Kızlar lütfen bakar mısınız

Aynen varya belki düşer diye sabahtan beri bakıyorum ama yok

Kiz gel burayaa cok heycanlandm sonuc ne deger kacc kac gun gecikme oldu anlatt herseyii
Ay benim 4 gün gecikti, ilk kan verdiğimde 349 çıktı şimdi 2183 çıktı Allah'a şükür regl olacakmış da olamıyormus gibi bir sancım vardı ilk başta. Baş dönmesi ve bulantı vardı ama Nisan başı bana Vertigo teşhisi konuldu ben ona bagliyordum. Benim regl biraz tuhaf oluyor, önce 3-4 gün leke gelir sonra söker. Bunda reglden 3-4 gün önce sadece 1 kez pembe akıntı geldi hatta dedim aha bu ay erken olacam kesin ama baktım devamı gelmiyor. Tarih de ilerledikçe test yapayım dedim. Ay çok uzun yazdım ne yazacağımı bilemedim

Canım hayırlı olsun benim reglime 4 gün var betam 25 çıktı sence normal mi birde karnımda bugün regl olacak gibi çok hafif sancı oluyor

Hayirli olsun cnm saglikla gelsin kiz benim hic leke pembe akinti yokk

Canım hayırlı olsun benim reglime 4 gün var betam 25 çıktı sence normal mi birde karnımda bugün regl olacak gibi çok hafif sancı oluyor
Çok yorum gördüm bu şekilde olan canım, kan takibi yapıyorlar 2 günde bir. Seninde imkanın varsa bu şekilde kan ver bakalım nasıl ilerleyecek. Ama çok okudum böyle 25le öğrenip sağlıkla ilerleyen sen erken ogrenmissin baya, benim gecikme olunca biraz dhaa yüksek çıkmış

Hayirli olsun cnm saglikla gelsin kiz benim hic leke pembe akinti yokk
Kız benimde çevremde kimsede olması, yerleşme kanaması bu dediler. Herkeste gorulmuyormus işte vücuda bağlı demek ki, şart bişey değil yani kafana takma

B
Evet canım pozitif darısı senin sonuca inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin hep dua ediyorum inan
Birtanesin inşallah canım benim isteyen herkese versin . Birde birşey sorcam böyle biraz ayakda durunca kasığımda batma gibi hafif oluyor bazen de kasığımda hafif ağrı oluyor bugün de afedersin vajinaya doğru ince hafif vuruyor gibi başka belirti yok normal mi bugün olmazsam adetim geçmiş oluyor 2 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…