Kızlar.. Lütfen bir akıl verin..Çok kötüyüm...

olabir canım insanlık halı belkide kıskandın. aslında güvenin tam ama işte insanogluyuz ya kendini bu kadar yıpratma ayrıca o kadar yanlıs birsey yapmadın ona karsı sevdin kıskandını izah et ona yalan söylemedin affedilmicek yada sözünden cıkmadın olan bir olayı sordun herkez hata yapabilir özür dile bir daha yapmıcanı dile getir canım ama kendini yicek bişi yok onu söyleyim

bence kuruntu yapma oldu isede oldu dicem ama olmıycak silerdi boşver daha konuyu kapat sen erkek arkadaşının nasıl bi kişilik oldugunu sölesen daha kolay çözcez

bence sen en iyisi konuş en kısa zamanda ama konuyu beraber çözümlemeye çalış, neden öyle davrandığını anlat ki bence tavrında haklısın, ona sen bana önceden anlatsaydın böyle bir olayın olduğun tepkim farklı olurdu de.

kişilik değil de..ilişkiden bahsedeblrm..
yani zaten ayrılmak istese çok sebebi var,hem onun hem benim..dediğim gibi sorunlu bi ilişki..
msjlarda neden ask mesk lafı yoktu??? kız zaten hazır..niyeti olsa o ayrıldığımız dönem msjlarına cvp vermezmiydi???
kızlar lütfen aklınızdan geceni yazın buraya.inanın ihtiyacım var.ben düşünemiyorum

konuyu actığımda cok sinirlenio..yanına gidersem acmam konuyu kıslar..
ve ben ona bastan niye şaşaladın diyine uykumdan öyle bir uyandırdın ki..ne diyeceğimi şaşırdım dedi..sonra anne babasının üstüne yemin etti filan.keşke baskasına bşy hissedebilsem durmazdım yanında dedi..dedim ya zaten sorunlu bi ilişkiyiz..

ilişkiniz sorunlumu ya sevgilin seni gerçekten seviyomu bundan eminmisin önemli olan bu

yerinde olsam konuyu açmayacaksam gitmezdim hiç, madem böyle bir olay oldu, bunun üstünü kapatmayn, çözün.

kusura bakma ama yerden göğe kadar haksızsın.
bir kere en ufak bir olayda,senin delil sandığın şeyleri bile yok etmeyecek kadar kendine güvenen birine gvenmeyeceksen,anlattığına inanmayacaksan,seni aldatabileceğine inanmaya hemen hazırsan böyle biriyle neden berabersin,neden aynı evde uyanıyorsun.
diyelimki sevgilin kızı tanıyor ve o kız hakkaten mesajları çekti.sonuçta bi cevap alamamış.bu kadar üstüne gitmen niye.uykusundan uyandırman niye.madem öyle bekle uyansın...sakin kafayla sor.uykudan uyanan insanın sinirli olması,aklını toplayamaması normal.ne dediğini bile anlayamamıştır.
hadi bunların hepsini yaptın,kavganıda ettin...sonuçta barışmışsın ve olay bitmiş.
ikinci kere bu konuyu açman tam anlamıyla şımarıklık olmuş.sevgilin kızmakta haklı...
bende olsam diil 5,15 yıllık ilişkimde olsa bana güvenmeyen,ikna olduğunu söyleyip olmayan,bana inanmayan biriyle bir arada durmam.
eğer bu çocuk seni gerçekten sevmişse çokta kırılmıştır.
umarım gönlünü alabilirsin...

benden 1 yas büyük sadece..okuldan tanısıoruz biz..senağlama
kızlar nolur söleyin sizce yaptımı bşyler?????

canım yapmıştır ya da yapmamıştır diyemeyiz ki.. hem ne desek yanlış olur. ama ben şahsi fikrim olarak bişiler yaptına pek inanmıyorum. ama bence de bana böyle böyle mesajlar geldi diye sana söylemesi gerekirdi. tam da ayrı olduğunuz dönemde yazılmış mesajlar bulunca tepki göstermenden daha doğal ne olabilir ki... belki biraz abartmışsındır ama onun da bu konunun hemen öyle unutulup gitmeyeceğini tahmin etmesi gerekir. bence daha önce de dedğim gibi madem çok seviyorsun mesaj at, onun çok üstüne gittiğini belki haksızlık yaptığını ama bu konuyu hemen geçiştiremediğini onun da seni anlaması gerektiğini söyle, son çare olarak da memleketine git derim ben. baktın olmuyor bırak gitsin. böyle birşeyden ayrılınır mı yani? çok abartmış bence. senin telefonunda böyle mesajlar bulsa o ne yapacaktı acaba? bunları söyle ona. kendini de bu kadar üzme lütfen kıskançlık çok aşırı boyutlara varmadığı sürece olması gereken birşey bence ilişkide. tabi bu aşırı boyutlar da göreceli oluyor kişiden kişiye değişiyor ama ben de öyle mesajlar görsem tepki verirdim. sonrasında yine kavga çıkarıcak tarzda olmasa bile arada bi dokundururdum yani.

