bence sen en iyisi konuş en kısa zamanda ama konuyu beraber çözümlemeye çalış, neden öyle davrandığını anlat ki bence tavrında haklısın, ona sen bana önceden anlatsaydın böyle bir olayın olduğun tepkim farklı olurdu de.
kişilik değil de..ilişkiden bahsedeblrm..
yani zaten ayrılmak istese çok sebebi var,hem onun hem benim..dediğim gibi sorunlu bi ilişki..
msjlarda neden ask mesk lafı yoktu??? kız zaten hazır..niyeti olsa o ayrıldığımız dönem msjlarına cvp vermezmiydi???
kızlar lütfen aklınızdan geceni yazın buraya.inanın ihtiyacım var.ben düşünemiyorum
konuyu actığımda cok sinirlenio..yanına gidersem acmam konuyu kıslar..
ve ben ona bastan niye şaşaladın diyine uykumdan öyle bir uyandırdın ki..ne diyeceğimi şaşırdım dedi..sonra anne babasının üstüne yemin etti filan.keşke baskasına bşy hissedebilsem durmazdım yanında dedi..dedim ya zaten sorunlu bi ilişkiyiz..
benden 1 yas büyük sadece..okuldan tanısıoruz biz..senağlama
kızlar nolur söleyin sizce yaptımı bşyler?????
bence kesinlikle memleketine filan gitme. hem telefonuna mesaj gelen o hem sen özür dilemeye gideceksin yok ya... bu erkeklere yapmayın arkadaşlar bunu. Kendini iyice dünyanın merkezine yerleştirecek beyefendi. Neymiş efendim güvenmediğin için kırılmış... ya bu devirde babana bile güvenemezken neden erkek arkadaşına %100 bir güven duyasınki. Sen haklısın arkadaşım benim eşime gelecek mesaj sonuna kadar sorarım her şeyi yaparım dört döndürürüm çünkü hakkım. Zaten seni seviyorsa bu kadar kolay vazgeçemez. hem bu kadar büyük tepki göstermesi de hiç normal değil bence. Seni inandırmak için herşeyi yapmalıydı seni sevgiye boğmalıydı. Gitme arkadaşım böyle bir yenilginin içinde olma bence. İlişkiye sadece senin değer vermenle yürümez yıpranırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?