• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verin sizden başka maalesef anlatacak kimsem yok

aslanpencesi cayi icin fsh i dengeler. stres yapmayin diyecegim ama ne mumkun..

olmasa gercekten olmuyor olsa yani buyuk bir problem olsa.. ne yapacaksiniz.. uzulmekten baska ne gececek elinize bu insanlarin tavriyla.. ne anlayissiz insanlar. bir cinnet gecirin bagirin bir sonra sorana size ne rahat birakin diye.. ellerini eteklerini ceksinler bir..

bu arada karismalari hic normal degil ki kaldi ki erkekler karissin.. cocuk degilsiniz iki yetiskinsiniz. olmuyorsa dr a gitmeyi akil edersiniz herhalde onlarin soylemesine mi gerek var.. 4 yil dusunmedim cocuk. maddi durumumuz da gayet iyiydi. evliligimle ilgili oturmasi gereken cok sey vardi. iyiki de oyle olmus esim biraz daha iyi bir insan oldu evlilige alisti, beni anladi.. bence kotuluk evlenir evlenmez cocuk yapmak.. cocuga da yazik oyle ortama dogacak..
Mutlaka deneyeceğim
O kadr haklısınız ki anlatamam

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Sizin için erken değil mi ya biraz kendinize vakit ayirsaniz kizkardesim iki sene düşünmedi gezdi tozdu valla iyide yaptı ,abimin 5senedir çocuğu olmuyor tedavi oldular tüp bebek denediler kendileri anlatmadikca birşey danismadikca sormadım üzülür kırılır diye korkumdan ,sizde ısrar üzerine çocuk düşünüyorsanız verin cevabı sussunlar onlara ne ki terbiyesizlik benim gözümde yeni evli birine böyle sormalar

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de

eş durumunuza bir yorum yapmayacağım ama benim de fsh im ağustos ayında 11 küsür çıkmıştı. doktor şey demişti, 15 e kadar normal gebelik oluşabilir diye. sonraki ay amh bakalım dedi. bu arada haziranda kimyasal gebeliğim olmuştu. ben fsh a bak dememişitm doktor kendisi istemişti. neyse Eylül ayında amh yani yumurta rezevlerine baktığı testteki fsh ım 2 küsür müydü neydi. yani normaldi her şey ve bana yorumu su olmuştu. demek ki yumurtalıklar o ay tembellik yapmış demişti. yani diyeceğim seninki de belki o ay tembellik yapmıştır. benim Eylül ayında yaptığım tek şey aç karnına taze incir yemem olmuştu. onun dışında bir şey yapmamıştım. sıkma canını...

benim 2 ailemde sormadı bazen laf arasında ee hadi yapın zaman geçiyor dedi ama hamile olduğumu insanlar öğrendikten sonra anladım ki ailem haric herkes cocugumuz olmuyor diye dusunuyormuş. insanlar gercekten aşırı garip.....sıkma canını, sıkıpta stres olma. cocuk meselesinde stres olmamak 1. kural.

Bu kadar stres altında olacağı varsa da olmaz öğrendiğim birşey varsa çocuk için kafanın rahat olması

Sizin mahreminizden onlara ne pardon da eşiniz size ne diyemiyor mu .Bu arada siz adım cıktı kısıra demissiniz hiç sevmem o kelimeyi ama siz dediniz diye diyorum belki eşiniz kısır. Sperm testi verdi mi değerleri nasil

Eşinizin sormalarını normal bulmasını okuduktan sonra çocuğu ıyice erteleyin bence.
Soranlara da mahremime saygı duymanızı bekliyorum dersiniz.

• Beğen
Reactions: 000
Corona süreci bitmeden çocuk yapmayın zaten süreç bitsin gidersiniz doktora eşinizin ailesi ilede kesin bir dille konuşun herkes hemen çocuk doğurmak zorunda değil birazda biyolojik saat önemli vücudun.

• Beğen
Biz nasil bebek yapılacağını bilmiyoruz sanırım siz söyle gözümüzün önünde yapında öğrenelim de En Büyük KK Ayrıca ailenin erkekleri böyle cinsel hayat çetelesimi tutuyor yahu?Allahim sabır ver. :dua:

• Komik
Öncelikle ben çocuk için çok uğraştım.
Allah bir oğul nasip etti.
Bu süre zarfında kimseyle görüşmedim.
Şu an ikinci bebeğime gebeyim.
Stresi hayatınızdan uzak tutun stres olunca olmuyor.
Ben ne zaman kafamdan attım bu düşünceyi ameliyatlarımı da olmuştum.
Kafamdan düşünceyi attığım ay hamile kaldım.