eminim beni sevdiğine..en azından bu son olaya kadar..
yoksa çokttaaan ayrılmıştı..çok büyük kavgalar sonrasında hep düzelttik,barıstık.
belki birikim sonucu ayrıldı ne dönmeyecek..off bilmiyorumsenağlamasenağlama

bence kesinlikle memleketine filan gitme. hem telefonuna mesaj gelen o hem sen özür dilemeye gideceksin yok ya... bu erkeklere yapmayın arkadaşlar bunu. Kendini iyice dünyanın merkezine yerleştirecek beyefendi. Neymiş efendim güvenmediğin için kırılmış... ya bu devirde babana bile güvenemezken neden erkek arkadaşına %100 bir güven duyasınki. Sen haklısın arkadaşım benim eşime gelecek mesaj sonuna kadar sorarım her şeyi yaparım dört döndürürüm çünkü hakkım. Zaten seni seviyorsa bu kadar kolay vazgeçemez. hem bu kadar büyük tepki göstermesi de hiç normal değil bence. Seni inandırmak için herşeyi yapmalıydı seni sevgiye boğmalıydı. Gitme arkadaşım böyle bir yenilginin içinde olma bence. İlişkiye sadece senin değer vermenle yürümez yıpranırsın.

bence şimdi araman veya gitmen doğru olmaz. Birkaç gün bekle bir şekilde seni bu kadar çok seviyorsa arayacaktır. Ama aramazsa sen mesaj atarsın hala dargınmıyız falan die. Sinirlerine hakim olamadığını falan söylersin. Ancak beklersen göreceksn ki o seni arayacaktır. Sonuçta telefonuna mesajlar gelen o. Ve bu şekilde tepki vermen doğal birde tam tersi olsaydı onun sana davranışı ne şekilde olurdu?

anormal tepki vermesi suçlu olduğunumu gösterir?İ
ya bi de olayı düzelttikten sonraki ilk tel konuşmamızda dedi ki: haketmiyorum bu yaptıklarını, hazmedebilirmiyim bilmiyorum. adanaya döndükten sonra kendimle kalıp düşünmek istiyorum bu konuyu, çünkü bunu birdaha yasamak istemiyorum,bu tarz bi hayat istemiyorum demişti

kızlar bide bir gün öncede o benim telden mms ayarlarımı yapıyordu. o sırada bana da bi erkek ark.dan msj gelmiş.bu da bi erkek ismi olduğunu görmüş..sana şu isimden bi msj geldi dedi..aşkım nolur yanlış anlama ayarlarını yaparken geldi msj tam o sırda gördüm dedi..kurcalamıyordum telini dedi..nolur sana güvenmediğimi düşünme, seni kontrol ettiğimi düşünme, özürdülerim dedi..halbuki ben hiç kızmadım yani telimimi karıstırdın die..o sırf yanlış anlamayım diye 50 kez özürdiledi...düşünün yani..sonrada kim o dedi..hatta ben gıcık ettim sakasına birazcık...ama ben acıklayınca o inandı ve bidaha acmadı konuyu.
kendi olayı oluncada direk bu olayı örnek gösterdi, benim sana yaklaşımıma bak, senin yaptığına bak die..işte güven böyle bşy dedi ..ben telini karıştırdığımı sandın diye bile mahcup oluyorum ve özürdiliyorum bunun için dedi..bide sana bak dedi.

hayır hayır kesin suçludur bu demek istemedim ama telefonuna mesaj gelen kendisi olduğuna göre alttan almalıydı oysa zeytinyağ misali üste çıkmaya çalışıyor. Neyi hazmedebilirmiymiş arkadaşım ya sanki aldattın yada bir namussuzluk oldu allah allah erkek adam hazmedemem, düşünmem lazım, böyle bir hayat bana göre değil v.s. filan der mi ya...bunları senin söylemen lazım gayet kadınca cümleler bunlar. İpleri almış eline istediği gibi yönetecek izin verme bence. Bu olay bir kırılma noktası...ilk adımı atan özür dileyen ömür boyu alttan alacak taraf olacaktır. Aşkta oynayan kazanır ve herzaman kaçan kovalanır. Sen üstüne gittikçe gurur hanene eksi olarak yansıyacak.

erkek arkadasın ya iyi bi oyuncu yada senı gercekten cok sevıyomuş ikisinden biri.bu olayda haksız olan sensin ama o kadar üstelememen gerekırdı.sonucda cocuk cvp vermemiş.bence telden ulaşamıyosan ev telefonunu ara ölede olmazsa git yanına konuş.bence ilişkiler biticekse bile yüzyüze konusdukdan sora bitmeli.

hakkında hayırlısı olsun canım

Üstelemen hata olmuş bence ama bırak arama biraz,memleketine de gitme.Seni çok seviyorsa zaten sinirleri yatışınca biraz telini açar ve konuşursunuz.Biraz sabret....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…