- 1 Ocak 2025
- 1.058
- 292
- 38
- 27
- Konu Sahibi adenim0011
-
Yaa Allah razı olsun güzel duanız için çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beniYine yanlış bi düşünce çünkü yerleşme lekelenmesi çoğu kadında da olmuyor, hiç birine takılmayıp gecikmeyi bekleyin en sağlıklısı böyle belirtilere tutunmak yıpratıcı oluyor malesef( yolunuz kolay ve güzel olur inşallah okuruz güzel haberlerinizi
her zaman dualarımdasınız bekleyen isteyen kim varsaYaa Allah razı olsun güzel duanız için çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni♥
Fazlasıyla evet kaşınıyor yanıuor sızlıyor acıyorAnladım
Göğüs ucunda hassasiyet var mı
Fazlasıyla evet kaşınıyor yanıuor sızlıyorAnladım
Göğüs ucunda hassasiyet var mı
Rabbim razı olsun güzel yüreğiniz acı görmesin♥her zaman dualarımdasınız bekleyen isteyen kim varsa
Bilmiyorum ya umutlanmamak için sanırım kendimi buna şartlandırdımYerleşme kanaması olmuyor ki herkestebuna şartlama kendini. Bende hiç olmadı nokta kadar bile.
Canım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor bende anlamış değilim
Canım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor b
Ben Şubat ayında ovulasyon testi ile hamile kaldım ve kimyasal düşük yaptım bu ay tekrar denedm günleri değerlendirdim rabbim kısmet eder inşallahCanım bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım pcosum anladığım kadarıyla pik olan silikleşen bütün günleri değerlendirdik eşimle bu iki gündür yaptığım ovulasyon testleri yine koyu çıkıyor bende anlamış değilim
Evet adetimin 8. Gününde pik gördüm 3 gün sonra silik çizgi çıktı regle 15 gün var tüm günleri değerlendirdim bugün akşam üstü kasık ağrım var çok azda adet sancım varPik gördünüz mü
Yani silik çıkmadan önceki testte her iki çizgi kopkoyu çıktıysa evet çatlamoştır silik testte.
Yani ovülasyon testleri devamlılık gerektiriyor
Tek testte anlaşılmıyor
Rabbim sağlıkla nasip etsin hepimize canım bende aylar önce bi kimyasal yaşamıştım bekliyorum bendeBen Şubat ayında ovulasyon testi ile hamile kaldım ve kimyasal düşük yaptım bu ay tekrar denedm günleri değerlendirdim rabbim kısmet eder inşallah
Silik gördüğünüzün ğzerine 14 ekleyin. Regl gününüz o olur.Evet adetimin 8. Gününde pik gördüm 3 gün sonra silik çizgi çıktı regle 15 gün var tüm günleri değerlendirdim bugün akşam üstü kasık ağrım var çok azda adet sancım var
Ay hadi yaFazlasıyla evet kaşınıyor yanıuor sızlıyor acıyor
Ayın 9uydu canım. Ama sancılarım giderek adete benziyor ve artıyor. Bu arada fazlasıyla af edersin gaz problemi yaşıyorum. Vücudumu anlayamıyorum bu ay. ÇözemiyorumAy hadi ya
Ne zaman çatlamıştı yumurtan
Hamilelik belirtisi yaşadığım hiç bir ayda gebelik haberi almadım mide bulantısı baş dönmesi vb. Hamile olduğum ay yaşadığım tek belirti adet olacakmış gibi hissetmekti bunun dışındaki en erken belirti kesinlikle sık idrara çıkmak oldu. Mide bulantısı meme hassasiyeti vb durumlari 8. Haftadan sonra yaşamaya başladımİyi akşamlar arkadaşlar yumurtlamamdan beri bütün ama bütün belirtileri yaşadım yaşıyorum. Ama bugün yüzümde çıkan küçücük sivilce (her adet dönemim de çıkar) bütün umudumu kırdı. Kasık ağrım da var arada kendini hatırlatıyor içim sıkılıyor sizlerle dertleşmek sizinle beklemek istiyorum bu süreci. Bat 25 sanırım pek düzenli değil 3 aydır
Haklısınız hepsi psikolojikti sanırım yine.Hamilelik belirtisi yaşadığım hiç bir ayda gebelik haberi almadım mide bulantısı baş dönmesi vb. Hamile olduğum ay yaşadığım tek belirti adet olacakmış gibi hissetmekti bunun dışındaki en erken belirti kesinlikle sık idrara çıkmak oldu. Mide bulantısı meme hassasiyeti vb durumlari 8. Haftadan sonra yaşamaya başladım
Bugün çatlamanın 12.günüymüşAyın 9uydu canım. Ama sancılarım giderek adete benziyor ve artıyor. Bu arada fazlasıyla af edersin gaz problemi yaşıyorum. Vücudumu anlayamıyorum bu ay. Çözemiyorum
Sen erken gebelik testiyle mi yaptın canım normal kaset testle mi. Cesaret edemiyorum son bir tane kaset testim var regl düzenli sayarsak adetime 2 gün kalmış oluyor biraz daha bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum pekBugün çatlamanın 12.günüymüş
Gebelik varsa çıkar testlerdeyapmak istiyorsan tabi.
Benim göğüs ucu hassasiyetim vardı çatlamadan beri. 11.gün öğrendim önce idrarda sonra kanda.
Erken gebelik testiydiSen erken gebelik testiyle mi yaptın canım normal kaset testle mi. Cesaret edemiyorum son bir tane kaset testim var regl düzenli sayarsak adetime 2 gün kalmış oluyor biraz daha bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum pek
Sen erken gebelik testiyle mi yaptın canım normal kaset testle mi. Cesaret edemiyorum son bir tane kaset testim var regl düzenli sayarsak adetime 2 gün kalmış oluyor biraz daha bekleyeyim diyorum cesaret edemiyorum pek
Ayy darısı bana yaa gerçekten çok heyecanlıyım. Sabah mide bulantısıyla uyandım geçmişti şuan yine biraz var. Ama kasıklarımda da ağrı var biraz bilmiyorum gerçektenErken gebelik testiydiçok silik bir çizgiydi. İdrarı dökmemiştim ikinciyi yapabilmek için. Onda da silik çıktı. Sabahına kan verdim 80 küsür çıktı
Mide bulantısına kendini şartlama. Şimdiden olmuyor şuan tamamen psikolojik senin bulantı. Betanın çok yükselmesi lazım bulantı için.Ayy darısı bana yaa gerçekten çok heyecanlıyım. Sabah mide bulantısıyla uyandım geçmişti şuan yine biraz var. Ama kasıklarımda da ağrı var biraz bilmiyorum gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?