Evet doğru ama çıktıkları gün gelmişler bir de devlet karantina sonrası test yapmıyor özeller yapıyor haliyle 5 kişi olunca yaptırmamışlar. Yaptırdık negatif çıktık deseler korkmazdım.Tabiki öyle zaten öyle olmasa karantinadan neden çıkarsınlar bulaşmıyor. Korkmayın
çağırsın çağırmasın, isterseniz yalnızca siz olun. sonuçta başka insanlarla temasa geçmiş oluyor musunuz olmuyor musunuz??Başka misafir çağırdığını bilmiyordum bilsem hayatta gitmezdim.
gitmeseydiniz. kırılırsa kırılsın. salgın hastalık var,milyonlar öldü. çok geçerli bir bahane bence.gitmek de istemedim çok ısrar etti arkadaşım.
yooo hiç de etmiyorlar,pandemide eve misafir çağırıp doğum günü kutlamak mı dikkat etmek oluyor?Onlar da dikkat ediyor
tebrik ederimAstımım var zaten zar zor nefes alıyorum
Annem atlatalı 6 ay oldu öksürüyor kendinizi takip edin bişey olmaz inşallahEvet ama şimdi 10 güne düştü ve süreleri bugün bitmiş sanırım onlara da test yapılmamış. Gayet enerjik duruyorlardı ama kız da öksürük devam ediyor ve bir de kahve yaptı bize. Benim bağışıklığım baya zayıf umarım yakalanmam..kimseyi de riske atmam
biz kimse yok sanıyorduk bilsem kendimi riske atmazdım
neden anlamamakta ısrar ediyorsunuz?? covid geçirmiş veya geçirmemiş hiç fark etmez,şu dönemde herkese potansiyel bir taşıyıcı gözüyle bakmanız lazım!başkalarının geleceğini bile söylese gitmezdim
Evde maskesiz oturduk haliyle yeme içme de olduğu için ama ben bilmiyordum ki oturduktan 1 saat sonrası hatta belki daha sonrası biz de geçirdik dediler heralde daha öncedir dedim sonra bugün bitti karantinamız dedilerRiski göze alıp gitmişsiniz bir de maskesiz mi 3 saat oturdunuz? İyi cesaret üstelik astımınız var
Ben 2 ayı geçmiştir evden çıkmadım normalde de gidecek biri değilim bu konu da çok hassasım ve dikkat ediyorum. Amaç aslında doğum günü de değildi özel ailevi durumlardı. Ben de kendimi ve ailemi riske atacak kadar delirmedim. Burada konu açma sebebim karantinadan yeni çıkmış birinden virüs bulaşıp bulaşmayacağı ve özellikle sağlıkçı arkadaşlarımdan bilgi istedim. Destek yerine köstek olmayı tercih ediyorsanız da saygı duyarımçağırsın çağırmasın, isterseniz yalnızca siz olun. sonuçta başka insanlarla temasa geçmiş oluyor musunuz olmuyor musunuz??
kusura bakmayın ama ben çok kızdım size, biz boşuna mı izin alamıyoruz,istifa edemiyoruz?? doğum günü de yapmayıverin bir kez de nolur yahu! şu dönemde lüksten biraz fedakarlık etmek lazım ya nolur azıcık dişinizi sıksanız!
gitmeseydiniz. kırılırsa kırılsın. salgın hastalık var,milyonlar öldü. çok geçerli bir bahane bence.
yooo hiç de etmiyorlar,pandemide eve misafir çağırıp doğum günü kutlamak mı dikkat etmek oluyor?
unutmayın ki taşıyıcı olup da semptomu olmayan çok insan var,yani herkes şu an potansiyel bir risk faktörü!
tebrik ederimarkadaşınızın size küsme ihtimali sağlığınızdan daha önemli herhalde bravo bravo!
çok sinirlendim ya içim acıyor artık, 2-3 saat uyuyup nöbet tutuyorum ben, ama biz bu kadar uğraşırken (ve duyarlı vatandaşlarımız) başkalarının bu şekilde yaşaması gerçekten canımı acıtıyor artık!
