• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar Lütfen Bir Akıl Verin Çok Önemli

• Konu Sahibi Konu Sahibi Dota
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle.

evet her ikisi de dürüst olmalı. ama bu dürütlüğü ne kadar zamandan sonra sergilemeliler? özellikle kız...

tanıştıktan 1 ay sonra erkek bunu kıza sorsa, kız yine doğruyu söylemeli mi? işte orasını bilemiyorum.

nasıl güvenecek bunu erkeğin kullanmayacağına?

bakınız kızın bekareti iki kişinin arasından çıkmış bile :44:

Kiz tamam belki basta bakire degilim diyemez ama soyle diyebilir. "Bu soruya cevap verecek kadar tanimiyorum seni. Iliskimize bakalim sonra sana gerekenleri anlatirim" . Bazilari kendini bastan bakire gibi gosteriyor . Sanirim burda boyle olmus o yuzden erkek kabullenemiyor. Aslinda her ne kadar kabul etmesekte erkeklerde duygusal, aptal yerine konmayi tercih etmiyorlar. Belki de kizlar boyle davranmasa onlar da bir acik aramaktan vazgececek. Guvenmek, insan bu zamanda kocasina bile guvenemiyor, onun zamanini en iyi kadinin hissetmesi lazim. Biz ne desek bos.

Ya arkadaşlar dini inancı gereği kabul etmiyor olabilir :26: Bu kadar yargılıycak bişey yok. Sonuçta kabul etmek hakkıysa kabul etmemek de kendi seçimi.

Hımm..
Araya din giriyorsa eğer, şunu söylemek isterim ki; islamda tüm emirler önce erkeğe inmiştir. Örtünmek dahil.

Siz günümüz Türkiyesinde 28 yaşındaki bir erkeğin bakir olduğunu düşünüyor musunuz?
Ben düşünmüyorum.

Cinsel ilişki yaşayan erkeklerin, cinsel ilişki yaşayan kadınları "kabul etmemek" gibi bir lüksü yoktur.

içimden bir his sizin de tamamen kardeşinizi haklı gördüğünüzü söylüyor.
kardeşiniz için bence bekaret de çok çok önemli
kız en azından korktuğundan gizlemiş gidip diktirse daha iyi olmayacaktı sanırım

bilmiyorum ben siz ve kardeşiniz tarafından bir samimiyet göremedim..

Olayları olduğu gibi aktardım takdir sizin. Sadece şunu söylemek istiyorum, kıza üzüldüğüm için buraya bunları yazdım.

Olayları olduğu gibi aktardım takdir sizin. Sadece şunu söylemek istiyorum, kıza üzüldüğüm için buraya bunları yazdım.

sizi tanımıyorum elbette ama
gerçekten üzüldüğünüzü düşünmüyorum..

Evet üzülmüyorum. Allah o kızın cezasını versin. Nasıl şimdi samimi geldim mi sana ?

kkdan yorum bekliyorsunuz değil mi?
bende buradakiler gibi yorumumu yaptım sinir harbine gerek yok.
ki zaten dedğim gibi değilseniz niye böyle tepki veriyorsunuz?

Son düzenleme:
Evet üzülmüyorum. Allah o kızın cezasını versin. Nasıl şimdi samimi geldim mi sana ?

Dota bu konuyu niye actin? Senin zaten goruslerin belli. Kizla baristir dememizi filan mi bekliyorsun.O kiz ne kadar az samimi ise , senin kardesin de o kadar az samimi .

Son düzenleme:
ne konu sahibini ne kızı ne de kardeşi tanıyoruz ama ben kız da şunu hissettim nedense; bence kardeşine aşık olmuş ve çeşitli şekillerde ağzını aramış.eğer bir ışık görseymiş anlatacakmış gibi...ama kardeş bekaret konusunda sanırım biraz hassas ki kız da saklamış bunu..

yani aslında ben kızın numara yaptığını,iş çevirdiğini,el değmemiş kız modunda davrandığını düşünmüyorum.sadece hislerine ve pişmanlığına yenik düşmüş..

ama bence de en mantıklısı yollarını ayırmaları çünkü bu ilişkide artık güven sağlamak gibi bir problem var.

