kızlar lütfen bakar mısınız?

Merhaba canim, ilk once cilt temizligini yapman lazim. Sen ne kadar temiz zannetsende gozeneklerin ici kir yag ve makyaj doluyor. Yani derinlemesine temizlik yapmalisin haftada bir kere, peeling maske. Makyajdan oncede yuzunu iyice yika sonra nemlendiricini sur birazcik bekle yada makyaj bazini daha sonra fondoteni tampon harektleriyle uygula. Cildin yaglimi kurumu? Bide hangi fondoteni kullaniyorsun?

cildim karma bazı yerler kuru baxu yerlerde yagli bu sebepden dolayi hic almadim fondoten denedim cnku hp kabuklu gösterdi

temizleme jeli olarak ne önerirsiniz?
bir de benim cildimşu an sivilcesiz ama sivilce çıkar sürekli. Önerebileceğiniz bişey var mı şunu kullan şunu kullanma diye? Teşekkürler :)

temizleme jeli olarak ne önerirsiniz?
bir de benim cildimşu an sivilcesiz ama sivilce çıkar sürekli. Önerebileceğiniz bişey var mı şunu kullan şunu kullanma diye? Teşekkürler :)

Cilt tipinize gore degisir ama Biodermanin temizleyicisini siddetle tavsiye ederim.

Kullanan arkadaslarim da cok memnun kaldilar.

Ustelik 500 mllik pompali pratik sisesinde olmasinin yani sira kampanya donemlerinde ikincisi ucretsiz...

Yani bir yildan daha uzun sure kullanabilirsiniz.

Ustelik muthis kokusuyla cildinizi rahatlatip yumusacik ve tertemiz yapmasinin yani sira...

Pratik sisesi sayesinde kullanimi cok kolay...

Pompali oldugu icin de her seferinde yeterli ve esit miktarda kullanabiliyorsunuz.

Bu urunu tercih etmeyecekseniz de sorunlu bir cildiniz olmasina deginmenizden de hareketle...

Temizleyici ve diger bakim urunlerini marketlerden ziyade eczanelerden almanizi oneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…