geldimi söylerim :)
ya yapsınlar bizde yapıyruz ama onlar duymuyordur yani bununda bi şeyi vardır yani . ilerde samimi olduğumuz zaman biraz ucundan söylerimCidden söyleyebilecek misiniz? Onlar da ay sesimiz gidiyormuş deyip sessiz mi sevişecekler siz söyledikten sonra. Yapmayın allah aşkına. İnsanlar kendi evlerinde, yatak odalarında sevişiyor ne diyebilirsiniz ki?
ya yapsınlar bizde yapıyruz ama onlar duymuyordur yani bununda bi şeyi vardır yani . ilerde samimi olduğumuz zaman biraz ucundan söylerim
ben zaten önlemini alıyorum ama o konuşmalara o bağrışlara siz şahit olmuyorsunuz ben şahit oluyorum yani. yeni evli diye bir şey demiyorum ama ilerde derim yani ne yapıyım bende bağırarak mı cevap veriyimBelki duyuyorlardır nasıl bu kadar eminsiniz. Siz söylediğinizde biz de sizin sesinizden bıktık derse yüzünüz kızarmayacak mı?
Bu tip konularda rahatsız olan taraf kendi önlemini almalı.
aman olmasın canım :)Yeni tasindiginiz için böyle zamanla alışırsınız duymazSiniz bile rutin olur sizin için:)
ben zaten önlemini alıyorum ama o konuşmalara o bağrışlara siz şahit olmuyorsunuz ben şahit oluyorum yani. yeni evli diye bir şey demiyorum ama ilerde derim yani ne yapıyım bende bağırarak mı cevap veriyim
ben gene geldiğimden beri hiç ir şey demedim ki zaten ben gidip gece az ses yapın demiyecen üstü kapalı felan anlatacamDiyorum ki önleminizş alın rahatsızsanız. Yalıtım yaptırın (ucuz bişey) kulaklık takın, odanın yerini değiştirin. Böyle şeyler ne kadar samimi olunursa olunsun söylenmez komşulara.
ben gene geldiğimden beri hiç ir şey demedim ki zaten ben gidip gece az ses yapın demiyecen üstü kapalı felan anlatacam
ya ben duymamak için gene önelemimi alırım ama duruma göre bakarım zamanlar azalır bence zatenE kolay gelsin o zaman. Rahatlamak için bir sürü çözüm varken siz illaki söylemeyi ya da iğnelemeyi tercih ediyorsanız ne diyelim.
Bende yeni bi eve tasindim çok olmadı tasindigimiz ilk sıralar komşulardan gelen her sese uyuz oluyordumaman olmasın canım :)
ben emin ol elimden gelenin fazlasında çaba gösterim çok kısık konuşurum ne biliyim çok az bağırırım felan yani . üst komşumuz ama kamyon çalışıyor gibi evlerinden. hiç durmuyorlar sonra eşim kızıyor banaBende yeni bi eve tasindim çok olmadı tasindigimiz ilk sıralar komşulardan gelen her sese uyuz oluyordumsonra baktım ki bütün apartmanlarda bu sorun var dert etmemeye basladim. sadece alışmak için biraz zaman gerekiyor emin ol sende alışırsın. Üst komsun yeni evliymis normal o sesler yeni evli çift icin bizim aptmanda da var bi yeni evli çift bütün apt. Onların gece hayatını konuşuyor hatta komşunun oğlu babasına demiş ki baba bi köpek iniltisi geliyor normal yani alışmaya çalış cnim yapacak bisey yok pek fazla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?