Kızlar lütfen yardım...

anne baba evladı hiç yeri kalmasa baş üstünde taşırmış da evlat bir odaya bile sığdıramazmış anne babasını ....sende annemisin değilmisin bilmiyorum da kendini babanın yerine koy adam felç değil yatalak değil aç netten seyret ne istiyorsan bir dvd al yada yatak odanıza tv alın ne var bunda

Yerinde olsam belki aynı rahatsızlığı duyardım ama bu rahatsızlığı duyduğum için kendime kızardım ve bu düşüncelerimi kafamdan atmaya çalışırdım. Eşinizle ayrı kalma isteğinizi anlıyorum ama haftada 3-4 gün ise çok da dert edilecek bir durum değil. Film izlemeye sinemaya gidin siz de arada, böylece hem başbaşa vakit geçirirsiniz hem de filminizi izlemiş olursunuz. Duş almaya da takılmayın. Babanız da olsa evliliğin nasıl bir şey olduğunu biliyor. Rutin bir şekilde her sabah duş alın mesela, hangi gün neden duş aldığınızı bilemez böylece :)

işte kelimelerin tükendiği an kırılırlar kim olursa olsun kırılır.tabiki onların düşünmesi gerekiyor,umarım çabuk atlatırsınız herşey yoluna girer.

yahu adam işlerini yoluna koymak için gelmiyormu?
bu dünyaya gelmenize vesile olan adam yükmü oluyor?
özel hayat kalmamış mış mış..
yazık adama,
vallahi yazık.

bildiğim tek şey baban yerinde kayınbaban olsa bu kadar naif anlatmayacağın bu durumu
Cnm bni nerden tanıyorsun ki bu kadar kesin konuşuyorsun benim kp de olsa aynı şekilde davranırdım ki eşim de bunu bildiği için anlayışlı davranıyor. Demiyor ki bnm babam gelse nasıl davranırdı diye düşünmüyor bile...

Canım annemle babam kızıma bakmak için yaklaşık 1 sene bizimle kaldılar.Hafta sonları hariç.Napalım hafta sonlarını mı bekleyelim.Olağan şeyler yani ayıp olan bir durum yok bence.
Hatta bence heyecanlı bile oluyor yani.Aksiyonu severim de:))

hayır canım kayınpederin olmadığı için şu an olsaydı ile konuşuyorsun babanın yerine 2 günde bir evine gelen kişi kayınpederin olsaydı çok daha saldırgan yollar izlerdin kocana karşı ...evde huzur muzur bırakmazdınız,bu bi gerçek...asıl mevzuya gelirsek baban eğer geçici bir süre boyunca bu kadar sık geliyorsa ayıp ediyorsun ama hep böyle olacaksa bulunduğunuz yerden küçük bir ev tutulabilir geldikçe orda kalır sizede sadece yemek yemeye gelir.

Şimdi benim hayır kp de yapmazdım diye iddialaşsam nolur.. Sağol yine de yorumların için :) ne kadar kalacağı belli değil.. Işyeri var burda da.. Sanırım evimde köpek var diye yaptığım yemeği de yemiyor ki evde üç çeşit yemek varken yumurta Haşlıyo kendine :)

Demek evlat böyle oluyor ilerde 1.5 seneyi geckin evliyim 4 aylık bir yavrum var. ..gece uyumuyoruz yeri geliyor , tv izlemiyoruz ben bebek olduğundan beri eşimle şöyle ayakları uzatıp birşey yapamadim yapmadık. ..akşam yemeğimiz bile 8 i geçer onunla oynayalim diye. ..büyük ihtimal benim annem babamda ben doğduğumda keyiflerinden geçti, seninki de ama gel gör gitsin diye gözüne bakıyorsunuz siz..

iş yeri varsa o zaman kalacak yer ayarlamalı insanın önce kendisinin düşünmesi lazım madem senin yaptığın yemeğide yemiyor hiç mi umurunda değil

Yok cnm ya öyle olmuyo hiç de ben çok çekiniyorum.. Hiç rahat edemiyorum.. Bi de banyonun kapısı da salona Açılıyor yani bornozla falan çıkınca direk görüyo ki çıkamıyorum zaten öyle..

iş yeri varsa o zaman kalacak yer ayarlamalı insanın önce kendisinin düşünmesi lazım madem senin yaptığın yemeğide yemiyor hiç mi umurunda değil
Ye diyorum eşim ayrı ben ayrı ısıtalım hazırlayalım diyoruz.. Daha ne yapayım ne anlamda umrumda değil anlamadım ki..

Ye diyorum eşim ayrı ben ayrı ısıtalım hazırlayalım diyoruz.. Daha ne yapayım ne anlamda umrumda değil anlamadım ki..
yani sizi rahatsız ettiğinin farkında değil mi ya da sizin ne düşündüğünüz rahatsız olma ihtimaliniz umurunda değil mi babanızın

kendininde bu durumdan rahatsız olduğunu eşine belli etme söz sahibi edersin durduk yere adamı mecbur kalacak adam kızında kalmayacakta kimde kalacak. bence bu bir sınav olmuş sana sınavuı geç ailenin hayır duasını al

kaynana k.baba olsa burda saydırıp dökerdik ne işi varmış hiç mi anlayışlı değil diye ama kendi ailemiz olunca daha insaflı yorumlar yapıyoruz çok fenayız haa

Kızlar olumlu olumsuz hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Sizin babalarınız nasıl bilmiyorum aranız çok mu iyiydi vs bilmiyorum.. Ama dedim ya benim babam zor bi insan.. Ki çok yakın bi ilişkimiz de hiçbir zaman olmadı ana yine de severim. Git de diyemem saygısızlıkta edemem.. Ama sıkılırım da yalan değil.. En azından şöle bi örnek vereyim babam Yemeğini masada yemez koltuk da uzanarak yer koltuğa yerlere döker saçar.. Yada gecen gün muz yedi mesela kabuğunu önündeki sehpa ya fırlattı :)) yani böle hareketler bi süre sonra Sıkıyor.. Çalışıyorum da temizlik vs zor oluyor.. Bugün düşündüm aşla ima da edemem.. Mecbur sabrdcem.. Kıramam asla kalplerini.. Yazık babana demişsiniz de o kadar da kötü değilim.. Sıkılmak için sebeplerim var.. Neyse yorumlarınız için hepimiz Sağolun.. Dediniz gibi sabrdcem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…