Kızlar lütfen yardım edin

secildes

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
21
1
1
32
Kızlar sırf bunları yazayım sizden fikir alayım diye üye oldum.
Ben nişanlıyım ağustos ayında düğünüm var.
Bir eltim var kızlar benden 5 yaş büyük, kız çok doğal yani günlük hayatta bir pudra sürer bir eyeliner başka bişey kullanmaz hiç.
Ben sevgiliyken biraz daha makyaj yapardım ama yüzümde leke sivilce falan yok nisanlimda hep makyaj yapma böyle daha güzelsin falan diyodu.
Bende bir pudra bir eyeliner a başladım.
Eltim alttan alttan laf söylüyor hep onun gibi olmuşum falan gibisinden. Ozenmisim gibi.
Kızlar gerçekten özendigim falan yok ama evet sonuç itibariyle yaptığımız makyaj tarzı aynı şekilde oldu.
Hep benden daha güzel olduğunu aileye benden daha önce girdiği için daha çok sevildiğini ima edip duruyor. Kayinvalidemle falan aram çok iyi nişanlımla da öyle.
Kimseye de bişey belli etmiyorum eltiminde çünkü nisanlimin ailesiyle arası çok iyi kimse de farkında değil bana laf soylemlerinin.
Kızlar bu kiz bana kendimi çirkin hissettiriyor beni kucumsemeye çalışıyor.
Artık öyle bişey oldu ki her gun kızın sosyal medya hesabına bakıyorum ne makyaj yapmış ne giymiş diye yani bana kendimi o kadar kotu hissettirdi ki sanki bağımlılık oldu gibi.
Aslında bende biraz konussam sanki hallolucak gibi böyle bişey yaşayan varsa lütfen nasıl davranmam gerektiğini söylesin bana kız gerçekten beni o ailede mutsuz eden tek kisi .
Sanki o böyleyaptıkça dikkate alip onun gibi olmaya çalışıyor gibi hissediyorum kendimi

Ayy nisanlin begenmis seni ya senden guzel olsa nolur olmasa nolur.Surekli sosyal medyada takip edersen takinti haline getirirsin ama sanki onun giydikleri yaptiklari cok guzel gorunur kendini daha kotu hissedersin.Sen de konus sirf terslemek icin degil kendini ortaya koy.Ters konusursa baska bi seyle ilgilen takmiyormus gibi iyice kudursun:ıslık:

Eye liner sürmeyin. Uygun renkte bir far ve doğal tonlarda ruj sürün o zaman. Makyaj tarzınızı değiştirmiş olursunuz. Bana kalsa sevgilinizin istedigini degil kendi istediginiz makyaji yapin derim o ayri .Ayrıca eltinizin ailede en iyisiyim havaları da çok yapmacık geldi bana. Bunu sürekli dile getiriyorsa demek ki öyle değildır ;)

Desene bende eltine özenmişim:cool:bende bu şekilde makyaj yapıyorumm
. Kendini çok özel hissetmesin bence:KK75:

Eltinizi takmayın bunlar için niye komplekse giriyorsunuz? Pudra donuk bir ifade veriyor surata bence hem.. Renk istiyorsanız hafif allık kullanın rimel ruj bitti gitti. Eltiniz bence sizi kıskanıyor o yüzden hep kıyaslama dersine düşmüş sallayın:)

Pudra sürünce tuhaflasan tek insan değilmişim. Guzellestirmiyor ki parlamayi tercih ederim. Onu surecegine cildini guzellestirmeye çalış.

Pudra sürme bence, daha doğal ol ondan. Pudra sürüp doğal nasıl kalınıyorsa, onu da anlamadım.:işsiz:

Kendinize dert ariyormusunuz gibi geldi bunu takacak ne varki yani bir pudra surse sursun sizde surun kim ne derse desin daha yolun basindasiniz boyle seylere aliskin olun hazr cevap olun.Bu kucuk mevzuyu takiyorsan ilerde buyuk sorunlar olunca napicaksin?

Bence sen çok takılmışsın. Pudra ve eyeliner yani tek derdiniz bu olsa keşke :) Kayınvalideniz nasıl biri bilmem ama aa bak o eyeliner çekiyor pudra sürüyor bu da aynı seyi yapıyor demez kimse farkına varmaz bile.. Eltin çok ayrıntılı incelediyse demek ki seni, farketmiş:) Kendini nasıl güzel hissediyorsan öyle ol, takipten de çık kendini yesin

Back
X