Kızlar lazer yaptırıcam yardım!!!

peritozu96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
90
4
29
Benim yüzümde favori kısmında tüylenme var.Hiç almadım şu ana kadar.Diode lazer yaptırmayı düşünüyorum.Ama cilt kanseri yapabilir diye korkuyorum.Bir de traş mak.le alıyorlar.İşe felan gidicem ben.Sizce ağdayla alsam azalma olur mu hiç almadım daha önce.Yoksa lazer mi?:KK43:

Çevremde lazer yaptiranlar var .Lazere başlamadan önce jilet yapmak gerekiyormus.Ve tabikide lazer uzun yıllar düzenli yapıldı sonuç vermeye başlayacaktır.İğneli yöntemde yüzde çok fazla delik delik görüntü ve kalıcı izle bırakma olasılığı yüksek olduğu için çoğu kişi vazgeçiyor.

Sakın lazer yaptırma. Yüzü lazerden sonra daha kötü kıl olanları gördüm. Baş edemezsin sonra. En güzeli iğneli epilasyon. Yüz hariç tüm vücudumu iğneliyle bitirdim.

Benim yüzümde favori kısmında tüylenme var.Hiç almadım şu ana kadar.Diode lazer yaptırmayı düşünüyorum.Ama cilt kanseri yapabilir diye korkuyorum.Bir de traş mak.le alıyorlar.İşe felan gidicem ben.Sizce ağdayla alsam azalma olur mu hiç almadım daha önce.Yoksa lazer mi?:KK43:

Yüzüne lazer yaptıtırsan uyuyan tüyleri de uyandırıyormuş.. Tablet ağdalar var. ısıtıcıyla ısıtıp bez, kağıt filan kulllanmadan direk sürüp çekiyosun. Hassas bölgeler için olan pudralı pembe olanlar var ben kullanıyorum.

Yüzüne lazer yaptıtırsan uyuyan tüyleri de uyandırıyormuş.. Tablet ağdalar var. ısıtıcıyla ısıtıp bez, kağıt filan kulllanmadan direk sürüp çekiyosun. Hassas bölgeler için olan pudralı pembe olanlar var ben kullanıyorum.
link felan var mı?sesunun var bildiğim kadarıyla ama onu da bezle çekmek zorundasın

link felan var mı?sesunun var bildiğim kadarıyla ama onu da bezle çekmek zorundasın

Hayır tablet ağda yazdığında çıkıyor. tablet artık bulamıyorum. aynı tabletlerin kalıp şeklinde var. onları keserek kullanıyorum. ısıtıcı cezvesine koyup ısıtıyosun. ben pembe dplissma kullanıyorum. sesunun da bacaklar için olan rolon ağdasını.

Ben hibrit lazer yaptırıyorum ama baya oldu. Artık yok denecek kıvamda nerdeyse. Bi kaç seans sonra bitiyor. Uzun zaman sürüyor birde yaptırdıktan sonra aylarca gidiyor. Bende lekelenme falanda olmadı çok memnunum. Tabiki yapılan yerden yere fark var. İyi araştırmanı tavsiye ederim.

X