Spor dediğim saatlerce değil canım. Günlük rutin 15-20 dk. Daha önceden spor geçmişim var . Vücudumda biraz kas var. Kaslarim erimesin vucudum yaşlandıkça sarkmasın diye yapıyorum aksam sporlarını..yeme duzenim cok yok. Sabah kahvaltısı yapamiyorum bi türlü midem bulanıyor ve ağrı oluyor. 12 ye doGru acikinca yiyorum. Aksamda az miktar yiyorum ekmeksiz. Kan değerlerim korkutuyor beni. Veya başka bi rahatsizlik cikmasiSporu az yiyerek yaparsanız yağdan değil kastan yakarsınız sizde de durum böyle olmuş ve sağlıksız kilo vermişsiniz umarım kansızlık falan da yoktur.
Bende sporcuyum ama düzensiz beslenmenize vücudu 15-20 taş çatlasa 30 dk çalıştırman bile kasından yakmana sebep yemek yemesen bile adam gibi spor yapmadan yine kasından yakıyorsun bi an önce yemek düzenini düzelt bence iştahın açılırsa anı kilo alırsınSpor dediğim saatlerce değil canım. Günlük rutin 15-20 dk. Daha önceden spor geçmişim var . Vücudumda biraz kas var. Kaslarim erimesin vucudum yaşlandıkça sarkmasın diye yapıyorum aksam sporlarını..yeme duzenim cok yok. Sabah kahvaltısı yapamiyorum bi türlü midem bulanıyor ve ağrı oluyor. 12 ye doGru acikinca yiyorum. Aksamda az miktar yiyorum ekmeksiz. Kan değerlerim korkutuyor beni. Veya başka bi rahatsizlik cikmasi
Ani kilo alıp vermenin kötü olduğunu biliyorum . VE kiloyu çat diye alamam. O zaman sadece göbek büyütürum. Bunu istemiyorum canım. Sabah kahvaltılarına özen göstereceğim. Midem zorlansada yapıcam bunu. 50 olsama yeter bana. Ama ben popoşumun büyümesini istiyorum.sırf ordan gitmiş ya. Sinirlerim bozulduBende sporcuyum ama düzensiz beslenmenize vücudu 15-20 taş çatlasa 30 dk çalıştırman bile kasından yakmana sebep yemek yemesen bile adam gibi spor yapmadan yine kasından yakıyorsun bi an önce yemek düzenini düzelt bence iştahın açılırsa anı kilo alırsın
Ben sana popustan vereyim biraz hahaah aynen kahvaltı az olsa da ye bünyen çalışsınAni kilo alıp vermenin kötü olduğunu biliyorum . VE kiloyu çat diye alamam. O zaman sadece göbek büyütürum. Bunu istemiyorum canım. Sabah kahvaltılarına özen göstereceğim. Midem zorlansada yapıcam bunu. 50 olsama yeter bana. Ama ben popoşumun büyümesini istiyorum.sırf ordan gitmiş ya. Sinirlerim bozuldu
Alırım biraz aslında. Ya gölge inan belden üstü aynı. Hatta diyorum ya göbek var gibi de. Ama gel gör ki popo. Popo nerdeBen sana popustan vereyim biraz hahaah aynen kahvaltı az olsa da ye bünyen çalışsın
Kız bırak göbüş olsun azıcık bende de var benim minnacık bir çıkıntı kadın bi deri bi kemik olmasın azıcık etli olsun görüşündeyim her zaman popoda çıkar sen bu ara egzersiz için sadece squat yapAlırım biraz aslında. Ya gölge inan belden üstü aynı. Hatta diyorum ya göbek var gibi de. Ama gel gör ki popo. Popo nerde
Onu yapınca bacaklarım resmen uyuşuyor ya :))) ama yapıyorum onuda :)Kız bırak göbüş olsun azıcık bende de var benim minnacık bir çıkıntı kadın bi deri bi kemik olmasın azıcık etli olsun görüşündeyim her zaman popoda çıkar sen bu ara egzersiz için sadece squat yap
Onu yapınca bacaklarım resmen uyuşuyor ya :))) ama yapıyorum onuda :)
Kuzum biraz işim var. Bitiriyim rahat rahat konuşalım. Senden başka kimsede yazmıyor zaten. Çünkü herkesin poposu varbende bugün 4 set yaptım benimde öyle oluyor ama işte yanması uyuşması iyi oluyor
Ben kendimden kısmıyorum dozunda yiyorum her yemeği ama ailede genetik popom zayıfta olsam o popo hep orda egzersiz önemli ben özellikle zumba ve pilatese borçluyum ama bol su içmenin de yaradığını düşünüyorum ve masajlar !!!Konuya popon dahilinde hakimsin :)) o popoyu nasıl yaptın yada ne yiyorsun sence popona iyi gelen :)
HAHAHA TAMAM KUZUM BEKLİYORUM :)Kuzum biraz işim var. Bitiriyim rahat rahat konuşalım. Senden başka kimsede yazmıyor zaten. Çünkü herkesin poposu var(
Uff. Şimdi kuduracak eşim. Bana sabah akşam yemek yedirecek. Ama bunu istemiyorum ya. Ona bunu tatlı dille nasıl anlaticam. Yani yemek ye dicek bende yicem ama ona göre az olunca kavga kıyamet. Bunu nasıl dengelicem kiHAHAHA TAMAM KUZUM BEKLİYORUM :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?