- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Haklısın canım çok zor bir durum, Allah kimseye vermesin! Rahatlık batması kadar kötü bir şey yok!Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
Ayrılıp annenizle oturun. 30'dan sonra tekrar evlenin. Güzel çözüm dimi?Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
Bulunduğunuz yerde terapi alma şansınız yok mu?Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
28 yaşındayım .20 olmadan evlendim .3 çocuğum oldu (ilkini kaybettim) .öğrenciyim ,bu yaşta hem okul hem çocuk ...zorlaniyorum.! Bir sürü problem yaşadım .bunların en büyüklerinden biri canıma can katan babamin kanser olması ..bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor .çok şikayet edersen daha büyük bir imtihana tabî tutulabilirsin.senin işini bir psikiyatr çözer ,umutsuzluğa kapılma . (Yine olsa yine 20 de evlenirdim :) şaka şaka 25 ideal benim için .çünkü çocuklarımla aramda uçurumlar olsun istemiyordum)Ah ah bende senin yaşlarda evlenmeyi nenkadar isterdim nenkadar hemde((( hep böyle pişman öı olacağım dıyorum . Ben 27 de evlendim 29 um şu an ama cok erken gelıyor bana işin içinden çıkamıyorum
Sorun sadece bu mu yani? Su kafayla keske evlenmseymissin gercektenOf bu düşünceler aklımdan atamıyorumlütfen tavsıyesi olanlar yardımcı olsun ya geçmişe dönemkten sıkıldım artık . Evet melasef 27 de evlendim malesef yaptım annemle kalamadım ikinci okulumu okumadı m
Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızkiTerapi alin esinize ve çocuğunuza yazık çünkü psikolojik olarak normal değilsiniz... Eve yardımcı geliyor,ama bi çorba yapmak zor geliyor. Adam bütün gün çalışsın ama bi çorba isteyemesin... Bende hiç bir şey bilmeden evlendim ama öğrendim,yapıyorum artik. İki çocukla orgun olarak ikinci üniversitemide okudum,ki benim gibi yapan bir suru insan var... Yapmak isterseniz yapardınız, sizinki biraz tembellik kusura bakmayın... Birde aileme doğumda gittim 6 ay kaldım demissinizyazık adamcağiza ya... Hala da ozluyorum diyosunuz ya keşke evlenmeyip annenizin dizinin dibinde otursaymissiniz diye düşündüm açıkçası...
Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızki
Hemen bir psikolog , bir aile terapistine gidin canım durumun iyi görünmüyor.Sürekli bir pişmanlık halindesin ne mutlusun ne de mutlu edebiliyorsun..Kızlar bana yol gösterin lütfen işin içinden çıkamıyorum
Eve 3 gün yardımcı gelsin.Siz hiç bir iş yapmayın.Adam akşama kadar çalışsın eve gelip birde size yardım etsin.Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızki
Burda okudum çalışmayup evde duran ama eşi eve gelınxe yardım eden cok insan var neden ayıpladınızki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?