• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar lütfen cevap verin sizden başka maalesef anlatacak kimsem yok

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de
Gerçekten canım seni çok iyi anlıyorum bizde 3 yıllık evliyiz ve olmuyor böyle sürekli baskı yapan niye olmuyo doktora gitmiyomusunuz diye gereksiz insanların yorum yapması insanı çileden çıkartıyor. Bana kalırsa eşinizle konuşun ve kimseye söylemeyin 2 kere tüp bebek yaptırdık olmadi bizim ama kimsenin haberi yok eşim bizimkiler bilirse canımızı çok sıkarlar dedi söylemedik 1 kere düşük yaptım doktor 6 ay korunun falan dedim şuanda soruyorlar virüs bitsin doktora gideceğiz dedim artik

İnan’ın o kadar üzülüyorum ki onlar sorunca bazen istemiyoruz dediğimde bile kalbim titriyor sanki . Yıllardır çocuk sahibi olmaya çalışan insanlar var hayırlısı vardır Allah’ın bir bildiği diyorum ama onlar böyle yapınca eşimle aramız soğuk oluyor çünkü eşimde olmadığının farkında ve onların kafasında
Tam olarak sikintiniz ne canim sadece pko mu?

ben erkek arkadaşımla 1 yıldır beraberim yaklaşık, aylarca da birlikte yaşamış olmama rağmen daha 2 gün önce çok çok acayip düşüncelerini/fikirlerini öğrendim mesela çok hayalkırıklığına uğradım. bir insanı tamamen tanımak çok zaman alıyor, bazen hiç başaramıyoruz bile. keşke bu kadar kısa sürede evlenmeseymişsiniz, umarım sonrasında mutlu olursunuz. çocuk istersin istemezsin, olur-olmaz kime ne? senin işin evlenip 9 ay sonra doğurmak mı, allah allah. başta eşinizin onların sesini kesmesi lazım.

O zaman da kulaktan kulağa 'x' in cocugu olmayan gelini bu ' diye cevreye kısık sesle tanıtıyorlar seni.
Bizimkiler acik acik cocugu olmuyo diye milletin yaninda soyluyordi esimin bi akrabasina bi kaç kere bana da dediler bende tersledim valla istemiyoruz olsa siz mi bakacaksınız dedim fazla tepki verecektim de eşim engel oldu.kendini bilmez o kadar çok insan var ki anlatamam

Valla şiddete evet karsıyım ve normal hayatımda asla küfür etmem ama cocuğum olasıya kadar yıllarca o kadar hadsizce sorup delirtriler ki. Konu açılınca resmen beynimde sinirden şimsek çakıyordu. Üstüne atlayasım geliyordu ve vallaha içimden çok küfür ediyordum. Size ne ya size ne diye bağırasım geliyordu. Ama bir gün dayanamadım. Hadsizce" neden yok" soran kadına. Abla senin var mı diye sordum. Var dediğinde ya anlatsana nasıl yaptınız? Dedim kadın şok. Ne biçim soru falan yaptı. Bende anlat lütfen biz bilmiyoruz belki ondan olmadı dedim😂 ki gerçekten hiç tarzım değildir bu şekilde konusmak. Ama nasıl rahatladım anlatamam😂

Yatak odanız hakkında akrabaların fikir ve öneri sahibi olmasından çok eşinin bu olaya normaaaaal demesi daha çok düşündürücü bir dert değil mi şu an?

