• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verin sizden başka maalesef anlatacak kimsem yok

denizirmakss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
535
715
53
30
Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de

Ne ıgrenc aıle ve kafa yapısı.
Kocamın sulalesındekı erkeklere ne benım olan olmayan cocugumdan ne munasebet.
Komsu Naciye teyze gibi. Yemın ederım tuylerım dikildi.
Kısmet de gec sende. Olmuyor doktora gidiyoruz istemiyoruz gıbı acıklamalarda bulunma. Her sorulan soruya kısmet le cevap ver.
Ne leş insanlar ya.

Onların aile erkeklerine kadar arayıp sorması hata, sizinde sorulara karşı bu yolu bulmanız hata. Açıkça sorulmasından rahatsız olduğunuzu söyleyin. Hem kusur mu çocuğun olmaması? Diyelim olmadı me yapacaksınız? En iyisi söylenenleri kesmek, ondan sonra siz istediğiniz gibi yaparsınız

Bu nasıl bir tiynetsizlik yaaaa.milletin yatak odasına veya fantazisini yaptığı herhangi bir yere nasıl karışırlar.Sanane benim kocamla ne zaman seviştiğimden diyemiyor musunuz? Bu ne utanmaz arlanmazlıktır yaaaa.Ayrıca bence 25 yaş çocuk yapmak için erken ( bence ) yapma kızım gez toz evliliğini yaşa ondan sonra yap.

Öncelikle fsh degeriniz biraz sınırda sanki çok bir bilgim yok ama kesinlikle incelenmeli doktor tarafından

Ah ah şu aileler niye baskılayıp strese sokarlarsa insanı tamam merak editosunuz torun istitosunuz ailenin büyük erkeklerine mi düşmüş bu iş usturupluca sorun sorucaksanız ne diye kavga çıkartıyorsunuz insanı üzüyosunuz takmayın kafanıza olur inş çoçugunuz bende 2 yıllık evliyim bizimde yok oturupta birbirimizi yemiyoruz yok diye ikimizde anlayışla karşılıyoruz eşimde üstğme asla gelmez kimse de karışmıyor sag olsunlar

Önünde iki seçenek var.
1.si : Çocuk düşünüyoruz o yüzden muayenemizi de olduk ikimizde de herhangi bir sorun yok. Bekliyoruz, gerisi Allah'tan diyeceksiniz.
2.si : Daha yeni evliyiz birlikte vakit geçirmek, evliliğizi yaşamak istiyoruz diyeceksiniz.
Karar sizin eşinizle konuşup ortak bir karar verin, tartışmadan... Daha evliliğiniz çok yeni şimdiden basit şeyler yüzünden tartışıp evliliğinize zarar vermeyin...

Bi kere kimsenin sizin yatak odanıza karışma hakkı yok. Sizi böyle dusunmesinler bi zahmet onlar karışıp arayıp sordukca daha da strese girersiniz o zaman daha da zorlaşır her sey . Zor bi süreç durumunuz tedavi olmanız gerek . Özeller açık şu an tedavinize bir an önce baslayın bence üstesinden gelinmeyecek bi sorun diil . Şu konuda haklılar sadece yaşınız hala gençken önleminizi almalısınız.

İnan’ın o kadar üzülüyorum ki onlar sorunca bazen istemiyoruz dediğimde bile kalbim titriyor sanki . Yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği diyorum ama onlar böyle yapınca eşimle aramız soğuk oluyor çünkü eşimde olmadığının farkında ve onların kafasında

İnan’ın o kadar üzülüyorum ki onlar sorunca bazen istemiyoruz dediğimde bile kalbim titriyor sanki . Yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği diyorum ama onlar böyle yapınca eşimle aramız soğuk oluyor çünkü eşimde olmadığının farkında ve onların kafasında
Işte istemiyoruz derseniz ardı arkası kesilmez. Bu konuda soru sorulmasından hoşlanmıyorum diyin. Hatta bunu eşiniz yapsin. Esimin halası bana bikac kere saçma sapan sordu. Kayinvalideme söyledim hoş mu anne, belki benim çocuğum olmayacak, aile içinde konuşulur ama uzak insana laf düşmez söyleyin bi daha bana bu tarz sorular sormasınlar dedim. Ondan sonra ne sordular me ağız açtılar. Soran olmazsa sizde tedavi sürecini daha stressiz geçirirsiniz.