Evde maskesiz oturduk haliyle yeme içme de olduğu için ama ben bilmiyordum ki oturduktan 1 saat sonrası hatta belki daha sonrası biz de geçirdik dediler heralde daha öncedir dedim sonra bugün bitti karantinamız dediler
Ev sahibi de bir hoş zaten,böyle bir zamanda milleti toplayıp doğum günü yapmak normal değil ki zaten. Korona atlatmış birilerini davet etmekte ayri tuhaf,onlarda koşa koşa gelmişler. Nerden tutsam elimde kalıyor,hangi birine kızacağımı şaşırdım valla pes.Aynen ya ne biçim insanlar
10 gün oturmak zor geliyor
Umursamıyorlar işte ölürse ölsün insanlar umurlarında mı
Sağlıkçıyı düşünen kim
Gezme derdinde hepsi
Salaklar ya
Gerçekten ben ev sahibinin yerinde olsam kabul etmem valla
Kim kırılıyorsa kırılsın
Benim çevrem bilinçli çıktı Allahtan
Komşu falan hiç gelmiyor bu süreçte
Ailem yaşlı
Kimseyi eve sokmam
Millet gezicek eğlenicek diye ben niye feda edeyim sevdiklerimi
Keşke sizde sağlık çalışanlarına destek olsanız biraz. Yazık yani insanlar 1 senedir mücadele ediyorlar. Hastalıkla mücadele bir yana birde bu sorumsuzlukla mücadele ediyorlar. Yazık inanın vebaline girmek bu artık insanların. Ne olur azıcik dişimizi sıksak?Ben 2 ayı geçmiştir evden çıkmadım normalde de gidecek biri değilim bu konu da çok hassasım ve dikkat ediyorum. Amaç aslında doğum günü de değildi özel ailevi durumlardı. Ben de kendimi ve ailemi riske atacak kadar delirmedim. Burada konu açma sebebim karantinadan yeni çıkmış birinden virüs bulaşıp bulaşmayacağı ve özellikle sağlıkçı arkadaşlarımdan bilgi istedim. Destek yerine köstek olmayı tercih ediyorsanız da saygı duyarım
ben doktorum, kusura bakmayın siz böyle gezerek bize destek değil köstek olursanız ben de aynı şekilde size köstek olurum.Ben 2 ayı geçmiştir evden çıkmadım normalde de gidecek biri değilim bu konu da çok hassasım ve dikkat ediyorum. Amaç aslında doğum günü de değildi özel ailevi durumlardı. Ben de kendimi ve ailemi riske atacak kadar delirmedim. Burada konu açma sebebim karantinadan yeni çıkmış birinden virüs bulaşıp bulaşmayacağı ve özellikle sağlıkçı arkadaşlarımdan bilgi istedim. Destek yerine köstek olmayı tercih ediyorsanız da saygı duyarım
şunu yazan elleriniz dert görmesin, gerçekten içim acıyor artık dayanamıyorum bazı insanların salgınla ilgili tutumuna.Keşke sizde sağlık çalışanlarına destek olsanız biraz. Yazık yani insanlar 1 senedir mücadele ediyorlar. Hastalıkla mücadele bir yana birde bu sorumsuzlukla mücadele ediyorlar. Yazık inanın vebaline girmek bu artık insanların. Ne olur azıcik dişimizi sıksak?
Çocuklar bilgisayar başında egitimden,okuldan soğudular,neden millet gezecek kapı kapı diye.
Yapmayın artık yahu yapmayın,oturun artık evinizde,konu komşu akraba gezmeyin.