Son düzenleme:
kıza hemen durust değil falan demekte yalnış belkı yeterınce hazır hıssetmedı kendısını bunu söylemek hiçte kolay değil ayrıca böyle bışı yaşadı dıye damgalı gıbı herkesten kendını soyutluycak değilya guvendığı zaman kendısını hazır hissetiğinde söylerdi

kardeşiniz el değmemeiş kız numarası yaptı derken şunu demek ıstedı herhalde kız rahat davranmıyor mesafeli duruyor demekki bu kız bunu hata olarak göruyor bırkere yaptım bırdaha bu yalnışa düşmiyeyım istiyor bıde burdan bakmak lazım

Canım ben anladım seni. Bir önerim sana çözüm sunmayan yorumları dikkate almaman :) Ben kardeşine kesinlikle hak veriyorum. Kız açısından bakacak olursak evet bir hata etmiş ve bu hatanın bedeli bu kadar ağır olmamalı. Ama kız hatasına hata eklemiş, bunu gizlemiş, gizlediği yetmiyormuş gibi rol yapmış kardeşini kendine bağlamak için. Mantıklı davranıp alıp karşısına konuşmalıydı. Ne olursa olsun, bir konuda açık olmayıp üstelik tersiymiş gibi davranıp rol yapmak karşındakini kandırmaktır. Bunu başka bir şey için yarın da tekrarlayabilir, bunun garantisini kimse veremez. Kardeşinin yerinde olsam ben de aynı kararı alırdım, kardeşine aferin ki güçlü olup mantıklı davranabilmiş. Bence sen karışma hiç, kardeşin de koca adam dediğin gibi akıllı mantıklı biri kendi için en doğru kararı verir ki vermiş. Ben böyle düşünüyorum :)

Son düzenleme:
ben burada potansiyel görümce adayı olarak konu sahibinin kıza bir güzel ayar verip telefonu suratına kapatmasını beklerken hiç beklemediğim birşey yapmış konu sahibi

yaklaşımı için tebrik ediyorum

belki bir kere söyleyebilirsin en azından kıza üzüldüğün için ben denedim ama olmadı dıyebilmek için

ama olmuyorsa olmuyordur...

kkdan yorum bekliyorsunuz değil mi?
bende buradakiler gibi yorumumu yaptım sinir harbine gerek yok.
ki zaten dedğim gibi değilseniz niye böyle tepki veriyorsunuz?

Bence samimi değilsiniz gibi bir yorum sizce neye nasıl yardımcı olacak ? Beni samimi bulmamanıza saygı duyarım ancak çözüm yada öneri getirmeyen bu görüşünüzü kendinize saklayın. Buraya yazarak lütfen konuyu kirletmeyin. Benim tepkim buna.

Bence samimi değilsiniz gibi bir yorum sizce neye nasıl yardımcı olacak ? Beni samimi bulmamanıza saygı duyarım ancak çözüm yada öneri getirmeyen bu görüşünüzü kendinize saklayın. Buraya yazarak lütfen konuyu kirletmeyin. Benim tepkim buna.

size küfretsem konuyu kirletmiş olurum doğru da bu yazdğımla nasıl kirlettiğimi merak ettim doğrusu.

saygılı olun!!
benim yazdıklarım zaten çözüm odaklıydı kıza daha ılımlı yaklaşmanız gerektiğini söyledim tabi farklı anlamanız sizin sorununuz
neyse sizin istediğiniz gibi yazayım o zaman:ssz:
çözüm mü bence ayrılsınlar.
ha ben ayrılsın diyince de ayrılmazlar zaten

sizler zaten kararınızı vermişsiniz..

