• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar konu sağlık

Hsgzllk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
131
437
103
Bugün sabah eşimle biraz sohbet ettik. İşleri vardı beni de götürdü yanında. Yolda konuşma firsatimiz oldu. 1 haftadır bana Kilo verdiğimi Kilo almam gerektiğini söylüyordu. Bugünde bu konuyu konuştuk biraz. Bana yine çok zayifladin Bitanem. Kilo verdikçe çocuk gibi görünüyorsun dedi. Bu yüzden kiLo almanı istiyorum dedi. Ve ben bugun farkettim. Ben kendimde göbek var saniyormusum aylardır tartı yüzü görmediğim içinde bana Kilo alıyormuşum gibi gelirken aslında baya Kilo vermişim. 50 kiloydum önce. Ve bana hep aynı geliyordu vücudum. Halbuki vücudumu da cok iyi tanırım. Bugün bana kaç kilosun diye sordu bende 51 en az dedim. Nerdeeeeee. 45 e düşmüş kilom. İki tane eczane ye gittim emin olmak için. İnanılmaz moralim bozuldu. Aynaya baktım bugün. Üstüme komple çıkardım iyice inceledim .evet kızlar Kilo vermişim. Popo çok dolgundu önceden. Şimdi küçücük kalmış. Hala anlamıyorum nasıl oldu. Tıp merkezine gittim eczaneden sonra. 15 dk oldu eve geleli. Kan aldırdım. Kan değerlerime baktırmak için. Umarım çok düşük çıkmaz. Moralim inanılmaz bozuk durumda. Ben göbeğimle mutluyum. 15 dkdir da gerçekten ciddi üzüntü içindeyim. Tavsiye verin ne olur. Midem küçülmüş iyice. Ben yiyorum fazlasıyla sanıyordum ama şimdi düşününce hiçe çok yiyemiyorum. Spor yapıyorum yediklerim erisin fazla yağ olmasın vücudumda diye. Ama sizden ricam popomu yeniden eski haline getirmek için ne yapabilirim. Yiyecek olarak ve arti egzersiz olarak. Poposunu büyütmeyi başaran bayanlar yardım edinnnn :(

Sporu az yiyerek yaparsanız yağdan değil kastan yakarsınız sizde de durum böyle olmuş ve sağlıksız kilo vermişsiniz umarım kansızlık falan da yoktur.

Sporu az yiyerek yaparsanız yağdan değil kastan yakarsınız sizde de durum böyle olmuş ve sağlıksız kilo vermişsiniz umarım kansızlık falan da yoktur.
Spor dediğim saatlerce değil canım. Günlük rutin 15-20 dk. Daha önceden spor geçmişim var . Vücudumda biraz kas var. Kaslarim erimesin vucudum yaşlandıkça sarkmasın diye yapıyorum aksam sporlarını..yeme duzenim cok yok. Sabah kahvaltısı yapamiyorum bi türlü midem bulanıyor ve ağrı oluyor. 12 ye doGru acikinca yiyorum. Aksamda az miktar yiyorum ekmeksiz. Kan değerlerim korkutuyor beni. Veya başka bi rahatsizlik cikmasi

Spor dediğim saatlerce değil canım. Günlük rutin 15-20 dk. Daha önceden spor geçmişim var . Vücudumda biraz kas var. Kaslarim erimesin vucudum yaşlandıkça sarkmasın diye yapıyorum aksam sporlarını..yeme duzenim cok yok. Sabah kahvaltısı yapamiyorum bi türlü midem bulanıyor ve ağrı oluyor. 12 ye doGru acikinca yiyorum. Aksamda az miktar yiyorum ekmeksiz. Kan değerlerim korkutuyor beni. Veya başka bi rahatsizlik cikmasi
Bende sporcuyum ama düzensiz beslenmenize vücudu 15-20 taş çatlasa 30 dk çalıştırman bile kasından yakmana sebep yemek yemesen bile adam gibi spor yapmadan yine kasından yakıyorsun bi an önce yemek düzenini düzelt bence iştahın açılırsa anı kilo alırsın

Bende sporcuyum ama düzensiz beslenmenize vücudu 15-20 taş çatlasa 30 dk çalıştırman bile kasından yakmana sebep yemek yemesen bile adam gibi spor yapmadan yine kasından yakıyorsun bi an önce yemek düzenini düzelt bence iştahın açılırsa anı kilo alırsın
Ani kilo alıp vermenin kötü olduğunu biliyorum . VE kiloyu çat diye alamam. O zaman sadece göbek büyütürum. Bunu istemiyorum canım. Sabah kahvaltılarına özen göstereceğim. Midem zorlansada yapıcam bunu. 50 olsama yeter bana. Ama ben popoşumun büyümesini istiyorum.sırf ordan gitmiş ya. Sinirlerim bozuldu :(

Ani kilo alıp vermenin kötü olduğunu biliyorum . VE kiloyu çat diye alamam. O zaman sadece göbek büyütürum. Bunu istemiyorum canım. Sabah kahvaltılarına özen göstereceğim. Midem zorlansada yapıcam bunu. 50 olsama yeter bana. Ama ben popoşumun büyümesini istiyorum.sırf ordan gitmiş ya. Sinirlerim bozuldu :KK43:
Ben sana popustan vereyim biraz hahaah aynen kahvaltı az olsa da ye bünyen çalışsın

Alırım biraz aslında. Ya gölge inan belden üstü aynı. Hatta diyorum ya göbek var gibi de. Ama gel gör ki popo. Popo nerde :KK43:
Kız bırak göbüş olsun azıcık bende de var benim minnacık bir çıkıntı kadın bi deri bi kemik olmasın azıcık etli olsun görüşündeyim her zaman popoda çıkar sen bu ara egzersiz için sadece squat yap

Kız bırak göbüş olsun azıcık bende de var benim minnacık bir çıkıntı kadın bi deri bi kemik olmasın azıcık etli olsun görüşündeyim her zaman popoda çıkar sen bu ara egzersiz için sadece squat yap
Onu yapınca bacaklarım resmen uyuşuyor ya :))) ama yapıyorum onuda :)

Konuya popon dahilinde hakimsin :)) o popoyu nasıl yaptın yada ne yiyorsun sence popona iyi gelen :)

Konuya popon dahilinde hakimsin :)) o popoyu nasıl yaptın yada ne yiyorsun sence popona iyi gelen :)
Ben kendimden kısmıyorum dozunda yiyorum her yemeği ama ailede genetik popom zayıfta olsam o popo hep orda egzersiz önemli ben özellikle zumba ve pilatese borçluyum ama bol su içmenin de yaradığını düşünüyorum ve masajlar !!!

Yanlış yere konu açmışsınız.
Sağlıklı beslenme, kilo alma vs. Topiklerinde daha çok yardım alırsınız.

Back
X