Kızlar lütfen bi akıl verin..!!!

Ya tabiki sevinilir ben de sevınırım bırının cocugu olsa ama buyuk bır beklentıye gırmek garıp gercekten :rapci:
Beklediğim kişi kocamdı ya yabancı değil :KK48: konu gırgıra döndü iyice konu sahibi kusura bakma o_O

Benimki daha beter ya. Hem adamın yanımda hemde sürpsiz gibi ekstra sevinç gösterisi bekledim😄😄

Sen şansını çok zorlamışsın. Reelde öyle şeyler olamaz.. :KK70:

Geçen bir dizide gördüm adam karısına "dans kursunda" emzik hediye ederek bebek yapmayı teklif ediyor. Dikkatini çekerim henüz hamile değil hazırlık aşaması. :KK70:
Çıkardılar çıtayı arş-ı alâya biz de kendimizi yiyoruz burada.

Ben eşimle gezmeye giderken bir an boşlukta eczaneye girip test aldım. Aklımdaki neydi ne ettim. Gönderip ona aldırsam daha iyiymiş:KK48:
Hayalimdeki / Gerçekte olan capsi çıkar bizim hikayeden :KK45:

Sen şansını çok zorlamışsın. Reelde öyle şeyler olamaz.. :KK70:

Geçen bir dizide gördüm adam karısına "dans kursunda" emzik hediye ederek bebek yapmayı teklif ediyor. Dikkatini çekerim henüz hamile değil hazırlık aşaması. :KK70:
Çıkardılar çıtayı arş-ı alâya biz de kendimizi yiyoruz burada.

Ben eşimle gezmeye giderken bir an boşlukta eczaneye girip test aldım. Aklımdaki neydi ne ettim. Gönderip ona aldırsam daha iyiymiş:KK48:
Hayalimdeki / Gerçekte olan capsi çıkar bizim hikayeden :KK45:
Neyse ki akıllandım da ikincide rahattım😄
Bebek yapmayı teklif etmek, hemde dışarıda:olamaz:
Sen de kendi ayağına sıkmışsın resmen. Bari eşin işteyken alsaydın:KK66::KK35:

Neyse ki akıllandım da ikincide rahattım😄
Bebek yapmayı teklif etmek, hemde dışarıda:olamaz:
Sen de kendi ayağına sıkmışsın resmen. Bari eşin işteyken alsaydın:KK66::KK35:

Aynı işyerindeyiz.. :işsiz:
Ben de akıllandım canım. İkinci olursa akşam yemekte "bugün işler nasıldı? ben de hamileyim bu arada" falan derim herhalde :KK70: :KK70:

Aynı işyerindeyiz.. :işsiz:
Ben de akıllandım canım. İkinci olursa akşam yemekte "bugün işler nasıldı? ben de hamileyim bu arada" falan derim herhalde :KK70: :KK70:
Çok orijinal ya üçüncü olursa bende böyle söyliyim :KK70:

hayırlı olsundan başka ne diyebilirdi
kendi kendinize dert aramayın
arada anne kız, kız anneye bile laf sokar
kadının içinde kötülük olsa zaten baştan belli olurdu
hamilelikten dolayı iç dünyanızda alınganlık vs. arttığı için abartıyorsunuz

Benim eşim ilk çocukta hiç tepki vermedi adam silik resmen ruh gibi allah allah dedim bnm de ilk heyecan anlamadım.
4 sene sonra 2. Oldu adam da bi hoplamazlar zıplamalar yere göğe sığamamalar herkese tatlılar :confused:
Hani ilki de kız bu da kız ne değişebiliyor kafaları geriden basıyor bu adamların.
Konu sahibi kuzum herkes hazırlık yapmaya başladı seviniyor deli oluyor falan diyorsun iyi hoşta keseyi yeni görmüşsün.
Görümcenin zaten 1 oğlu var dizede hayırlı olsun demiş neden art niyet arama derdine düşüyorsun.
Kadın evlenirken sana yardım etmiş er haliyle bebeğininin de olacağını biliyordu demi :KK66:

Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım
Ne bu yeni gelinlerin sürekli konfeti beklemeleri anlamıyorum? Ne yapması lazımdı? Hayırlı olsun demiş işte. Sizin hamile olmanız size önemli ama başka insanlara göre sıradan birşey. Ha şöyle olur 20 yıldır çocuğunuz olmuyordur şimdi olmuştur, evet kutlamalar yapılsın kurban kesilsin. Ama neymiş, önce ben hamile kaldım diye kıskandı mı? Şaka gibi.

