• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verin sizden başka maalesef anlatacak kimsem yok

Allah korusun ama kısır olsanız ne olur???
Evlatlık alır bir garibanın hayatını kurtarırsınız.
Manevi tatmin ayağını veya inanıyorsanız sevap olayını söylemiyorum bile.
Dünyanın sonu değil..
3, 5 çocuklu milletin yatak odasına karışan arsız, haddini bilmez biri olmaktansa, önce insan olmak lazım.

Stres yapmayın ve biraz "Size ne ? Bizim yatak odamız bizi ilgilendirir. Bu konular mahrem." Demesini öğrenin..
Yoksa çok başınız ağrır..
Hayırlı vakitte olsun acele etmeyin.
Ayrıca şu an dünyada salgın hastalık var. Ne çocuğu yahu.. :KK12:
Ayrıca daha 25siniz. Bu ne acele..
Ben olsam en az 1 yıl bu konuyu ertelerdim.
O zaman da kulaktan kulağa 'x' in cocugu olmayan gelini bu ' diye cevreye kısık sesle tanıtıyorlar seni.

Normal değil. Siz ve eşiniz haricinde birisinin sizin hayatınızdaki önemli bir döneme karışması normal değil. Çocuk olursa da sizin onların değil. Sinirlerimi bozuyor benim ailemdir ne yapsa yeridir diyen insanlar. Şimdi size yaptılar baskıyı, sizin modunuz iyice düştü, sonra gebelik oldu, e durmazlar sürekli karışırlar, doğumdan sonra da istediklerinize karışırlar girersiniz sağlam bir lohusa depresyonuna, çocuğunuz üzülse, grip olsa, düşse sizin suçunuz ama.

Çığır açıcı bir soru..
Tebrik ederim..:KK9:
Sorma benim bir arkadaşım da eltisiyle birkac ay arayla evlendi. Ama kız hep ilk olmak istiyordu. İlk çocuğu ben yapcam diye yedi bitirdi kendini. Eltisi ondan önce çocuk yaptı evlenir evlenmez ona bile bozuldu. Elalem istiyor diye yapan dolu zaten. Daha düğün masraflarini ödemeden millet çocuk istiyor diye çocuk yapıyorlar

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Senin adına çok üzüldüm bana bu soruyu arada soran akrabalarım arkadaşlarım oluyor eşim de bende sert bi dille deniyoruz olmuyor diyoruz direkt 😁bu cevabı beklemedikleri için şok oluyorlar tabi sonra olur kafanıza takmayın diye bi mahçupluktabi valla kısmet bu işler eşinle bi otur konuş en iyisi sana destek olmalı seni korumalı

Size çok kıymetli bir tavsiye ; özel hayatinizla ilgili hiç kimseye hiçbir açıklama yapmayın.

Siz kapıyı araladikca onlar girmeye çalışacak.

Bıkmadan usanmadan ; " özel hayatimizla ilgili konuşmaktan hoşlanmıyoruz " diyeceksiniz.

Ne söylenirse söylensin kurulmuş robot gibi tekrarlayın.
.......

Eşinize de " bak söyleme ha , Yoksa beni kısır sanarlar " cümlemizin üzerine elbette çok sevgili Kocanız " Ne yapalım olmuyor " diye hönkürecek.

Ona bu casereti Siz veriyorsunuz.

Bak sevgili x ' cigim ; özel hayatımızla ilgili konuşmaktan hoşlanmıyorum ,

Senin gibi bu konularda hassas biri ıcınde bunun böyle olduğuna eminim , öyleyse lütfen onlarla konuşurken kapıyı Aralık bırakma.

Hepsi bu kadar işte.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: 000
O zaman da kulaktan kulağa 'x' in cocugu olmayan gelini bu ' diye cevreye kısık sesle tanıtıyorlar seni.
Evet haklısınız.
Bu davranıştaki kişilerin diyecegi laf maalesef bu olacaktır. Ama sonra da büyük ihtimal bu lafın karşılığı onların bir yakınından çıkar.
Çocuk bir nimettir. Öyle kek yapayim fırına atayım pişsin gibi bir şey değil. Bazen çok istesen de olmayabilir. Ama bu seni ne daha az kadın yapar ne daha az anne yapar. Evlatlık alırsın.
Ama tabi bunu sadece hakiki insan olanlar anlayabilir iste..

