- 26 Haziran 2015
- 131
- 437
- 103
Bugün sabah eşimle biraz sohbet ettik. İşleri vardı beni de götürdü yanında. Yolda konuşma firsatimiz oldu. 1 haftadır bana Kilo verdiğimi Kilo almam gerektiğini söylüyordu. Bugünde bu konuyu konuştuk biraz. Bana yine çok zayifladin Bitanem. Kilo verdikçe çocuk gibi görünüyorsun dedi. Bu yüzden kiLo almanı istiyorum dedi. Ve ben bugun farkettim. Ben kendimde göbek var saniyormusum aylardır tartı yüzü görmediğim içinde bana Kilo alıyormuşum gibi gelirken aslında baya Kilo vermişim. 50 kiloydum önce. Ve bana hep aynı geliyordu vücudum. Halbuki vücudumu da cok iyi tanırım. Bugün bana kaç kilosun diye sordu bende 51 en az dedim. Nerdeeeeee. 45 e düşmüş kilom. İki tane eczane ye gittim emin olmak için. İnanılmaz moralim bozuldu. Aynaya baktım bugün. Üstüme komple çıkardım iyice inceledim .evet kızlar Kilo vermişim. Popo çok dolgundu önceden. Şimdi küçücük kalmış. Hala anlamıyorum nasıl oldu. Tıp merkezine gittim eczaneden sonra. 15 dk oldu eve geleli. Kan aldırdım. Kan değerlerime baktırmak için. Umarım çok düşük çıkmaz. Moralim inanılmaz bozuk durumda. Ben göbeğimle mutluyum. 15 dkdir da gerçekten ciddi üzüntü içindeyim. Tavsiye verin ne olur. Midem küçülmüş iyice. Ben yiyorum fazlasıyla sanıyordum ama şimdi düşününce hiçe çok yiyemiyorum. Spor yapıyorum yediklerim erisin fazla yağ olmasın vücudumda diye. Ama sizden ricam popomu yeniden eski haline getirmek için ne yapabilirim. Yiyecek olarak ve arti egzersiz olarak. Poposunu büyütmeyi başaran bayanlar yardım edinnnn