Kızlar lütfen yardım edin

Elti bana suçlu havası vermedi açıkçası.

Şimdi burada o şöyle bir konu açsaydı "Eltim benim yaptığım makyajın aynısını yapmaya başladı, sanki bana benzemeye çalışıyor, rahatsızlık duyuyorum bu durumdan." diye.
Biz ona da "takma belki seni kıskanıyordur, imreniyordur" derdik.

Ben olsam taklit ediyormuş gibi olmamak için aynısını yapmazdım. Ya eski tarzınızla devam edin ya da rimel, göz kalemi kullanın ya da sıfır makyaj vs.vs.

İmrendiğiniz için size imada bulunuyormuş gibi gelebilir. Takip etmeyi bırakın. Olumlu düşünün, iyi kadın, hoş kadın şeklinde. Herkesle iyi anlaştığına, sevildiğine göre iyidir muhtemelen.

Arkadaş olmaya çalışın derim. Belki de tüm bu olumsuz düşünceleriniz sizin varsayımlarınızdır.

Aslında makyaj tarzını değiştirmek onun eleştirisini kabul etmek olacak. Bence tınlamadan hayatı yaşamaya devam et.

Takma onu. O sana inceden laf soktugunda sende inceden cevap ver. Altta kalma. Ama ona ozenmektende vazgec. Sosyal medyadan takip ediyor olman ozendigini gösterir. Ayrıca sen bu kadar zayıfmısın ki Eltin sana kendini çirkin hissettirmeye başlamış o kim ??

Kızlar sırf bunları yazayım sizden fikir alayım diye üye oldum.
Ben nişanlıyım ağustos ayında düğünüm var.
Bir eltim var kızlar benden 5 yaş büyük, kız çok doğal yani günlük hayatta bir pudra sürer bir eyeliner başka bişey kullanmaz hiç.
Ben sevgiliyken biraz daha makyaj yapardım ama yüzümde leke sivilce falan yok nisanlimda hep makyaj yapma böyle daha güzelsin falan diyodu.
Bende bir pudra bir eyeliner a başladım.
Eltim alttan alttan laf söylüyor hep onun gibi olmuşum falan gibisinden. Ozenmisim gibi.
Kızlar gerçekten özendigim falan yok ama evet sonuç itibariyle yaptığımız makyaj tarzı aynı şekilde oldu.
Hep benden daha güzel olduğunu aileye benden daha önce girdiği için daha çok sevildiğini ima edip duruyor. Kayinvalidemle falan aram çok iyi nişanlımla da öyle.
Kimseye de bişey belli etmiyorum eltiminde çünkü nisanlimin ailesiyle arası çok iyi kimse de farkında değil bana laf soylemlerinin.
Kızlar bu kiz bana kendimi çirkin hissettiriyor beni kucumsemeye çalışıyor.
Artık öyle bişey oldu ki her gun kızın sosyal medya hesabına bakıyorum ne makyaj yapmış ne giymiş diye yani bana kendimi o kadar kotu hissettirdi ki sanki bağımlılık oldu gibi.
Aslında bende biraz konussam sanki hallolucak gibi böyle bişey yaşayan varsa lütfen nasıl davranmam gerektiğini söylesin bana kız gerçekten beni o ailede mutsuz eden tek kisi .
Sanki o böyleyaptıkça dikkate alip onun gibi olmaya çalışıyor gibi hissediyorum kendimi

sende sağlam bi özgüven eksikliği gördüm. olmasa bunları düşünmezdin. bi silkin ve kendine gel.

pudra ve eyeliner kullanma, bb krem allık rimel ve dudak kremi/ruj kullan
pudra direk çıplak tene uygulanmaya müsait bir makyaj malzemesi değil zaten, ama genellikle bu şekilde yanlış kullanılıyor, o zaman da yüzünüzde çizgi çizgi, yapay, kötü bir görüntü yaratıyor.
eyeliner da asla rimelsiz kullanılmamalı, tam bir yarım kalmış makyaj görüntüsü...
neyse zamanla tarzınız oturur, eltinizi izleyeceğinize makyaj kanallarını izleyebilirsiniz.

Eltiyi bukadar takmayin.
Ben makyaj yapmam arada bir göz kalemi .
Biryere giderkende bb kırem, giz kalemi birde pdudak parlatici bunlarla bile bayagi farkli gorunuyorum
Pudra ve eyeliner le dogal olmak nasil bisyki...

Eltiyi bukadar takmayin.
Biryere giderkende bb kırem, giz kalemi birde pdudak parlatici bunlarla bile bayagi farkli gorunuyorum

Birde o laf sokuyorsa sende laf sok.
Uada duymazdan gel gulup geç.
Oda boyle bir insan de oyle kabul et.daha mutlu olursun.

Özgüven eksikliğim var belki bilemiyorum şimdi makyajımı değiştirsem aa bak ben söyledim de ondan değiştirdi dicek. Bilemedim napıcağımı doğal olmaktan kastım da hani pembe kırmızı ruj süren renkli farlar kullanan bir insan değil ondan bahsetmek istedim

Sürekli şöyle yaparsam böyle düşünecek, böyle yaparsam da şöyle düşünecek diyosun. Bırak ne düşünürse düşünsün. Ayrıca eyeliner sanki dünyada bir tek eltine özel bişey mi anlamadım kafamı çevirsem yolda birsürü eyelinerlı kız görürüm yani. Sen kendin komplekse girmişsin. Bu kadar rahatsız olduysan eyeliner çekme o zaman pudra da sürme. Git kendine bir bb krem al birde ne biliyim göz kalemi al onu kullan yani

Ayrıca söylemeden geçemicem sen bu kızı takıntı yapmışsın her yaptığı şeyi kafana takıyosun ilerde daha kötü olur, bence biraz boşvermeye çalış, psikolojik olarak çok kötü etkilemişsin kendini

Eltiyi bukadar takmayin.
Bb kırem :KK53:
Giz kalemi :KK53:
Pdudak parlatıcı:KK53:

Back
X