Kızlar lütfen yardım edinm

Celik2020

❤️
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2014
17
3
88
Uzun zamandan beri forumunuza bakıyorum ve bu sayede bir cok soruma cevap buldum. Şimdiki sorunum şu. 22 yaşındaym sevgilim 26 yaşında ,6-7 aylık bi ilşki içindeyiz arkadaşlarıyla tanısmıslığım oldu ama onun erkek arkadaşları beni faceden eklediklerinde kabul ettirmiyor çünkü çok kıskanç. Ama kardeşim dediği insandan kıskanmsı garip geliyor, başka bi nedeni olabilir mi ? Lütfn yardım

Uzun zamandan beri forumunuza bakıyorum ve bu sayede bir cok soruma cevap buldum. Şimdiki sorunum şu. 22 yaşındaym sevgilim 26 yaşında ,6-7 aylık bi ilşki içindeyiz arkadaşlarıyla tanısmıslığım oldu ama onun erkek arkadaşları beni faceden eklediklerinde kabul ettirmiyor çünkü çok kıskanç. Ama kardeşim dediği insandan kıskanmsı garip geliyor, başka bi nedeni olabilir mi ? Lütfn yardım
bence normal bişey. babana bile güvenmiceksin derler. ne kadar kardeş gibi olsalarda kıskanması normal bişey canım

Kendisi arkadas olacak kadar guvendigi insanlardan sizi kiskaniyorsa...

Yarin sizi kendi arkadaslarinizdan kiskanir burnunuzun ucunu cikarttirmaz kapidan bacadan.

Arkadas diye sectigi insanlara guvenmeyen es diye sectigi kadina da guvenemez cunku.

Ustelik arkadaslarinin size asilacagini dusunmesi kendisinin de arkadaslarinin sevgilisine o gozle bakabilecegini dusundurdu bana, kisi kendinden bilir isi.

Yani siz bunu neden yaptigina degil ne kadar sagliksiz davrandigina takilmalisiniz.

Ve tavrinizi koymalisiniz.

Hem de ciddi bir sekilde.

İlişkiniz daha uzun süre olmuş olsaydı ve arkadaşlarıyla beraber zaman fazla geçirmiş olsaydınız kabul etme demesi sorun olabilirdi. Ama şuanda değil, aranızda samimi muhabbet yoksa, kıskanıyordur sadece

Facebookta ekletmemek en küçük problem, peki aynı ortamda bulunmanıza nasıl izin veriyor erkek arkadaşınız ya da izin verecek mi?

Arkadaşım dediği insanlardan kıskanan biri ilerde herkesten kıskanır. Konuştuğunuz her erkek problem olur. Sadece onun çevresi değil, kendi çevrenizle ilgili de çok sorun yaşarsınız gibi geliyor bana.

Başka sebebi tabii ki olabilir.O kişiler,gereksiz şekilde senin hayatın hakkında bilgi sahibi olacaklar.Hatta belki sevgiline yorum yapacaklar.Belki sen ikinizin fotoğrafını paylaşacaksın,sevgiline gereksiz şakalar yapacaklar.Türlü sebepler olabilir.

ben bilerek kendim kabul etmiyorum sevgilimin erkek arkadaşlarını gönderen oluyor malesef ama akrabası olanlar dısında kabul etmem hadi akrabaları merak ediyor ekliyor sonuçta evlenmesen bile gelin gözüyle görüyor onlar , diğerlerine ne oluyor da ekliyor bence takılma bu duruma reddet gitsin...

sevgilinizin tutumundan ziyade arkadaşları bir garip..
neden ekliyorlar ki sizi?

bende sevgilimin pek çok arkadaşını tanıyorum, arada sırada toplu vakit geçirmelerimiz oluyor..
sevgilimi 7 senedir tanıyorum, aynı şekilde bazı arkadaşlarıyla da 7 senedir tanışıyorum.
hiçbirisi beni eklemedi , benimde öyle bir talebim olmadı..

bence gereksiz..
ve erkek arkadaşınız haklı...
altında bir şey aramaya çok da gerek yok.. ekleme kabul etme diyorsa sizde buna saygı duyun..

