kızlar lütfen cevap verin

Banan

Eşine Sırılsıklam Aşık..!
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2008
580
3
96
İstanbul
arkadaşlar 38 haftalık hamişim benden sabahtan beri su gibi birşey geliyor yanii sızıyor çamaşırım batıyor acaba suyum mu geliyor yoksa bu aylarda oluyormuş idrar mı kaçırıyorum ki? hala bir anlam veremedim.. hastaneye gitmek istiyorum hemen şimdi ama hastane bize çok uzak babamın eve gelmesini beklemeliyim o da akşam gelecek anca ne olur bana yardım edin..fisfisfis

suyun geliyordur bence canım allah kurtarsın

ay canım ya yardımcı olmayı çok isterdim ama ben ilk kez ve yeni hamileyim,bilmiyorum ,üzgünüm.dr.una telefon etsen olmaz mı,sana bilgi verirdi.

canım bence bir an önce git hastaneye..taksi çağır bişey yap...bu ihmal edilecek bişey diil...umarım önemli bişey yoktur.. ama allah korusun kötü bişey olursa kendini suçlarsın....

canım doktora gidemiyorsan en azında bi telofon görüşmesi yap derim umarım herşey yolundadır ama ihmal etme.

Bizim kiz kesin dogurdu netdede yok ins allah hayirlisiyla kurtarir ne dioyelim

ayyyyy çok heyecanlı inşlh hayırlısıyla kurtulmuştur bebeğide kendisidee
allah kurtarsın

kızlar ben doğurdum.... size bu başlığı açtığım günün akşamı doğum yaptım nur topu gibi bir kızım oldu.. allah isteyen herkeze nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…