Yok 2 ay korundum da bugün ev ortamı korunamadım ve o misafirler bugün karantinadan çıkmış. Geçirenler 1-2 ay bulaştırıyorsa o zaman bittim ben.Düşünme sakin kimseyi de panik yapma kendini kötü hissedersen asm den ilçe sağlığa yönlendirip test iste daha sakin oluyor. Ama korundum diyorsun inşallah yoktur zaten ki bildiğim kadarı ile geçirenler bir iki ay bulaştrmıyormuş diye okumuştum. Böyle ay bennapıcam ay oldum mu vs dersen psikolojikman olursun zaten beyin şartlı tepkimeye girer
Bulaştırmıyor harf eksik yazmış klavyem :) asıl ev ortamında korunman lazım yavrucum sen neler yapmışsın öyle sen odaya kitle kendini çıkma :))Yok 2 ay korundum da bugün ev ortamı korunamadım ve o misafirler bugün karantinadan çıkmış. Geçirenler 1-2 ay bulaştırıyorsa o zaman bittim ben.
Yani sen aylardır evden çıkma çıkınca da karantinadan yeni çıkmış aileye denk gel. Kimse de demedi ki baya geçti aradan öyle konusu açıldı. Adam da fosur fosur sigara içiyordu. Valla karantina süresi 14 günden 10 güne düşünce insan tedirgin oluyor. Hayır bugünmüş karantinalarının son günü. Hemen gezme derdine düşmüşler kimseyi düşünmeden. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Birde ben mutfağa sigara içmeye gittim kız da sonra geldi öksürdü bir de. Umarım negatife dönmüşlerdir.Bulaştırmıyor harf eksik yazmış klavyem :) asıl ev ortamında korunman lazım yavrucum sen neler yapmışsın öyle sen odaya kitle kendini çıkma :))
Ama kanıtlanabilirliğini araştırmadım geçirenlerin bir iki ay b u l a ş t ı r m a d ı ğ ı n ı twitter da okudum doğruluğu nedir bilemiyorum tekrar belirteyimde
Ben de kullanıyorum Twitter ama görmedim hiçBulaştırmıyor harf eksik yazmış klavyem :) asıl ev ortamında korunman lazım yavrucum sen neler yapmışsın öyle sen odaya kitle kendini çıkma :))
Ama kanıtlanabilirliğini araştırmadım geçirenlerin bir iki ay b u l a ş t ı r m a d ı ğ ı n ı twitter da okudum doğruluğu nedir bilemiyorum tekrar belirteyimde
Normalde hep dikkat ederim bugün basiretim bağlandı sanki. Umarım birşey olmaz. Teşekkür ederim güzel dileklerin için lütfen duaların da bana da yer verirsinO kadar çok şey okuyorum ki twitter da şu an zaten aşıdan kafam allak bullakbi de üstüne sen ettin ama sen kendi kendine çok yanlış ettin . Haber et bizi de sağlıklı günler
Günaydın ay evet ben onu hiç düşünmemiştim hepsi aynı an da olmadıysa sıkıntı. Keşke kırsaydım da gitmeseydim. Artık yapacak birşey yok. Umarım bulaşmamıştırMerhabalar, şöyle bir problem var. Mesela anne pazartesi günü covid pozitif diyelim babaya sali çarşamba bulaşmış olabilir çocuklara perşembe olabilir yani herkesin ayni gun hasta olduğu garanti olmadığı için karantinadan erken çıkmış olmalari muhtemel (özellikle çocuklar). Tabi yuzde yuz size de bulaşmıştir anlamina gelmiyor, ama kendinizi temasli saymaniz gerekli. Kimseyle maskesiz mesafesiz görüşmeyin en azindan bir hafta kadar . Uzun zamandir dikkat edip boyle sacma sapan bir olayla bozmaniz da üzücü olmuş. En büyük suç bu dogum gununu düzenleyip insanlarin ayip olur diye reddedemeyecegini bilerek davet edende..
Ama ben gerçekten de çıkmadım istesem de çıkamazdım kız kardeşim hamileydi doğum yaptı doğumdan öncesi ve sonrasında 2 ay kaldım. Market dışında bir yere gitmedim. Apartman da bile maske takarım. Bilseydim öyle birileri oduğunu gitmezdim. Ve gittikten sonra baya geçti corona konusu açılınca bizim karantimiz bugün bitti dediler şok oldumKime sorsan zaten Mart’tan beri evden çıkmıyor, alış verişini online yapıyor ... bla bla bla
Bilen yazsın diyorsunuz da cami hoparlöründen bile bas bas bağırıyorlar ev toplantıları yasak diye...
Ne desek boş kendinizi bir kaç gün takip edin. Duruma göre test yaptırırsınız.
Siz anlamaamışsınız yazdığımı ben arkadaşıma gittim ve sadece biz gidicez sandım. Gittiğim de başkaları vardı karantinadan çıkan onlar.10 gün biter bitmez gitmeniz gereklimiydi gerçekten?
Ben 21 gün sonra negatife döndüm ve doktorlar bana 18. Güne kadar evde kalmamı soylediler. Bulaşma ihtimali var yani. Çok yanlış yapmışsınız
Basından beri boşuna kimseyle görüşmüyoruz, herkes görüşüyor demek. Toplanmak yasak degilmiydi?Siz anlamaamışsınız yazdığımı ben arkadaşıma gittim ve sadece biz gidicez sandım. Gittiğim de başkaları vardı karantinadan çıkan onlar.
İntihar gibi birşey bu.Bugün bir akadaşımızın kızının doğum günüydü illa gelin dedi hiç gidesim yoktu ama çok ısrar etti kıramadık gittik gittiğimizde bir baktım bir aile var hepsi corona olmuş karı koca 2 çocuk 1 bebek ve bugün bitmiş karantinaları.Bulaşma riski var mı? Çok korkuyorum. Astımım var zaten zar zor nefes alıyorum ayrıca ailem şuan burada değil ama pazartesi gelecek. Söyleyemiyorum da. 2 ay evden çıkmadım market dışında. Bir çıktım bin pişman oldum. Anneme falan da bulaşırsa diye aklım çıktı. Bu saat oldu yatamadım. Bilenler lütfen yazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?