Kızlar nerden başlayacağımı bilemiyorum biraz dağınık anlatırsam kusura bakmayın lütfen. Şimdi biz eşimle bir yıl 3 aylık evliyiz. 6 yıllık bir ilişkini sonunda çok severek evlendik ben 25 o 30 yaşında. Önceki konularımda da yazdığım gibi biz 9 aydır korunmuyoruz ve gebelik oluşmuyor . Doktora gittiğimde fsh değerimin 11,44 olduğunu öğrendim ve doktor tekrar edeceğiz testi dedi araya Covid girince ben de daha gitmedim çok önemli değil diye . Eşimin ailesi de doğulu ve çocuğun hemen olması taraftarları hep sorarlar e hamilelik yok mu e niye olmuyor doktora gittiniz mi diye ben ve eşimde sürekli istemiyoruz diyoruz onlara biraz birikim yapalım öyle istiyoruz diyoruz fakat olmuyor yani . Velhasıl kelam bugün yine aradılar ve acaba niye olmuyor yaşları geçmesin ve artık ailenin erkekleri karışmaya başladı olmuyorsa yaşları gençken tedavi olsunlar . Gelin mi istemiyor bizimki mi filan diyorlar . Artık bende eşime söyledim neden sürekli soruyorlar şakın olmuyor deme dddim çünkü aile yapısını biliyorum sürekli bu laf yayılacak ve atım kısıra çıkacak . Eşimde e ne yapayım olmuyor işte dedi bağırarak bende Vardır Allah’ın bir bildiği hayırlısı budur belki dedim oda kimseye istemiyoruz deme filan dedi ve biraz bu konuda tartıştık e bende ona senin ailendeki erkeklerin yatak odamıza karışması bence hoş değil o da normal bizim için söylüyorlar diyor . Bilmiyorum yani ne düşüneceğimi de bilmiyorum onlara ne diyeceğimi de

Canım 9 ayda bu kadar panik yapılır mı ya hem özelinize kadar sormaları ne ayıp bişey onları ne ilgilendirir...
Biz 8 yıllık evliyiz çocuğumuz olmuyor... ailelerimiz hiç bir yorum yapmaz.. herkesin bi özeli var yaa..
Desenize ben sizin kv lere gelin olsaydım boşatirdi onlar beni 🙄🤭

Bence tek yapman gereken dimdik ayakta durup böyle hani çocuk diyenlere üzülmeden kızmadan şuan düşünmüyoruz Allah ne zaman hayırlı görürse de. Evet eşin tarafı düşkün olabilir şurdan dayanarak söylüyorum bunu. Bizim köyde bize yakın bir tarlayı bamyeciler kiralamış bamye dikmişti. Annem de parasıyla bir pişirimlik almaya gitti babamla. Annem çok cana yakındır yaşlı bir adam da bamye topluyor karısı filan sabah saatleri daha. Annem bilerek erken gitti toplama saatleri var çünkü bilirsiniz. Neyse annem nerelisiniz bu köylü müsünüz derken adam başlamış anlatmaya. Doğulu olduğunu söylemiş. +yıldır bu işi yapıyoruz filan derken konu gelinle oğlana gelmiş. Bizim ilk gelin demiş ilk geceden gebe kalamadı bir ay sonra hamile kaldı ama bu küçük oğlana aldığımız (yanında gösteriyor eliyle) gelin ilk geceden gebe demiş. Ben bu gelinimi çok seviyorum filan demiş. Bende çok şaşırmıştım duyduğumda. Hemen ilk geceden olsun isteyenler var 🙄🙄🙄

Valla şiddete evet karsıyım ve normal hayatımda asla küfür etmem ama cocuğum olasıya kadar yıllarca o kadar hadsizce sorup delirtriler ki. Konu açılınca resmen beynimde sinirden şimsek çakıyordu. Üstüne atlayasım geliyordu ve vallaha içimden çok küfür ediyordum. Size ne ya size ne diye bağırasım geliyordu. Ama bir gün dayanamadım. Hadsizce" neden yok" soran kadına. Abla senin var mı diye sordum. Var dediğinde ya anlatsana nasıl yaptınız? Dedim kadın şok. Ne biçim soru falan yaptı. Bende anlat lütfen biz bilmiyoruz belki ondan olmadı dedim😂 ki gerçekten hiç tarzım değildir bu şekilde konusmak. Ama nasıl rahatladım anlatamam😂

😂😂😂😂
Banada biri gitti geldi sordu gitti geldi sordu artık illallah dedim..
Sonra bi gün yine sordu söz abla yapacağımız gece ilk seni arayacağım dedim kadın şok..
O gün bu gün ses yok ....
8 yıldır evliyim çocuğum olmuyor...