Son düzenleme:
Arkadaşlar kardeşim çok iyi bir insan. İnanın kıza dokunmamış. Anladığım kadarıyla kıza gıcığı olan eski bir kız arkadaşı sayesinde öğrenmiş kardeşim. Yani düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca kardeşim bakireliğe takıldığı için değil, kız yalan söylediği için bıraktı. Bana şunu dedi; Abla dedi iliskinin başında gizlemesini anlarım ama gizlemeyi bırak eline erkek eli değmemiş kız rolü yaptı bana diyor. Ayrıca söylemesi için yeterli süresi vardı, ben iyi niyetli olduğuna inanmadığım için istemiyorum diyor. Kardeşim haklı gibi düşünüyorum ama bir taraftan kıza üzülüyorum işte...

Off arkadaşlar çok agresifsiniz ya. Kızla konuştum. Kız iliskinin başında kardeşim konusunu bile açmadan kendisi bekaret önemli falan tarzı muhabbetlere girmiş. Kıza dedim doğru söyle kardeşim mi sordu falan dedim, yok ben kendim konusunu açtım dedi. İyide neden böyle bir yalana başvurun dedim, bana daha çok bağlanacağını falan düşündüm abla dedi. Bende iyi halt ettin dedim. Durum bu yani.

Bir erkek kız arkadaşının bakire olmadıgını kızın eski bir arkadaşından ögreniyorsa,
tutup da ablasını arayıp ''ben kendim ögrendim'' demez,
''şu şu şu kişiden duydum'' der.

Kendim ögrendim demek nereye çekersen oraya gidecek bir ifade
ve bunu bir erkek söylüyorsa yaparak-yaşayarak yöntemiyle ögrenmiştir...

Bence kardeşiniz dogru söylemiyor...
Ya da siz buradaki tepkilerden kardeşinizi korumak adına olayı çevirdiniz,
bilemiyorum.

Eger gerçekten durum anlattıgınız gibiyse, daha yeni tanıştıgı kızla evlenmeyi düşünmesi ilginç.
Kızın kardeşinize bekaret konusunu açarak agız araması ve yalan söylemesi ilginç
Kardeşinizin özellikle kıza gıcık olan bir arkadaşını arayıp bulup, X bakire mi degil mi diye araştırması ilginç
Kızın Rahibe Terasa rolü yapması ilginc
(en saf erkek bile bir kızın davranışlarından emin olun daha önce erkek arkadaşı olup olmadıgını bile anlar.)

Sizin burda bakire olmayan kızlara dürüst olun, en başından bakire olmadıgınızı erkeklere söyleyin
mesajı vermeye çalışmanız ise en ilginci...

Son düzenleme:
erkeklere bakir misin diye sorulmuyo tabi herbulduğu deliğe giriyolar sonra el değmemiş kız arıyolar midesi kaldırmazmış :47: geçin bu işleri neyseki çoğu yeni nesil kızların beynine bakıyor bacak arasındakine deği.

kıza yardımcı olmayın kardeşinizin ne istediği belli kıza yazık olmasın. yakışıklı işi gücü var adam gibi adam da kendine el değmemiş bulsun.

Ben hala bir cevap bekliyorum.

Konuyu açtım çünkü kardeşim ikna olabilir mi, mutlu olabilirler mi? Sormak istedim. Sonuçta baştan beri söylediğim gibi kıza kanım kaynadı. Ancak hepimizde iyi biliyoruz ki bazı hemcinslerimiz melek yüzlü şeytanlar. Acaba barıştırma girişiminde bulunmam hata olur mu ? Kız sizce ne kadar samimi bunu öğrenmek için açtım. Bu kadar tepki geleceğini inanın beklemiyordum. Arkadaşlar sonuçta azda olsa dürüst iyi kalpli adamlarda var. Bence benim kardeşimde onlardan biri. Tabi ki o benim kardeşim belki ablalık içgüdüsüyle böyle düşünüyor olabilirim. İşte konuyu dosdoğru anlattım. Yorum sizin. İnanın kimseyle ir derdim yok.

