Kızlar.. Lütfen bir akıl verin..Çok kötüyüm...

canım bence msj atmayı dene belki yumuşar okudugunda ailesinide böyle kavgalarınıza şahit etme elbet açıcak telefonunu daha yeni kapısına gitsende kovmaz seni seviyo sanırım sen her şekilde yumuşatırsın onu yada git yanına yapış dudagın aseni seviyorum affet de ne diyem başka

ankardan kalkıp adanaya gitmem nasıl etki yapar kestiremiyorum ki..:1no2:

iyimi olur çok şaşırıp affedermi..yoksa kötümü olur..CADIARZU
beynim durdu

canim guvenmedin.. ve 5 yillik bir iliski icersinde iken karsindaki insanin sana hala guvenmiyo oldugunu gorsen bence sen olsan yikilirdin..
evlerine gitme tabiki adanaya git ben surdayim gel konusalim de konus ve geri don yani misafir olmak icin gittin gibi olmasin emrivaki olmasin ailesi bilmesin tartismanizi duymasinlar.. o eger teklif ederse gidersiniz sonra evlerine..

Peki canım bu meseleyi ayrıntılarıyla sana anlattı mı yani bu kız kim,numarasını nerden bulmuş?Eğer geçiştirdiyse sen de doğal olarak şüphelenmiş ve olayın üstüne gitmişsindir bunda kızacak bir durum yok ki..Güven meselesine gelince sen güveniyor olabilirsin ama böyle bir durumda güven de sarsılabilir bence kızması gereken biri varsa o da sensin ki bunu yapmışsın zaten şimdi hiçbirşey söyleme canım bekle bakalım sular bi durulsun..:CüvCüv:

evet canım beni o kadar iyi anlatmışsın ki..aynen böyle oldu..yani ilk başta net bşy söylemeyince ben iyice saldırdım..hatta kızın msjlarından birini gördüğündeki halini anlatamam.. okadar sasırdı ki..yemin ediyorum böle bi msj hatırlamyrm dedi..ama ilk etapta net bşy söleyemediği için o kadar üzerine gttmsenağlama

kız bunun nosunu başkalarından bulmuş..çünkü her msjda tanıtıo kendini..nerden aldı nonu diyorum..arkadas cevresi cidden cok geniş yazlıkta..kime sorsa bulurdu diyo..
bu msjları silmediğime göre ne kadar önemsiz sen anla diyodu sinirlenmeden öncesenağlamasenağlama
biliyorum bir erkek isterse yapar herseyi ve ruhum duymaz..en basiti diğer hattıyla yapar napıcaksa..iki hattı var..ve bu msjlar benle görüştüğü hattına gelmiş..senağlama

canım ya üzülme çok kırılmış belli ki sana.. ben de senin kdr kıskancım çok ii anlıyorum seni. ona bunca yıllık ilişki içinde hiç güvenmediğini sanmış belli.. ama tamamen bitirme konusunda da biraz abartmış bence.. yani kim olsa tepki gösterir elbet telefonunda tuhaf tuhaf mesajlar bulunca. cevap vermemiş ama böyle mesajlar gören bi sevgili elbette tepki gösterir. şimdi çok sinirlidir o nedenle fazla üstüne gitme güzel bi mesaj at özür dilediğini belli et olmadı adanaya git yanına, ama evine gitme bence de. elbet affedecektir ama afffetmiyorsa da çok abartır kendisi olsa senin telefonunda böyle mesajlar görse hemen geçiştircek miydi yani. inşallah düzelir aranız canım

kızlar biliyorum o telf.nunu kapalı tutcak..o ytüzden evine kadar gidiyim diyorum..teli kapalıyken onu nasıl bir yere cağırabilirim ki..başka carem yokksenağlamasenağlama

düşünün yani..bana yarım yamalak bi açıklamadan sonra tekrar sorgulama,bşy sorma hakkı bile tanımadı..
o an hazmedemedim..şuan ayrılık acısı ağır bastığı için tamamen onu haklı gryrm belki ama inanın o anda o sebep oldu o derece cıldırmama..acıklama yapamamıştı çünküsenağlama