Öncelikle olayın doğulu batılı olmakla alakası yok tamamen zihniyetle alakalı bir durum.
Nasipten öte yol yok diyip geçmelisiniz bence. Anlamayana da anlayana kadar nasip cevabını vermek yerinde olacaktır.

😂😂😂😂
Banada biri gitti geldi sordu gitti geldi sordu artık illallah dedim..
Sonra bi gün yine sordu söz abla yapacağımız gece ilk seni arayacağım dedim kadın şok..
O gün bu gün ses yok ....
8 yıldır evliyim çocuğum olmuyor...
Ee hak etmiş ama😂 Allah tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat versin inşallah 💕

Henüz çok yeni evliliğiniz,3 ay olmuş daha 3 yıl olsa ne olur.Milletin özel hayatına karışma hakkını vermez onlara, 3 ayda daha evime,evliliğime iki kişilik yaşama alışmaya çalışıyordum.Şuan 6 yaşında Allah bağışlarsa bir kızım var,kızım doğduktan 6 ay sonra başladılar sormaya sürekli,sorduklarında henüz düşünmediğimizi anlatmaya çalışıyordum.Şimdi sorduklarında direkt olmuyor diyorum,çünkü 1 yıldır istiyoruz olmuyor öylece kalıyorlar hayırlısı deyip,insanlara kendinizi anlatmaya çalışıp stres yapmayın streste çok tehlikeli bişey sizin aile planlamanıza başka kimse karar vermemeli.

Kocanızın da aynı kafada oldugunu yazmıssınız, her sey açıklığa kavustu. Akrabalara suç bulmayın iğrenc zihniyet her yerde, o yüzü ve cesareti veren kocanız. Onunla konusun, ayrıca evlilik cok yeni. Ben de sizinle yaşıtım ve 7 yıllık güzel oldugunu düsündüğüm bi iliskinin ardından evlendim simdi bosanıyoruz mesela, iyi ki cocuk yapmak gibi bir gaflete düsmedim. Zaten her sey tıkırında bile olsa üc aylık evlilik icin aşırı erken, evcil hayvan alırken bile bir planlama yapıyoruz düsünüyoruz, ki cocuk bu yani. Bunlara maruz kalmanıza üzüldüm, esinize ciddi bir konusma yapmalısınız.

Kocanızın da aynı kafada oldugunu yazmıssınız, her sey açıklığa kavustu. Akrabalara suç bulmayın iğrenc zihniyet her yerde, o yüzü ve cesareti veren kocanız. Onunla konusun, ayrıca evlilik cok yeni. Ben de sizinle yaşıtım ve 7 yıllık güzel oldugunu düsündüğüm bi iliskinin ardından evlendim simdi bosanıyoruz mesela, iyi ki cocuk yapmak gibi bir gaflete düsmedim. Zaten her sey tıkırında bile olsa üc aylık evlilik icin aşırı erken, evcil hayvan alırken bile bir planlama yapıyoruz düsünüyoruz, ki cocuk bu yani. Bunlara maruz kalmanıza üzüldüm, esinize ciddi bir konusma yapmalısınız.
Kesinlikle eşimde aynı kafada . Boşanıyor olmanıza çok üzüldüm tam da böyle zamanlar da insan çocuğun olmadığına şükrediyor . Bu arada 1 yıl 3 aylık evliyim bir kaç kişide yanlış anlamış galiba

Henüz çok yeni evliliğiniz,3 ay olmuş daha 3 yıl olsa ne olur.Milletin özel hayatına karışma hakkını vermez onlara, 3 ayda daha evime,evliliğime iki kişilik yaşama alışmaya çalışıyordum.Şuan 6 yaşında Allah bağışlarsa bir kızım var,kızım doğduktan 6 ay sonra başladılar sormaya sürekli,sorduklarında henüz düşünmediğimizi anlatmaya çalışıyordum.Şimdi sorduklarında direkt olmuyor diyorum,çünkü 1 yıldır istiyoruz olmuyor öylece kalıyorlar hayırlısı deyip,insanlara kendinizi anlatmaya çalışıp stres yapmayın streste çok tehlikeli bişey sizin aile planlamanıza başka kimse karar vermemeli.