25 yaşa göre FSH 11.44 yüksek bı değer.
Siz ikinci fsh testini yaptırırken doktordan amh, lh, prolaktin, e2 değerlerinize de baksasini da mutlaka isteyin.
FSH reglinin ilk 3 günü bakılır diğer günler bakılmaz. Diğer bakılan günlerde yüksek çıkar ve sizi yanıltır.
FSH testi tekrar yüksek çıkarsa rahim filmi çekilin eşinizde sperm testi versin spermde sorun var mı yok mu onunda mutlaka bakılması gerek.
Tüp bebek yaparsınız.

Yanlız eşinizin ailesi son derece cahil insanlar.
Bana böyle soru soracaklar bak çok fenayım onları köpeğin totosuna sokar çıkarırım.
Ne ayıp bı erkeğin bu konulara girmesi.

Ben bu konularda çok uğraştığım için baya bilgim var ne zaman istersen özelden yaz bana.

Ben hastanede bı olaya şahit oldum aklıma gelmişken yazayim hiç unutamıyorum. Çok genç bir kız gelmişti. Sen kaç yaşındasın çok gençsin dedim. 19 yada 20 yaşındayım dedi. Çocuk olmuyormuş. Eşinin tarafından bı kadınla gelmişti.
Neyse kapıda bekliyoruz kıza dedim test sonuçlarına bakabilirmiyim kızın sonuçları çok iyi hiç bir sorun yoktu. Eşinin bakabilirmiyim ben anlıyorum dedim. Eşinin sperm testi azo spermiydi. Esindeydi sorun.
Senin eşinin sperminde sorun var. Canlı spermi yok bak dedim anlattım.
Sen şimdi üroloji doktoruna gir senin eşini acil buraya çağıracaklar dedim.
Ay eşinin akrabası kadın beni nerdeyse parçalayacak hayır olmaz sen nerden bileceksin. Çocuk olması gerek çok önemli çocuksuz olmaz.
Ya dedim sorun kocasinda kızda sorun yok ki. Olmazsa da dünyanın sonumu dedim.
Böyle konuşmayın felan dedim geçmiş zaman ama konuşmalar böyleydi.
Kadın beni parcalayacak.
Dedim bak ben sizden sonra giricem doktara eğer doktor eşini acil cagirmaz ve kızda sorun olmadığını söylerse ben burdayım dedim.
Kadın sustu.
Bunlar içeri girdi. Çıkarken kadında surat beş karış benim yüzüme bakmıyor. Ama o kızda varya bı rahatlamış ifade vardı. Baka bı baktı kız. Ve kapıda beklerken de duydum acil eşini buraya çağır gelsin dedi doktor.
Yani diyeceğim o ki bak senin gibi erkek tarafının ailesi karışan çok fazla.
Bu olay ara ara gelir aklıma...

ne kadar milletin yatak odasına meraklı milletiz yaa. ayrıca yaşlarınız da geç değil. hatta bence çocuk sahibi olmak için erken yaşlar.
tepkiyi eşinizin koyması gerek. o da şu anda mümkün görünmüyor anladığım kadarıyla.

Neden senin adin kısıra cikiyor belki esinde bir problem var?
Birlikte gidin doktora. Ikiniz de tahlil yaptirin. Etrafin bu kadar karismasi insanda stres yapar. Stresli ortamda hamilelik de olmaz zaten.

O kadar aptal ve cahiller kı, hemen cocuk sahıbı oldukları ıcın sevıstık ve oldu kafasında cogu. Cocugun aslında bir mucize oldugunun farkında degıller. Cunku sevısmısler olmus onların.

Hayatlarında hamilelik dısında kadın doguma gitmeyen kadınların bilge bilge doktor tavsiye etmeleri mı dersin, sorunun her zaman kadında oldugunu sanan mı dersin. Sanki ogulları thor.

Bitkisel sacma sapan seyler ıcmen ıcın ısrar eden mı dersin.
Ne ararsan var bunların ıclerınde.

Nasılsın diye hal hatır sorarsın insanlık edip, ıyıyım sizde daha cocuk yok mu sorusunu duyarsın asla samımı olmadigin tipsizin bırınden.
Var, bır parca. Suan sadece el. Olusunda cıkarıcam dısarı cevabı vermıstım bırkere.
İnsana kendını delı gıbı hissettiriyorlar iste.

Had bilmek bu yuzden guzel su hayatta.
Bekar kadına veya erkege, Ee evlenmıyor musun denmez. Evlı cıftlere yapın bir cocuk sevelim denmez.
Tamam bekle burda yapıp gelcez.
Bilerek yapiyorlar guzel kardesim. Atanamayana atanamadin mi diye bilerek soruyorlar, evlenemeyene evlenmedin mi diye bilerek soruyorlar, cocugun olmadigini hele bir bilsinler her ay tekrar tekrar bilerek olmuyor mu diye soruyorlar. Kim kimin canini bilerek acitmak icin soruyorsa Allah da ondan sorsun hesabini.

Back
X