Kızlar konuşalım mı belirti mi adet mi çözemiyorum

Mide bulantısına kendini şartlama. Şimdiden olmuyor şuan tamamen psikolojik senin bulantı. Betanın çok yükselmesi lazım bulantı için.
Bulantının gebelikle alakalı olduğunu bende düşünmüyorum canım sanırım midemi ya üşüttüm yada fena halde bişey dokundu. Bişey yiyemiyorum baya kötü midem. Hastaneye gidip bi serum falan taktırırdım da beta isteyecekler hamile olmadığımı öğrenirim diye korkuyorum

Yaa İnşallah sağlıkla güzellikle kolaylıkla ilerler gebeliğiniz ve kucağınıza alırsınız. Darısı bana ve tüm isteyenlere. Gerçekten devlet hastanesi öyle bende pcosum ve yeni öğreniyorum o kadar aydır gittiğim doktor ben şüplenip sormasam pcos olduğumu söylemedi bile. Bende de saydığınız her belirti var karnımdaki kasığımda ki sancı pek adete benzemiyor çok sancılı geçer benimki bu konuda uzmanım artık ayırt edebiliyorum sanırım. Kasıklarımda ve rahmimde inanılmaz bi doluluk var aşağı çekiliyor gibi hissediyorum belim çok ağrıyor ve çok halsiz hissediyorum. Elimde son bir kaset testim var biraz daha beklemek istiyorum ama cesaretim yok ne kan vermeye ne testi yapmaya

Sen bi test yapsana
Ben sabahı bekleyemedim gece yarısı yaptım ona rağmen çıktı

Sizde çatlamadan hemen sonra göğüs ucu hassasiyeti olmuş muydu? Bana normalde hiç olmaz, bu ay acıyor ağrıyor hafif uçları. Çatlamadan 3 4 gün geçti daha çok erken biliyorum ama
Valla bende de hemen sonra başladı canım. Bazen kendini çok belli etmiyor ama bazen de özellikle akşamları ve sabahları inanılmaz acıyor kaşınıyor sızlıyor acıyor değişik yani. Kasıklarım desen aynı tuhaflık onlarda da var pek adet ağrısına benzetemiyorum. Sivilcem çıktı işte o umudumu kırdı baya çünkü her adet dönemimde çıkar ve ben anlarım adet olacağımı ama diğer arkadaşta hamileliğinde de çıkmış bakalım benim ki yine adet mi gebelik mi

Bu belirtilere çok takılmamak lazım canlar ya. Yurtdışında yaşıyordum ben, ilk çocuğumu da orda doğurdum. Bu tarz şeyleri orda kimse konuşmuyordu garipsemiştim ama şimdi bana da mantıklı geliyor. Adet gecikti, 1 hafta sonra idrar testi yap evde, çift çizgi çıktı mı doktora git bence.

Benim hiç acımaz zaten küçük göğüslerim öyle ağrı fln yaşamıyorum ama uçlarına dokununca ağrı var çatlamadan beri.
Ben sençn yerinde şimdiye on tane test yapmıstım inşallah vardır

Ben sençn yerinde şimdiye on tane test yapmıstım inşallah vardır
Canım bende inan bu yaşıma kadar hiç bilmezdim göğüs ağrısı evlendikten birkaç ay sonra yaşamaya başladım benimde küçük göğüslerim o yüzden o damarlanma dedikleri olayı ben kendimde pek ayırt edemiyorum birazcık belli oluyor baktığımda ama zaten var mıydı bilmiyorum. Uçlarda böyle nasıl diyim ağrıdan ziyade sızı kaşıntı yanma gibi tuhaf bir durum var. Adetime 7/8 gün varken kaset test yapmıştım negatifti tekrar cesaret edemiyorum. Daha 8 aydır deniyoruz ama 8 ayda kaç tane test yaptım hep negatif olunca sanki o çifr çizgiyi hiç göremeyecekmişim gibi hissediyorum o yüzden yapmak istemiyorum açıkcası

Canım haklısın en mantıklısı o zaten ama insanın elinde de olmuyor maalesef. Artık kafama takmicam düşünmicem diyosun adetliyken ama sonra ki adet yaklaşınca 1 hafta kala istemsizce herşeyi ona yoruyorsun çıkmıyor ki aklından kızıyorum kendime vallahi kendi kendini mahvediyorsun diyorum yapma diyorum böyle yapmaya devam edersen olmayacak yaptığın şu strese bak yıllarca bekleyen var azıcık sabretmesini bil diyorum ama kime söylüyorum duvara konuşsam o anlamıştı ben anlamıyorum

Yaaa kızma kendine normal ama böyle hissetmen. Hakkında en iyisi olsun insallah.

Ben de 8 aydır deniyorum canım
Vitaminler bu ay baya kullandım.
Ama zaten adete 7 kala cıkması imkansız gibi bir şey. Çatlamanın üzerinden kaö gün geçti ki?
Ama artık yaparsan sonuc çıkar diye düşünüyorum

Sizde çatlamadan hemen sonra göğüs ucu hassasiyeti olmuş muydu? Bana normalde hiç olmaz, bu ay acıyor ağrıyor hafif uçları. Çatlamadan 3 4 gün geçti daha çok erken biliyorum ama
Benim direk çatladığı gün başladı en hafif şekilde ve hep devam etti artarak

Ayy keşke o kadar kolay olsa o umutla geçiyor kız günler çıkmazsa yıkılırım yarın sabah yada dayanabilirsem ertesi sabah yani 14.gün yaparım
Kız çıkar artık varsa kaset testte de
Yarın sabah da çıkar eğer pozitifse
Ama sen istediğin zaman yap tabi
İlk idrarınla

Ben vitamin pek kullanmadım folik asit varda pek düzenli kullandığım söylenemez. Adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım aslında 15 gün yapılması gerekiyormuş ben 5 gün yapabildim sadece ayın 7 sinde pik gördüm ilk defa ovulasyon testi denedim bu ay. Onu görünce ne olur ne olmaz bebiş olursa düşüğe neden olur diye korktum devam etmedim 9uda çatladı. Yani saat 00.00 ile birlikte çaylamanın 13.günü oluyor erken gebelik testi yok şuan bende olsaydı onunla denerdim de kaset test gecikme sonrası yapılınca doğru sonuç veriyor diye onu yapmıyorum. Hastanede çok yakın gidip kan vermem 10 dkmı almaz ama cesaret meselesi

Geçen aylarda böyle belirti yaşamış mıydın?
13 günde silik bile değil bence belli eder kendini çizgi. Hem bazı kaset testler erkenlere göre daha hassas olabiliyor. Şimdi dayanamicam ben yaptırcam sana testi fjfjfj yarın yaparsın artık bence sabahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…