Evet çok haklısınız bu arada 1 yıl 3 aylık evlıyım . Rabbim olmayan herkese nasip etsin ama bu kafa bence çocuğun olmamasından daha tehlikeli

Daha yaşınız çok genç. Bilirsiniz ki stres çocuk yapma meselesini en çok etkileyen şeylerden biridir. Kimsenin dediğini umursamadan sadece kendi ilişkinize odaklanın ve kendinizi illa çocuk olacak diye şartlamayın. Dediğim gibi yaşınız genç ve daha 9 aydır korunmuyorsunuz 1 yıl olmadan herhangi bir tedaviye başlanmıyor genellikle. Kimsenin de size bu konuda karışmaya hakkı yok. Özellikle de koskoca adamların sizin mahreminize dahil olması gerçekten ayıp.

Daha yaşınız çok genç. Bilirsiniz ki stres çocuk yapma meselesini en çok etkileyen şeylerden biridir. Kimsenin dediğini umursamadan sadece kendi ilişkinize odaklanın ve kendinizi illa çocuk olacak diye şartlamayın. Dediğim gibi yaşınız genç ve daha 9 aydır korunmuyorsunuz 1 yıl olmadan herhangi bir tedaviye başlanmıyor genellikle. Kimsenin de size bu konuda karışmaya hakkı yok. Özellikle de koskoca adamların sizin mahreminize dahil olması gerçekten ayıp.
Evet çok ayıp ve utanç verici bir durum . Eşimle konuştuk dört saat önce filan . Vardır Allah’ın bi bildiği boşver bizimkileri dedi Ben ona şayet bir daha ailenden biri sorarsa asla lafımı esirgemeyeceğim haberin olsun dedim yani oda durumu düzeltmeye çalıştı kendince işte belki çocuk olursa onu daha çok seversin beni ihmal edersin tarzı şeyler söyledi kendi çapında beni sakinleştirmeye çalıştı anlayacağınız

aslanpencesi cayi icin fsh i dengeler. stres yapmayin diyecegim ama ne mumkun..

olmasa gercekten olmuyor olsa yani buyuk bir problem olsa.. ne yapacaksiniz.. uzulmekten baska ne gececek elinize bu insanlarin tavriyla.. ne anlayissiz insanlar. bir cinnet gecirin bagirin bir sonra sorana size ne rahat birakin diye.. ellerini eteklerini ceksinler bir..

bu arada karismalari hic normal degil ki kaldi ki erkekler karissin.. cocuk degilsiniz iki yetiskinsiniz. olmuyorsa dr a gitmeyi akil edersiniz herhalde onlarin soylemesine mi gerek var.. 4 yil dusunmedim cocuk. maddi durumumuz da gayet iyiydi. evliligimle ilgili oturmasi gereken cok sey vardi. iyiki de oyle olmus esim biraz daha iyi bir insan oldu evlilige alisti, beni anladi.. bence kotuluk evlenir evlenmez cocuk yapmak.. cocuga da yazik oyle ortama dogacak..

Evet çok ayıp ve utanç verici bir durum . Eşimle konuştuk dört saat önce filan . Vardır Allah’ın bi bildiği boşver bizimkileri dedi Ben ona şayet bir daha ailenden biri sorarsa asla lafımı esirgemeyeceğim haberin olsun dedim yani oda durumu düzeltmeye çalıştı kendince işte belki çocuk olursa onu daha çok seversin beni ihmal edersin tarzı şeyler söyledi kendi çapında beni sakinleştirmeye çalıştı anlayacağınız
Bence de lafınızı esirgemeyin. Onlar bu kadar rahat konuşurken siz neden kendinizi tutacaksınız onların ne haddine. Allah en hayırlı zamanda çocuk sahibi olmayı nasip etsin.

Back
X