fondöten sürmeden önce nemlendirici bir krem sürün cildinize ya da maxfactor'ın 3 in 1 kremini kullanmayı dene hem de çok hafif ve cildine zarar vermez.Merhaba kızlar ben daha yeni üye oldumda bir konuda bilgi almak istiyorum sizden yardım ederseniz Çok sevinirim.Ben fondöten kullanamıyorum kullandığım zaman cildimde kabuk kabuk görünüyor bunun için ne yapmam gerek sizce yada sizinde başınıza geldimi hiç ne yaptınız çözüm öneriniz varsa lütfen yardım eder misiniz?
Alta baz uygulaman lazım. Yağsız bir nemlendirici olabilir.Merhaba kızlar ben daha yeni üye oldumda bir konuda bilgi almak istiyorum sizden yardım ederseniz Çok sevinirim.Ben fondöten kullanamıyorum kullandığım zaman cildimde kabuk kabuk görünüyor bunun için ne yapmam gerek sizce yada sizinde başınıza geldimi hiç ne yaptınız çözüm öneriniz varsa lütfen yardım eder misiniz?
sakın niveanın bb kremini kullanmayın, ben o hataya düştüm bir düğün için sürmüştüm ten ısındıkça katı yağ gibi eridiCanım bb krem kullan ben de fondöten kullanamam ama bb kremden çok memnunum
Hadi yasakın niveanın bb kremini kullanmayın, ben o hataya düştüm bir düğün için sürmüştüm ten ısındıkça katı yağ gibi eridi
tesekkurler kizlar yalniz kis gununde gunes kremi surmek mantiklimiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?