Rica ederim. Ben teşekkür ederim sizin nezdinizde bu süreçte görev alan tüm sağlık calışanlarına. Hakkınız ödenmez. O kadar haklısınız ki üzülüp,kırılmakta. İnsanlar hala ama öyleydi,böyleydi mecburdum gibi konuşuyorken hemde. Kimse mecbur değil. 1 senedir 1 komşuma,merasime vs gitmedim,kimseyi de davet etmedim,görüşmedim. Kimse de kırılmadı,şartlar malum yani. Bunlar bahane,hepimiz isteklerimizi ertelemek zorundayız,lamı cimi yok. Bende bunaldım,2 çocuğumda bunaldı,insana hasret kaldık ama toplum sağlığı,çocukların eğitimi meseleyken aksi şekilde davranamam. Kimseye bu haksızlığı yapamam.şunu yazan elleriniz dert görmesin, gerçekten içim acıyor artık dayanamıyorum bazı insanların salgınla ilgili tutumuna.
çok teşekkür ederim,desteğiniz çok iyi geldi
Ben de size market dışında hiçbir yere çıkmadığımı söyledim uzun zamandır ilk defa bir ev ziyaretine gittim zaten o kişilerin olduğunu bilsem gitmezdim. Arkadaşım çalıştığı için yeni test yaptırmıştı negatif olduğunu bildiğim için gittim. Benim ailem de doktor ve hemşire var düşünüyorum yani. Yine de teşekkür ederim. İyi akşamlar.ben doktorum, kusura bakmayın siz böyle gezerek bize destek değil köstek olursanız ben de aynı şekilde size köstek olurum.
zira destek olunacak bir tarafı yok konunun,konuyla ilgili bilgim var ancak yorum yapmamayı tercih ettim ben de.
iyi günler
Canım arkadaşım benim ailem de doktor ve hemşire var tabii ki destek oluyorum ben yaz sonundan beri dışarı çıkmadım desem yeridir yürüyüşe bile gitmiyorum artık. Son 2 aydır da market dışında bir yere gitmedim. Annem var ve kız kardeşim hamileydi çok dikkat ettim. Bir anlık oldu işte. Ben kimsenin vebaline girmedim giremem de zaten. Kimse yok diye gittim arkadaşımın da test yaptırdığını bildiğim için nereden bileyim orada olduklarını bilsem zaten adımımı dahi atmazdım.Keşke sizde sağlık çalışanlarına destek olsanız biraz. Yazık yani insanlar 1 senedir mücadele ediyorlar. Hastalıkla mücadele bir yana birde bu sorumsuzlukla mücadele ediyorlar. Yazık inanın vebaline girmek bu artık insanların. Ne olur azıcik dişimizi sıksak?
Çocuklar bilgisayar başında egitimden,okuldan soğudular,neden millet gezecek kapı kapı diye.
Yapmayın artık yahu yapmayın,oturun artık evinizde,konu komşu akraba gezmeyin.
Ben oraya gittikten en az 1 saat sonra konusu açılınca öğrendim yeni karantinadan çıktıklarını sonra da çok durmadık zaten hemen kalktık. Bile bile kim durur halaOlan olmuş da neden kalkmadınız öğrenince
Okuyanlara ders olsun diye yazılıyor biraz da zira olan olmuş
size bulaşmıştır desek de bulaşmamış desek de bilemeyiz
Annenize net olan gelmesin bari siz de bağışıklığınızı sağlam tutun iyi beslenin
ben doktorum, kusura bakmayın siz böyle gezerek bize destek değil köstek olursanız ben de aynı şekilde size köstek olurum.
zira destek olunacak bir tarafı yok konunun,konuyla ilgili bilgim var ancak yorum yapmamayı tercih ettim ben de.
iyi günler
Ben de bunların pastilini kullanıyorum ama zararı yokmuş sanırım.Zencefil ve Zerdeçal Koronavirüsün Aktive Olmasını Engeller / Posta.co
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüse karşı alınabilecek önlemler konuşulurken, zencefil ve zerdeçalın, corona virüsün vücutta tutunmasını kolaylaştırdığı iddiaları ortaya çıktı. Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, “Zerdeçal ve zencefil özelinde paylaşılan bu açıklamalar insanları tedirgin...www.umitaktas.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?