Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...
Off arkadaşlar çok agresifsiniz ya. Kızla konuştum. Kız iliskinin başında kardeşim konusunu bile açmadan kendisi bekaret önemli falan tarzı muhabbetlere girmiş. Kıza dedim doğru söyle kardeşim mi sordu falan dedim, yok ben kendim konusunu açtım dedi. İyide neden böyle bir yalana başvurun dedim, bana daha çok bağlanacağını falan düşündüm abla dedi. Bende iyi halt ettin dedim. Durum bu yani.
Bir erkek kız arkadaşının bakire olmadıgını kızın eski bir arkadaşından ögreniyorsa,
tutup da ablasını arayıp ''ben kendim ögrendim'' demez,
''şu şu şu kişiden duydum'' der.
Kendim ögrendim demek nereye çekersen oraya gidecek bir ifade
ve bunu bir erkek söylüyorsa yaparak-yaşayarak yöntemiyle ögrenmiştir...
Bence kardeşiniz dogru söylemiyor...
Ya da siz buradaki tepkilerden kardeşinizi korumak adına olayı çevirdiniz,
bilemiyorum.
Eger gerçekten durum anlattıgınız gibiyse, daha yeni tanıştıgı kızla evlenmeyi düşünmesi ilginç.
Kızın kardeşinize bekaret konusunu açarak agız araması ve yalan söylemesi ilginç
Kardeşinizin özellikle kıza gıcık olan bir arkadaşını arayıp bulup, X bakire mi degil mi diye araştırması ilginç
Kızın Rahibe Terasa rolü yapması ilginc
(en saf erkek bile bir kızın davranışlarından emin olun daha önce erkek arkadaşı olup olmadıgını bile anlar.)
Sizin burda bakire olmayan kızlara dürüst olun, en başından bakire olmadıgınızı erkeklere söyleyin
mesajı vermeye çalışmanız ise en ilginci...