Konuyu açtım çünkü kardeşim ikna olabilir mi, mutlu olabilirler mi? Sormak istedim. Sonuçta baştan beri söylediğim gibi kıza kanım kaynadı. Ancak hepimizde iyi biliyoruz ki bazı hemcinslerimiz melek yüzlü şeytanlar. Acaba barıştırma girişiminde bulunmam hata olur mu ? Kız sizce ne kadar samimi bunu öğrenmek için açtım. Bu kadar tepki geleceğini inanın beklemiyordum. Arkadaşlar sonuçta azda olsa dürüst iyi kalpli adamlarda var. Bence benim kardeşimde onlardan biri. Tabi ki o benim kardeşim belki ablalık içgüdüsüyle böyle düşünüyor olabilirim. İşte konuyu dosdoğru anlattım. Yorum sizin. İnanın kimseyle ir derdim yok.

Kardesinin de, bekareti benim icin onemli degil demesi samimi mi sence. Mesela baska bir yalan soyleseydi ama bakire olsaydi . Kesin ayrilir miydi. Kardesini tanimiyorum ama onunda sana yalan soyleme ihtimali var. Bunu bir dusun.

Bir erkek kız arkadaşının bakire olmadıgını kızın eski bir arkadaşından ögreniyorsa,
tutup da ablasını arayıp ''ben kendim ögrendim'' demez,
''şu şu şu kişiden duydum'' der.

Kendim ögrendim demek nereye çekersen oraya gidecek bir ifade
ve bunu bir erkek söylüyorsa yaparak-yaşayarak yöntemiyle ögrenmiştir...

Bence kardeşiniz dogru söylemiyor...
Ya da siz buradaki tepkilerden kardeşinizi korumak adına olayı çevirdiniz,
bilemiyorum.

Eger gerçekten durum anlattıgınız gibiyse, daha yeni tanıştıgı kızla evlenmeyi düşünmesi ilginç.
Kızın kardeşinize bekaret konusunu açarak agız araması ve yalan söylemesi ilginç
Kardeşinizin özellikle kıza gıcık olan bir arkadaşını arayıp bulup, X bakire mi degil mi diye araştırması ilginç
Kızın Rahibe Terasa rolü yapması ilginc
(en saf erkek bile bir kızın davranışlarından emin olun daha önce erkek arkadaşı olup olmadıgını bile anlar.)

Sizin burda bakire olmayan kızlara dürüst olun, en başından bakire olmadıgınızı erkeklere söyleyin
mesajı vermeye çalışmanız ise en ilginci...

Ya ben böyle şeyler mi söyledim yapmayın Allah aşkına. Konuyu düzgün okuyun lütfen. 1. Si yeni tanıştıklarda evlenecekler demedim. 2. Si kardeşim arkadaşından sorup öğrenmiş demedim. Kız buna söylediği için bizimki bana ben öğrendim dedi. Yani kız arkadaşı söylemedi kendi öğrenmiş oldu bunu kasteddi. Kızlar lütfen bu kadar önyargılı olmayın ya.

Ya ben böyle şeyler mi söyledim yapmayın Allah aşkına. Konuyu düzgün okuyun lütfen. 1. Si yeni tanıştıklarda evlenecekler demedim. 2. Si kardeşim arkadaşından sorup öğrenmiş demedim. Kız buna söylediği için bizimki bana ben öğrendim dedi. Yani kız arkadaşı söylemedi kendi öğrenmiş oldu bunu kasteddi. Kızlar lütfen bu kadar önyargılı olmayın ya.

O kısmı anladık da,
ama kıza gıcık olan eski bir arkadaşından ögrenmiş demediniz mi?

Yani bu kıza gıcık olan eski kız arkadaş özenle aranıp bulunmuş,
ve bu kızın bekareti sorgulanmış.

Demek ki kardeşin bir şeylerden işkillenmiş ve araştırma ihtiyacı hissetmiş.
Yani aslında kız , kardeşinizin dediği gibi el degmemiş, Rahibe Terasa rolü yapamamış.
Yapamaz da...

Kardeşinin kızı bu şekilde yaftalamasına kızıyorum ben.

Yoksa bakirse , bakire bir kızla evlenmek elbette ki hakkı...

Son düzenleme:
Back
X