Allah korusun ama kısır olsanız ne olur???
Evlatlık alır bir garibanın hayatını kurtarırsınız.
Manevi tatmin ayağını veya inanıyorsanız sevap olayını söylemiyorum bile.
Dünyanın sonu değil..
3, 5 çocuklu milletin yatak odasına karışan arsız, haddini bilmez biri olmaktansa, önce insan olmak lazım.

Stres yapmayın ve biraz "Size ne ? Bizim yatak odamız bizi ilgilendirir. Bu konular mahrem." Demesini öğrenin..
Yoksa çok başınız ağrır..
Hayırlı vakitte olsun acele etmeyin.
Ayrıca şu an dünyada salgın hastalık var. Ne çocuğu yahu.. :KK12:
Ayrıca daha 25siniz. Bu ne acele..
Ben olsam en az 1 yıl bu konuyu ertelerdim.

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Siz çocuğu kendiniz mi istiyorsunuz yoksa elalem çocuk soruyor diye mi yapmak istiyorsunuz?

Eşinizin ailesi densiz. Diyelim ki çocuğunuz olmuyor ve belki istemiyorsunuz da. Kimin ne haddine tedavi olsunlar demek? Eşiniz de çocuğunuzun olmayisina değil ailesine rezil olmamak adına durumdan rahatsız sanırım size o tepkiyle verdiğine göre. Eğer eşinize tavrinizi çok net belli etmezseniz ve ailesinin davranışlarının önüne geçmezseniz çocuğunuz olduğunda bu sefer de çocuğunuzun yetiştirilmesine aynı şekilde karisicaklar. Kimin ne hakkı var size damızlık muamelesi yapmaya

Bende istiyorum açıkcası ama millet sordukça uzaklaşıyorum çocuk fikrinden ne yalan söyliyeyim
şöyle diyelim. Eş tarafı hemen evlenip çocuk yapan bir geleneğe sahip. Sizden de aynısını bekliyorlar. Sinir stres olunca olacağı varsa da olmuyor. Yaşınız bence küçük daha ama siz istiyorum diyorsanız önce milletin ağzını kapatın, sormaya cekinsinler. Cevap vermeyin sallamayın. Çok ayıp zaten.

Benim de eşimin ailesi sürekli çocuk muhabbeti yapardı. İlk başlarda saflığımdan mı dersiniz başka bir şey mi dersiniz utana sıkıla düşünmüyoruz derdim. En son eşimin eniştesi utanmadan korunmayın çocuk yapın beklemeyin gibisinden konuşunca arsızlığa vurdum ben de. Çocuk ne zaman diye sorana ben biliyorum ne zaman yapacağımı siz merak etmeyin dedim, canım şimdi istemiyor dedim, ben doğurunca sen mi bakacan sanki dedim, şimdi olmaz önce gezip tozmam lazım dedim. Ben bunları dedikçe onlar daha az sorar oldu. Siz de bu kadar narin olup kendinizi üzmeyin, cevap verin sussunlar. Bir sormaya devam ederler, iki ederler üçüncüde sizden gelecek cevabı bildikleri için sormazlar artık. Bir de eşinizle ciddi ciddi konuşun, tedaviyse tedavi, başka bir yolsa başka bir yol, ama bu bizim yolumuz, bizim tedavimiz olacak ve ben bu süreci senden başkasıyla paylaşmak istemiyorum çünkü gelen yorumlardan kötü etkilenmek istemiyorum, sadece senin desteğini istiyorum tarzı bir konuşma yapın. Anlattığınıza göre kendisi biraz hanzo ama bu konuşmayla sizi anlar diye umuyorum.

Back
X