kızlar bide bir gün öncede o benim telden mms ayarlarımı yapıyordu. o sırada bana da bi erkek ark.dan msj gelmiş.bu da bi erkek ismi olduğunu görmüş..sana şu isimden bi msj geldi dedi..aşkım nolur yanlış anlama ayarlarını yaparken geldi msj tam o sırda gördüm dedi..kurcalamıyordum telini dedi..nolur sana güvenmediğimi düşünme, seni kontrol ettiğimi düşünme, özürdülerim dedi..halbuki ben hiç kızmadım yani telimimi karıstırdın die..o sırf yanlış anlamayım diye 50 kez özürdiledi...düşünün yani..sonrada kim o dedi..hatta ben gıcık ettim sakasına birazcık...ama ben acıklayınca o inandı ve bidaha acmadı konuyu.
kendi olayı oluncada direk bu olayı örnek gösterdi, benim sana yaklaşımıma bak, senin yaptığına bak die..işte güven böyle bşy dedi ..ben telini karıştırdığımı sandın diye bile mahcup oluyorum ve özürdiliyorum bunun için dedi..bide sana bak dedi.
çok kırıldı kızlar çoookkk...ne aptalım ya
telefonu bile kapalı hala..ki açsa bile asla dinlemez beni..tek yol bu inanınn..ama bunu yaparsam affedermi onu bilmiyorumsenağlamasenağlama
ve şuan o kadar kötüyüm o kadar elim kolum bağlı ki..hiçbiyere sığamıyorumsenağlama
bu pişmanlıkla yasayamam..hemde onu böyle severken kaybedersem..senağlamasenağlamasenağlama
ondan değil aramak bi ses bile çıksa sitem bile etse sadece bire tepki verse tabii ki hemen buraya yazarım..
ama hiç umudum yok kızlar hiççç
teli hala kapalı..senağlamasenağlama
zaten acmicam cekip askere gidicem..döndüğümdede olmicaksın hayatımda demiştisenağlamasenağlamasenağlama
cnm belkı yorumum agır olucak ama böle bı sebepten bıtırecekse bitirsin.yeter artık erkek mılletıne köle olmayalım sonucta kızda tanımadıgı görusmedıgı bırıne ısrarla msj yazmaz tanımıorum ayaklarına yatamaz yani tlfnunu kapatması sucluyken sucsuz yerıne gelmek ıstıor.sevgı bukadar basıt degıl bıtecekse helekı böle basıt bısey yuzundense bitsin
öle ölecek bı durumda yok ortada zamanla bu dedıklerımı anlarsın su durumda yazdıklarım agır gelcıek ama kusura bakma.
kımse ıcın ölmeye yıkılmaya degmez.
slm canım ben de senin gibi kıskancım benimde başıma geldi eşimle beraberken ama geçti gitti bence sn ona güzel bi msj atıp beklesen daha iyi olur ilişkinizin durumunu bilmiyorum ama söle
inanki sana olan sevgim ölçülemez uzaklık ise kilometrelerce ben bu uzaklıga dayanamıyorum seni hep yanımda istiyorum ve sana bakan bi gözü bile kıskanıyorum benden çok seni görenlerden nefret ediyorum hep yanımda ol istiyorum seni benden çok kimse sevmemeli kimse görmemeli kimse dokunmamalı falan...
seni hiç tereddüt etmden evlenebilcek kada çok seviyorum
aramızda yollar girdi bide sen engel koyma bi tanem cvp bekliyorum gibi ne biliyim sen kendine göre uyarlarsın
ama lütfen bidaha düşünmede kıskançlık yapma ara kızı arama de yeter
cnm belkı yorumum agır olucak ama böle bı sebepten bıtırecekse bitirsin.yeter artık erkek mılletıne köle olmayalım sonucta kızda tanımadıgı görusmedıgı bırıne ısrarla msj yazmaz tanımıorum ayaklarına yatamaz yani tlfnunu kapatması sucluyken sucsuz yerıne gelmek ıstıor.sevgı bukadar basıt degıl bıtecekse helekı böle basıt bısey yuzundense bitsin
öle ölecek bı durumda yok ortada zamanla bu dedıklerımı anlarsın su durumda yazdıklarım agır gelcıek ama kusura bakma.
kımse ıcın ölmeye yıkılmaya degmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?