Bilemiyorum canım ama çok ta iyimser olma derim silmeyi unutmuşta olabilir belki en kötüsünü düşünüyorum ama sen yine temkinli ol derim ve merak ettiğim ilk anda bocaladı demişsin yani düşünüpte mi sana bu cevabı verdi biraz dedektifvari yaklaşıyorum ama kusura bakma:)

canım sen şimdi kendini bu kadar suçlamamalısın bence, önce o açıklasın, hemen üste çıkmasına izin verme, ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum, 5 yıl sonuçta ama madem ki 5 yıl, o zaman o da ilişkisine sahi çıksın ve en azından o mesajlar geldiğinde niye sana anlatmadı ya da mesajları niye silmedi onu anlatsın. hemen kendini suçlama, biraz zaman geçsin.bence hemen de gitme.

msjları birlikte okuduk.. gercekten cvp yazmamıştı..bide en cok tutunduğum sey su: kız hep kendini tanıtıyor..tüm msjlarında mrb ben" X" diye baslıor ve ya sonunda adını yazıyor..
kız:senle iletişime gecmeye calışıyorum neden tepkisiz kalıyosun demiş son msjlarında..sonrada cvp gelmeyince bikaçkez daha yazıp bırakmış..bide o tarihlerde biz yine ayrılma asamasındaydık görüşmüyoduk telde bile..o tarihlerde cvplamamış kızın msjlarını..
bilmiyorum canım sence abartıyomuyum iyimserliği?????senağlama

silmek aklıma bile gelmemiş işte diyo...bişyler karıstırsam anında silerdim diyo.
iki tuşa bakar filan dedi iştesenağlamasenağlama

sakin olöncelikle bence zamana bırak madem öle sende arama senin vazgeçtiğini sansın git yanına dicem ama gurur yapsan sende aramazsan aramazmı seni ya sevmiyomu kızım bu adam seni seviyosa dayanamaz vazgeçemez bekle sende gurur yap hem sevip sevmediğini anlarsın bi söz var bırak kalırsa senindir giderse zaten hiç senin olmamıştır

aynı eşimin cvpları ama benimki hayatta ayrılıga dayanamazdı halada ölee kızarım anneme giderim eşşek gibi gelir alır dı bekle derim

silmek aklıma bile gelmemiş işte diyo...bişyler karıstırsam anında silerdim diyo.
iki tuşa bakar filan dedi iştesenağlamasenağlama

canım ama ayrı şehirlerdesiniz, anlatmaz mıydın sen olsan biri bana böyle mesajlar attı falan diye, o da hatalı, tepkini çok haksız bulmuyorum ben, tabi düzeltmek için konuşmanız gerekiyor ama kendini bu kadar suçlama.tepkin doğal bence.a.s.

ya kızlar bide aklıma şu geliyo:
msjları atan kız belli ki yılışık yüzsüzün teki..kafayı da takmış buna o ara anlaşılan..
ben aradığımda " biz yazın çıktık onunla, beraber olduk...vs" seyler söleyebilirdi..yani aralarında bşy yasanmış olsa sölemezmiydi sizceCADIARZUCADIARZU

Evet canım bence iyimsersin aşkın gözü kördür bizler daha objektif bakabiliriz unutma canım ama bu demek değil ki seni aldatıyor onu da bilemeyiz..Ama sanırım yaşın henüz küçük en azından senden biraz daha fazla hayat tcerübesi olan biri olarak fazla güvenme ve üstüne düşme derim kendini bu kadar suçlama burada bir suçlu var ama o sen değilsin sana seni tatmin edebilecek açıklamalar yapmalı bence bekle canım hele ki ayağına sakın gitme böylece sana olan sevgisini de ölçmüş olursun..

benden 1 yas büyük sadece..okuldan tanısıoruz biz..senağlama
kızlar nolur söleyin sizce yaptımı bşyler?????

hadi bu sölemedi,msjları da unuttu diyelim..kız neden anlatmadı ..hatta ben aradıktan 5 dk sonra kız msj attı ve msjlarımı silersiniz olur biter..yanlışlık olduysa vs vs..yazmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…