Kızlar lütfen bakın özellikle sağlık çalışanları

Yok 2 ay korundum da bugün ev ortamı korunamadım ve o misafirler bugün karantinadan çıkmış. Geçirenler 1-2 ay bulaştırıyorsa o zaman bittim ben.

Yok 2 ay korundum da bugün ev ortamı korunamadım ve o misafirler bugün karantinadan çıkmış. Geçirenler 1-2 ay bulaştırıyorsa o zaman bittim ben.
Bulaştırmıyor harf eksik yazmış klavyem :) asıl ev ortamında korunman lazım yavrucum sen neler yapmışsın öyle sen odaya kitle kendini çıkma :))
Ama kanıtlanabilirliğini araştırmadım geçirenlerin bir iki ay b u l a ş t ı r m a d ı ğ ı n ı twitter da okudum doğruluğu nedir bilemiyorum tekrar belirteyimde

Yani sen aylardır evden çıkma çıkınca da karantinadan yeni çıkmış aileye denk gel. Kimse de demedi ki baya geçti aradan öyle konusu açıldı. Adam da fosur fosur sigara içiyordu. Valla karantina süresi 14 günden 10 güne düşünce insan tedirgin oluyor. Hayır bugünmüş karantinalarının son günü. Hemen gezme derdine düşmüşler kimseyi düşünmeden. Nasıl moralim bozuk anlatamam. Birde ben mutfağa sigara içmeye gittim kız da sonra geldi öksürdü bir de. Umarım negatife dönmüşlerdir.

Ben de kullanıyorum Twitter ama görmedim hiç

O kadar çok şey okuyorum ki twitter da şu an zaten aşıdan kafam allak bullak bi de üstüne sen ettin ama sen kendi kendine çok yanlış ettin . Haber et bizi de sağlıklı günler

O kadar çok şey okuyorum ki twitter da şu an zaten aşıdan kafam allak bullak bi de üstüne sen ettin ama sen kendi kendine çok yanlış ettin . Haber et bizi de sağlıklı günler
Normalde hep dikkat ederim bugün basiretim bağlandı sanki. Umarım birşey olmaz. Teşekkür ederim güzel dileklerin için lütfen duaların da bana da yer verirsin

Merhabalar, şöyle bir problem var. Mesela anne pazartesi günü covid pozitif diyelim babaya sali çarşamba bulaşmış olabilir çocuklara perşembe olabilir yani herkesin ayni gun hasta olduğu garanti olmadığı için karantinadan erken çıkmış olmalari muhtemel (özellikle çocuklar). Tabi yuzde yuz size de bulaşmıştir anlamina gelmiyor, ama kendinizi temasli saymaniz gerekli. Kimseyle maskesiz mesafesiz görüşmeyin en azindan bir hafta kadar . Uzun zamandir dikkat edip boyle sacma sapan bir olayla bozmaniz da üzücü olmuş. En büyük suç bu dogum gununu düzenleyip insanlarin ayip olur diye reddedemeyecegini bilerek davet edende..

Kime sorsan zaten Mart’tan beri evden çıkmıyor, alış verişini online yapıyor ... bla bla bla

Bilen yazsın diyorsunuz da cami hoparlöründen bile bas bas bağırıyorlar ev toplantıları yasak diye...

Ne desek boş kendinizi bir kaç gün takip edin. Duruma göre test yaptırırsınız.

Günaydın ay evet ben onu hiç düşünmemiştim hepsi aynı an da olmadıysa sıkıntı. Keşke kırsaydım da gitmeseydim. Artık yapacak birşey yok. Umarım bulaşmamıştır

10 gün biter bitmez gitmeniz gereklimiydi gerçekten?
Ben 21 gün sonra negatife döndüm ve doktorlar bana 18. Güne kadar evde kalmamı soylediler. Bulaşma ihtimali var yani. Çok yanlış yapmışsınız

Ama ben gerçekten de çıkmadım istesem de çıkamazdım kız kardeşim hamileydi doğum yaptı doğumdan öncesi ve sonrasında 2 ay kaldım. Market dışında bir yere gitmedim. Apartman da bile maske takarım. Bilseydim öyle birileri oduğunu gitmezdim. Ve gittikten sonra baya geçti corona konusu açılınca bizim karantimiz bugün bitti dediler şok oldum

10 gün biter bitmez gitmeniz gereklimiydi gerçekten?
Ben 21 gün sonra negatife döndüm ve doktorlar bana 18. Güne kadar evde kalmamı soylediler. Bulaşma ihtimali var yani. Çok yanlış yapmışsınız
Siz anlamaamışsınız yazdığımı ben arkadaşıma gittim ve sadece biz gidicez sandım. Gittiğim de başkaları vardı karantinadan çıkan onlar.

10 gün karantinadan sonra test yapmıyor devlet hastaneleri. Özelde yapmaları gerekiyor. Ayrıca ilk 3 gün bulaş riski fazla oluyor korkmanıza gerek yok. Bir sağlık ocağını arayıp sorabilirdiniz. Geçirmiş biri olarak sürecide bilen biriyim. Korkmayın. 10 gün sonra ben çıktım görüşmede yaptım vs kimseyede bulaşmadı. Çok şükür.eşim 10 gün sonra işe gitti düşünün kimseye geçmedi. Geçirseydik biz geçirirdik

Siz anlamaamışsınız yazdığımı ben arkadaşıma gittim ve sadece biz gidicez sandım. Gittiğim de başkaları vardı karantinadan çıkan onlar.
Basından beri boşuna kimseyle görüşmüyoruz, herkes görüşüyor demek. Toplanmak yasak degilmiydi?

İntihar gibi birşey bu.

Gitmemelisiniz. Bakın açık havada bile korkuyoruz,siz eve ,kalabalığa giriyorsunuz cesaretinize hayran kaldım. Bir şey olmaz denemez,belki hala pozitifler test yapılmamış ki. Ayrıca o insanlara da ağız dolusu söylenmek istiyorum bu şuursuzluk nedir? Otursunlar evlerinde,çok mu bunaldılar açık havaya çıksınlar ki ben karantina döneminde de evde oturduklarını sanmıyorum,koştur koştur doğumgününe gelmek nedir? Akıllanmiyorlarda,hastalanmışsın işte,bir daha hasta olmamak için dikkat et bari,o da yok.
İşte sırf böyle insanların yüzünden,sağlıkçılar evine,çocuklarımız okuluna gidemiyor.

Ne insanlar var ya, çok mu lazımmış doğum günü karantinadan çıkar çıkmaz oraya koşmuşlar? Düşüncesiz, bencil insanlardan nefret ediyorum. Ama sizin yine de ortamda koronalı olsun olmasın zaten kalabalığa girmemeniz gerekirdi. Bizde bir şey yok zaten yazmışsınız bir yorumunuzda, nerden biliyorsunuz? Zaten hep böyle bizde bir şey yok diyenler yüzünden yayılmadı mı her yere? İnşallah bulaşmamıştır, geçmiş olsun.

Umarım bir şey olmamıştır.
Yabancı ülke televizyonlarında (İngiltere) kamu spotları dönüyor.
Onlardan bildiğim kadarıyla, virüsü aldıktan 2-14 sonra ilk belirtiler ortaya çıkabiliyormuş.
Kendinizi takip edin, Allah korusun umarım öyle olmaz, ama siz yine de kimseyi telaşlandırmadan evdeki kişilerle ilişkilerinizi/mesafenizi sanki virüslüymüşsünüz gibi tanzim edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…