Ne bu yeni gelinlerin sürekli konfeti beklemeleri anlamıyorum? Ne yapması lazımdı? Hayırlı olsun demiş işte. Sizin hamile olmanız size önemli ama başka insanlara göre sıradan birşey. Ha şöyle olur 20 yıldır çocuğunuz olmuyordur şimdi olmuştur, evet kutlamalar yapılsın kurban kesilsin. Ama neymiş, önce ben hamile kaldım diye kıskandı mı? Şaka gibi.
Konfeti havai fişek gibi beklentim olsaydı konuya neden konfeti patlatmadılar yazardım anormal bir tepki yedi yabancı olsa iyi dileklerinizi iletirsiniz hayırlı olsun deyip başka konuya geçmezsiniz

Ya bende yaşadım benzer şeyler Bi kaç uzaktan akraba ile. Aaa inanamıyoruuuum çok sevindim falan beklioduk hımm öle mii hıı falan yaptılar çok bozuldum. Ama sonra dedim boşver bu gereksizler için canını sıkma dünyada fesat mı yok. Bende 2 yıldır istiodu Bi akrabam hamile kaldı yaa içim Bi burkuldu ama dedim hayırlı olsun canım AA kaç haftalık falan sordum yani ne kaybettim insanlık kazandım. Bazılarının fesatı dısına vuruyor. Takma sorarsa anlatırsın sormasa çokta tın.

Ya bende yaşadım benzer şeyler Bi kaç uzaktan akraba ile. Aaa inanamıyoruuuum çok sevindim falan beklioduk hımm öle mii hıı falan yaptılar çok bozuldum. Ama sonra dedim boşver bu gereksizler için canını sıkma dünyada fesat mı yok. Bende 2 yıldır istiodu Bi akrabam hamile kaldı yaa içim Bi burkuldu ama dedim hayırlı olsun canım AA kaç haftalık falan sordum yani ne kaybettim insanlık kazandım. Bazılarının fesatı dısına vuruyor. Takma sorarsa anlatırsın sormasa çokta tın.
Evet aynen benim için halay çeksinler demiyorum sadece kuru bir hayırlı olsun yedi yabancı bile demez sonuçta

Haberi verdiğimizde hiç olumlu bir tepki vermedi hayırlı olsun felan dedi o kadar herkes çok sevindi bizim için birşeyler yapıyor ama ondan hiç beklediğim tepkiyi alamadım çok şaşırdım

Hayırlamak olumsuz bir tepki mi? Tebrik etmiş işte daha ne yapsın?
Abartıyorsunuz bence.

Nedir bu hamile kalanların "x kişisinden beklediğim tepkiyi göremedim" afra tafraları?
Herkes sizin mutluluğunuza sizin kadar sevinmek zorunda değil. Kaldı ki kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Ayrıca başkalarının sevinmesine ihtiyacınız mı var? Siz sevinin yeter, görümce sevinmiş sevinmemiş ne farkeder.

Nedir bu hamile kalanların "x kişisinden beklediğim tepkiyi göremedim" afra tafraları?
Herkes sizin mutluluğunuza sizin kadar sevinmek zorunda değil. Kaldı ki kimsenin içinde ne yaşadığını bilemezsiniz. Ayrıca başkalarının sevinmesine ihtiyacınız mı var? Siz sevinin yeter, görümce sevinmiş sevinmemiş ne farkeder.
Sevinmemiştir çünkü kıskanıyorlardır kesin. Doğurmak çok önemli çünkü.

Havalara mı zıplamalıydı. Kadının belki tepkileri böyledir.
Hormonlarınıza fazla kulak asmayın.

İnsanların iç dünyasında neler yaşadığını bilemezsiniz. O gün belki kötü günündeydi, aklında birşey vardı. Iki tane çocuk doğurdum görümcelerimin pek umrunda olmadım. Biri hastaneye bile gelmedi 1 saat mesafeden digeri zaten yurt disinda. Benim icin onemli mi? Esimin beni sevmesi bana deger vermesi daha önemli.

Sevinmemiştir çünkü kıskanıyorlardır kesin. Doğurmak çok önemli çünkü.

Kadın olarak tek yeteneğinin ve var olma amacının doğurmak olduğu öğretilen kadınların bunu düşünmeleri normal. O yüzden diyoruz kadın hayatın her alanında var olmalı, bir şeyler başarmalı ve gücünün farkında olmalı.

Ne yapmasini bekliyordunuz ki ? Hayırlı olsun denir, Allah hayırlısıyla kucağına aldırsın denir, başka ne yapılmalı ?

ya evli olan insan için doğal ve olağan bır durum için ben niye naralar atayım. bırde sen neden kendine en mutlu anını zehır edıyorsun.ben o bu şu sevinse ne sevınmese ne!! o evlat benim ve benım duygularıma ve hayatıma dokunacak. sen bence karnındakı mucızeye odaklan, elın duygularına değil.

Back
X