Kızlar lütfen yardım edinm

Uzun zamandan beri forumunuza bakıyorum ve bu sayede bir cok soruma cevap buldum. Şimdiki sorunum şu. 22 yaşındaym sevgilim 26 yaşında ,6-7 aylık bi ilşki içindeyiz arkadaşlarıyla tanısmıslığım oldu ama onun erkek arkadaşları beni faceden eklediklerinde kabul ettirmiyor çünkü çok kıskanç. Ama kardeşim dediği insandan kıskanmsı garip geliyor, başka bi nedeni olabilir mi ? Lütfn yardım
Erkek arkadaşlarıyla kardeşi gibi olması,seni onlardan kıskanmamasını gerektirmez ki?Kıskanabilir.Senin de onun erkek arkadaşlarıyla tanışmış olman,face ten eklemeni gerektirmez.

Hovarda bir yapıları varsa ondan sebep istemiyor olabilir sonuçta erkek bu şeytan doldurur .

Onun erkek arkadaşları seni neden ekliyor ki çok saçma ortak arkadaşınız olsalar anlayacağım.

bence ortada tuhaf bir durum yok. onun arkadaşlarıyla aynı ortamdayken nezaket gereği sohbet edersiniz vs ama onun dışında görüşmenizi gerektirecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum sonuçta evli, nişanlı vs değilsiniz. ben olsam ben de sevgilimin arkadaşlarımla benim olmadığım zamanlarda görüşmesine kızardım.

Back
X