Kızlar lohusalığı geçirmiş anneler yardım edin :(

Hele bi 14 yaşına gelsin çıkacaksın 😂 şaka şaka kendini bı rahat bırak stres yapma şuan çok küçük adapte olmaya çalışıyor dünyaya annesi.Cok hızlı buyuyorlar keyfini çıkar bu günlerin.

Göğsünüzde durmayı çok seviyorsa yenidoğan döneminde kullanmaya uygun sling kangurular var. Onlardan alıp göğsünüzde taşıyarak dışarı çıkabilirsiniz. Ama doğru bağlamak ve bebeği yerleştirmek çok önemli, doğru kullanıldığında bebek için bir sürü faydası var ama yanlış kullanım kalça sorunlarına yol açabiliyor, dikkat edin kullanırken.

Kesinlikle sling alın. Ilk 3 ay ben de sadece emzirdim memeden ayıramadım hiç neredeyse. Sling güzel bağlayabilince içinde emzirebilirsiniz bile. Ve siz yürürken uyur içinde. Ben kanguru kilosuna ve ulaşmasını bekledim pişmanım. Şimdi hamile kalsam ilk sling alırım.

14 günlük bebeğim var
Biraz yaramaz bir bebek sürekli göğsümde oturmak istiyor. Odadan çıkamıyorum. Ne zaman düzelir bu durum ? Bende bebek arabasını alıp kahve içmeye çıkmak istiyorum
10:00 uyanıyoruz , alt değiştirme , süt emme , uyku , 14 gündür sadece bunları yapıyorum :(

Yaramaz mı 🫠🫠
İlk 3 ay zaten normali bu. Odadan çıkma. Kendini kapat sen de geçici bir şey. Bebiş dış dünyaya alışana kadar zorluyor. Çıkarsınız dışarı da beraber. Sling varsa slinge koyup çıkmayı deneyin ama havalar çok sıcak şu an. Akşam saatlerinde yapabilirsiniz.
O kısır döngü bunaltıcı olabiliyor.
Sosyal medyada gördüğünüz bebeğimle geziyorum şeylerine aldanmayın. Geziliyor elbet ama ilk günler böyle yani. 🥰
Bebeğinize de yaramaz demeyin yahu. Etiketlemeyin böyle.

Back
X