kızlar lütfen bi bakın

lilyum_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
24
0
36
Ankara
öncelikle herkeze hayırlı akşamlar hemen konuya girmek istiyorum vermem gereken 1o kilom var ama bir türlü beceremiyorum bana denenmiş faydasını gördüğünüz şeyler varsa sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var boyum 163 kilom 70 çok mutsuzum eşimle ittaya girdik 15 günde ne yersem ne yaparsam 5veya 6kilo veririm lütfen cevaplarınızı bekliyorum yapsığınız pilates hareketleri falan vara yazın şimdiden teşekkürler

5 günde 5 kilo verilen et diyetini denemeni tavsiye ederim, gerçekten etkili.. 5 gün boyunca sadece haşlanmış veya ızgarada yani yağsız et yiyorsun.. kırmızı et, tavuk veya balık farketmiyor.. ve günde 2,5 litre su içmen gerekiyor.. bide sabah akşam 1 bardak suda 1 kabuk tarçını kaynatıp içine yarım çay kaşığı bal koyarak içersen güzel olur, hem tatlı isteğini geçirir hem tok tutar hemde yağ yakıyor.. hadi kolay gelsin, inşallah kazanırsın iddaayı :54:

5 günde 5 kilo verilen et diyetini denemeni tavsiye ederim, gerçekten etkili.. 5 gün boyunca sadece haşlanmış veya ızgarada yani yağsız et yiyorsun.. kırmızı et, tavuk veya balık farketmiyor.. ve günde 2,5 litre su içmen gerekiyor.. bide sabah akşam 1 bardak suda 1 kabuk tarçını kaynatıp içine yarım çay kaşığı bal koyarak içersen güzel olur, hem tatlı isteğini geçirir hem tok tutar hemde yağ yakıyor.. hadi kolay gelsin, inşallah kazanırsın iddaayı :54:

teşekkür ederim arkadaşım denerim denemesinede sadece et mi yiyecem 5gün boyunca başka birsey yok mu bide 6.günden sonratekrar alırsam

Benim böyle durumlarda söyle bir diyey programım var;
2 hafta boyunca yulaf ezmesi tüm öğünlerde (iki çay bardağı ılık suyla sulandırılıyor.)
Yanında domates salatalık serbest, yarım göbek marul
Yeşil çay kabuk tarçınlı
1.5 litre karbonatlı su
Yatmadan önce elma sirkeli 3-4 adet salatalık

öncelikle herkeze hayırlı akşamlar hemen konuya girmek istiyorum vermem gereken 1o kilom var ama bir türlü beceremiyorum bana denenmiş faydasını gördüğünüz şeyler varsa sizin fikirlerinize çok ihtiyacım var boyum 163 kilom 70 çok mutsuzum eşimle ittaya girdik 15 günde ne yersem ne yaparsam 5veya 6kilo veririm lütfen cevaplarınızı bekliyorum yapsığınız pilates hareketleri falan vara yazın şimdiden teşekkürler

canım öncelikle 15 günde o kadar hızlı kilo vermeyi unut..tekrar alırsın çünkü..bende 162 boyunda 73 kiloydum..10 kilo verdim geçen sene..diyetisyenin verdiği diyetten örenek vereyim..
kahvaltıyı biliyosundur..yumurta yiyince peynir yemiyodum..zeytin 5 tane yağsız..ve yeşillikler..2 dilim ekmek
öğlen ve akşam için et,balık,veya omlet..yanında bol yeşillik çok az yağlı..1 er dilim ekmek etli dolmada yiyebilirsin..illa ızgara et olarak düşünme..pilav,makarna,patates kesinlikle yok..
ara öğünlerde sabah 10 adet badem veya fındık veya 3 adet ceviz yanında 1 porsiyon meyve
öğlenden sonraki ara öğünde 1 bardak yağsız yoğurt içine 3 kaşık yulaf birazda su koy iyice şişsin ye..içine 1 porsiyon meyve..
akşam en son 1 bardak süt meyve..ben böyle verdim 10 kiloyu..2 ay pilav makarna patates yok..hafta en az 3 gün 1 saat yürüyüş veya egzersiz..sonra az az karbonhidrat yemeya başlıcan..çok çok için kıyılırsa bir avuç leblebi ye üzerine su iç..mide de şişsinle..ben bitki çayı filan içmedim pek inanmıyorum..ben böyle kilo verdim..kolay gelsin

Back
X