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Cahil insanlar cahil beyinleri bu cahiller yüzünden huzurunu bozmana değmez

Sorma benim bir arkadaşım da eltisiyle birkac ay arayla evlendi. Ama kız hep ilk olmak istiyordu. İlk çocuğu ben yapcam diye yedi bitirdi kendini. Eltisi ondan önce çocuk yaptı evlenir evlenmez ona bile bozuldu. Elalem istiyor diye yapan dolu zaten. Daha düğün masraflarini ödemeden millet çocuk istiyor diye çocuk yapıyorlar
Tövbe ya..:KK70:
Yarışılan konuya bak..
Ilk çocuğa ne takılırmış reşat altını mı..

Ben burada çok gordum; 2 3 aylık evliyim çocuğum olmuyor çok mutsuzum diye konu açanları.. yaşlarda çoğunlukla 19 23 arası.. elalem aşkına yapmayacakları şey yok..sonra ver elini mutsuz anneler ve mutsuz çocuklar..

Evet haklısınız.
Bu davranıştaki kişilerin diyecegi laf maalesef bu olacaktır. Ama sonra da büyük ihtimal bu lafın karşılığı onların bir yakınından çıkar.
Çocuk bir nimettir. Öyle kek yapayim fırına atayım pişsin gibi bir şey değil. Bazen çok istesen de olmayabilir. Ama bu seni ne daha az kadın yapar ne daha az anne yapar. Evlatlık alırsın.
Ama tabi bunu sadece hakiki insan olanlar anlayabilir iste..
O kadar aptal ve cahiller kı, hemen cocuk sahıbı oldukları ıcın sevıstık ve oldu kafasında cogu. Cocugun aslında bir mucize oldugunun farkında degıller. Cunku sevısmısler olmus onların.

Hayatlarında hamilelik dısında kadın doguma gitmeyen kadınların bilge bilge doktor tavsiye etmeleri mı dersin, sorunun her zaman kadında oldugunu sanan mı dersin. Sanki ogulları thor.

Bitkisel sacma sapan seyler ıcmen ıcın ısrar eden mı dersin.
Ne ararsan var bunların ıclerınde.

Nasılsın diye hal hatır sorarsın insanlık edip, ıyıyım sizde daha cocuk yok mu sorusunu duyarsın asla samımı olmadigin tipsizin bırınden.
Var, bır parca. Suan sadece el. Olusunda cıkarıcam dısarı cevabı vermıstım bırkere.
İnsana kendını delı gıbı hissettiriyorlar iste.

Had bilmek bu yuzden guzel su hayatta.
Bekar kadına veya erkege, Ee evlenmıyor musun denmez. Evlı cıftlere yapın bir cocuk sevelim denmez.
Tamam bekle burda yapıp gelcez.

Konu sahibi eşin ailesine söyledii bence kendine, erkekliğine laf gelmesin diye bu zihniyette yetişmiş bi adamdan ne beklersiniz?Vardır bi hayır olmadığında.Şunu mu düşünseniz bu adam ve herşeye karışan cahil,densiz ailesi ile ömür geçer mi?

O kadar aptal ve cahiller kı, hemen cocuk sahıbı oldukları ıcın sevıstık ve oldu kafasında cogu. Cocugun aslında bir mucize oldugunun farkında degıller. Cunku sevısmısler olmus onların.

Hayatlarında hamilelik dısında kadın doguma gitmeyen kadınların bilge bilge doktor tavsiye etmeleri mı dersin, sorunun her zaman kadında oldugunu sanan mı dersin. Sanki ogulları thor.