Gerçekten sahiplenen erkek gözünden dahi sakınir. Ve gözünden dahi sakinan erkek gerçekten sever.. erkek bu erkegin halinden anlar.. sana normal gelen bir cok sey erkeklere pek hos gelir sen bilemezsin ama erkek arkadasin bilir.. bu yüzden seni başkalarının o bilinmeyen yonlerine birakma ihtimalini dahi kabullenemez..bence seni gercekten seven biri ile berabersin..

Haa bir de esim bana ilk tanistigimizda demisti ki: bir kimse sana seni kardesim gibi seviyorum derse o kişiye dikkat et cunku kardesi gibi kimse kimseyi sevemez diyelim ki kaedesi kadar sevdi o kadar cok sevdigi birinin kardeşi olmadığını idrak etmesi cok farkli sonuclar dogur.. dikkat etmek lazim..

Kendisi arkadas olacak kadar guvendigi insanlardan sizi kiskaniyorsa...

Yarin sizi kendi arkadaslarinizdan kiskanir burnunuzun ucunu cikarttirmaz kapidan bacadan.

Arkadas diye sectigi insanlara guvenmeyen es diye sectigi kadina da guvenemez cunku.

Ustelik arkadaslarinin size asilacagini dusunmesi kendisinin de arkadaslarinin sevgilisine o gozle bakabilecegini dusundurdu bana, kisi kendinden bilir isi.

Yani siz bunu neden yaptigina degil ne kadar sagliksiz davrandigina takilmalisiniz.

Ve tavrinizi koymalisiniz.

Hem de ciddi bir sekilde.

yukarıdaki sözlere aynen katılıyorum.....bu ilişki bol aksiyonlu olur gibi

sevgilinizin tutumundan ziyade arkadaşları bir garip..
neden ekliyorlar ki sizi?

bende sevgilimin pek çok arkadaşını tanıyorum, arada sırada toplu vakit geçirmelerimiz oluyor..
sevgilimi 7 senedir tanıyorum, aynı şekilde bazı arkadaşlarıyla da 7 senedir tanışıyorum.
hiçbirisi beni eklemedi , benimde öyle bir talebim olmadı..

bence gereksiz..
ve erkek arkadaşınız haklı...
altında bir şey aramaya çok da gerek yok.. ekleme kabul etme diyorsa sizde buna saygı duyun..
esimin arkadaslari bana 'siz' disnda bi hitapta bile bulunmamistir, bu cok guzel ve seviyeli.. oyle esiin arkadaslariyla da ay ne guzel anlasiyoruz dusuncesi yanima bile yaklasmamisti, ve gayet de memnundum..

Bence haklı. Ki kendi en yakın kız arkadaşlarımla bile sosyal ortamdan arkadaş olmasını istemezdim.Ne gerek var ki ?O onun arkadaşı.Yanyanayken sohbetini edersin. Öteye geçmesine gerek yok.Bence erkek arkadaşın gayet yerinde bi tutum sergilemiş.

Gerçekten sahiplenen erkek gözünden dahi sakınir. Ve gözünden dahi sakinan erkek gerçekten sever.. erkek bu erkegin halinden anlar.. sana normal gelen bir cok sey erkeklere pek hos gelir sen bilemezsin ama erkek arkadasin bilir.. bu yüzden seni başkalarının o bilinmeyen yonlerine birakma ihtimalini dahi kabullenemez..bence seni gercekten seven biri ile berabersin..
Çok teşekkür ederim ☺️

Kızlar hepinize cok teşekkür ederim. Dün akşamda uzun uzun knuştuk bu konuyu. Yardımlarınız için çok teşekkürler ❤️

Back
X