kızlar gidicem diyorum evine..tek carem bu diyorum..ama cekincelerim var..mesela bazı tartışmalarımıza ailesi şait olurdu ve babası filan uzatmayın die kızardı ona.uyarırdı onu..
bana teli kapamadan dedi ki: gidince aielemede söylicem bu işin bittiğini ve kökten bitiricem dedi..inanın kapıdan kovulmaktan korkuyorumm
ama bi yandan da diyorum ki..ben namusssuzluk yapmadım,onu alşdatmadım..sadece cok kırdım ve üzdüm diyorumsenağlama
Peki canım bu meseleyi ayrıntılarıyla sana anlattı mı yani bu kız kim,numarasını nerden bulmuş?Eğer geçiştirdiyse sen de doğal olarak şüphelenmiş ve olayın üstüne gitmişsindir bunda kızacak bir durum yok ki..Güven meselesine gelince sen güveniyor olabilirsin ama böyle bir durumda güven de sarsılabilir bence kızması gereken biri varsa o da sensin ki bunu yapmışsın zaten şimdi hiçbirşey söyleme canım bekle bakalım sular bi durulsun..:CüvCüv:
canım sen şimdi kendini bu kadar suçlamamalısın bence, önce o açıklasın, hemen üste çıkmasına izin verme, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, 5 yıl sonuçta ama madem ki 5 yıl, o zaman o da ilişkisine sahi çıksın ve en azından o mesajlar geldiğinde niye sana anlatmadı ya da mesajları niye silmedi onu anlatsın. hemen kendini suçlama, biraz zaman geçsin.bence hemen de gitme.
düşünün yani..bana yarım yamalak bi açıklamadan sonra tekrar sorgulama,bşy sorma hakkı bile tanımadı..
o an hazmedemedim..şuan ayrılık acısı ağır bastığı için tamamen onu haklı gryrm belki ama inanın o anda o sebep oldu o derece cıldırmama..acıklama yapamamıştı çünküsenağlama
silmek aklıma bile gelmemiş işte diyo...bişyler karıstırsam anında silerdim diyo.
iki tuşa bakar filan dedi iştesenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?