Bitkisel sacma sapan seyler ıcmen ıcın ısrar eden mı dersin.
Ne ararsan var bunların ıclerınde.

Nasılsın diye hal hatır sorarsın insanlık edip, ıyıyım sizde daha cocuk yok mu sorusunu duyarsın asla samımı olmadigin tipsizin bırınden.
Var, bır parca. Suan sadece el. Olusunda cıkarıcam dısarı cevabı vermıstım bırkere.
İnsana kendını delı gıbı hissettiriyorlar iste.

Had bilmek bu yuzden guzel su hayatta.
Bekar kadına veya erkege, Ee evlenmıyor musun denmez. Evlı cıftlere yapın bir cocuk sevelim denmez.
Tamam bekle burda yapıp gelcez.
Kelimesi kelimesine katılıyorum.:super:
Çok doğru dediniz.
Bunun bir level üstünü de ben gördüm.
Çocuğu olmayan kadının yanında ballandıra ballandıra çocuğunu öven mi dersin; senin bekar olduğunu bile bile eşine methiyeler düzen mi dersin..
Bir sürü fesat kadın var bu toplumda. Ben burada da çok görüyorum. Çok okudum.

Kadıncağız derdini yazmış. Evliliğinde bir sorun var. Eşini öven kadınlar konuya benim evliliğim böyle iyi diye yazmış.. sana eşinle havanı at dedik mi ? Ne onay bağımlısı tipsin diyesi geliyor insanın da.. Sonra sevgili moderatoru hatırlayıp diyemiyorsun. :ıslık:

Ben artık Allah insanlara niyetlere göre muamele etsin diyorum. Fesat birine kötülükle; iyi niyetli birine iyilikle muamele etsin..

Nereden buldunuz boyle adamı. Tam asırı sacma otesi doğu dizileri gibi bi durum olmus. Sacmalık

• Komik
Reactions: 000
Cocuğu olmayanlarin çoğu "biz cocuk istemiyoruz" diyor zaten ve bunu herkes biliyor. 🙄
İşin kotu yani cidden cocuk istemedigi için cocuk yapmayan azınlık ciftler(mesela biz) 😂 insanlari inandiramiyoruz istemedigimize, millet cocugumuz olsun diye dua ediyor. 😬
Cocugumuz olmadiği için istemiyoruz diyoruz saniyorlar. 🙁
Yani inanmayacaklar zaten 👍👍👍👍 bosuna yalan atmayin bari, kismet deyin geçin.

Çok üzüldüm ya. Testi tekrarlayın yine fsh yüksek çıkarsa hayıt suyunu araştırın. Fsh yüksekliğine çok iyi geliyor. Bende pcos var hayıt suyu ile gebe kaldım. Tabi doktorun tedavisini de uyguladım.

Benim üremem benden başka herkesi neden bu kadar ilgilendiriyor? Ben de delirecek gibi oluyorum bazen.

Kesinlikle size hak verdim. Yeri geldiğinde siz cevaplarini verin. Ne münasebet, bırakın erkeklerin, kadınların bile bu konuda konuşmaya hakkı yok. Bizim ailede iki çiftin uzun zaman evli oldukları halde çocukları yok. Bizim aileden hiç kimse asla sormadı neden yok diye. Belki olmuyor, belki istemiyor. Bence insanlar hayatlarında bir konuyu açmıyorsa insanın da didiklememesi lazım. Benim kvde ve kpder de diyor illaha üçüncüyü yap diye. Cünkü bir kızım da olsun istiyorlarmis. Bende konuyu hep kapatıyorum. Iyi hoş torunlarını seviyorlar, ama ben kimsenin lafı ile veya lafına güvenip çocuk yapmam. Kimseye de söz hakkı tanımıyorum (eşim hariç tabi). Eşinizle bunu sakin kafayla tekrar konuşun. Bu böyle olmaz. Onların ailede mahremiyete önem verilmiyorsa bu sizi bağlamaz. Erkekler de haddini bilsin

Rabbimin işinede karısıyorlar.

Back
X