Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
stres ya da kansızlık da tetikleyebilir canım üzme kendini
bepanten, evigen ampullerden kullanabilirsin (şampuana ekleyerek ya da birebir)
ve zeytin, badem, argan, susam, çörek otu yağı..vs
bu söylediklerimi araştır biraz, deneyeceksindir eminim
stres ya da kansızlık da tetikleyebilir canım üzme kendini
bepanten, evigen ampullerden kullanabilirsin (şampuana ekleyerek ya da birebir)
ve zeytin, badem, argan, susam, çörek otu yağı..vs
bu söylediklerimi araştır biraz, deneyeceksindir eminim
Bunların hepsini denedim bepanthen evigen bemiks bunları sampuana kattim ancak kimyasal icinde farklı bir sonuç gösteriyor sanirim o yüzden direk saca uygulamakta fayda var. O sıralar elidor kullanıyordum onun icine katmostim
Bunların hepsini denedim bepanthen evigen bemiks bunları sampuana kattim ancak kimyasal icinde farklı bir sonuç gösteriyor sanirim o yüzden direk saca uygulamakta fayda var. O sıralar elidor kullanıyordum onun icine katmostim
Kaliteli şampuan kullan ve şampuanın içine bir tane bepanten ampul,bir tane bemiks c ampul kır şampuanı çalka ve öyle kullan. Eğer şampuanın ebatı çoksa ikişer tane ampul de kırabilirsin..ben denedim saçlarımın ucu yanmıştı çok iyi geldi,dökülme durdu.
Kaliteli şampuan kullan ve şampuanın içine bir tane bepanten ampul,bir tane bemiks c ampul kır şampuanı çalka ve öyle kullan. Eğer şampuanın ebatı çoksa ikişer tane ampul de kırabilirsin..ben denedim saçlarımın ucu yanmıştı çok iyi geldi,dökülme durdu.
öncelikle çok teşekkürler ama sanırım Suanda mevsimsel dokulme yasiyorum kullandığım Sampuan kimyasal değil ve kaliteli olduğuna inanıyorum. Hala ise yaradigina dair bi etk. Goremedim sampuanin ama bir hafta oldu daha başlayalı sonuç beklemek icin erke. Sanirsam
öncelikle çok teşekkürler ama sanırım Suanda mevsimsel dokulme yasiyorum kullandığım Sampuan kimyasal değil ve kaliteli olduğuna inanıyorum. Hala ise yaradigina dair bi etk. Goremedim sampuanin ama bir hafta oldu daha başlayalı sonuç beklemek icin erke. Sanirsam