Kızlar lütfen yardım...

Aslında tutuldum kaldım.
Keşke benim babam da hayatta olsaydı da önceden bende kalırken ya da geldiği zaman rahatsız olduğum şeyleri hep yapsaydı hep yapsaydı. Keşke bana hala çocuk gibi davransaydı..
Bense şimdi rüyalarıma gelsin diye dua ediyorum.
Kusura bakmayın alakasız ama paylaşmak istedim.

Haklı olduğun taraflar ama sonucun bu olmaması gerekiyor.
Kendi zevklerinden, isteklerinden yapmak istediklerinden vazgeçerek annene babana tabiki bakmalısın. onlarda çok memnun değildir belki bu durumdan. ama hayat şartları..
Klasik bir kelime olacak ama sende bebekken, senin yüzünden dışarı çıkamadılar belki. gece uyumadılar.. düğünlere, oturmalara gidemediler..

Kötü bi genelleme olmus olabilir haklisiniz daha acmam gerekirdi konuyu.
benimde annem babam bizde kalmistir hemde basimin ustunde tasidim boyle bsy aklima bile gelmedi. Konuyu acan arkadas mutfaga kalkamiyoruz banyo yapamiyoruz demis bunu yasadigim icin dedimki evt gercekten zor Allah yardimciniz olsun. Bellki siz yasamadiniz ama evde bi buyuk oldugu zaman gercekten insan utaniyor evde rahat dolasamiyor

Gayet alakalıydı İpek..
Hem de çok..
Nurlar içinde yatsın babacığınız.
Mekanı cennet olsun..

aynen öyle.. annem senelerce babaannemle yaşadı şimdi ayrılar ama hala hergün birbirleriyle konuşmazlarsa merak ederler.. rahmetli anneannem son bi senesinde hastalıktan çok çekti hem gelini hem annem bi kere offf demeden baktılar..
ve ben.. benim annem babamda razı değildi evliliğime ama istiyorum diye kabul ettiler ve her anımda yanımda oldular. şimdi de sorunlar yaşadığımda annem babamdan çok kimse destek olamıyor bana. ne biliyim o yüzden, ben de annemden babamdan böyle gördüğüm için belki bu tarz şeyler içimi sıkıyor..
Allah annelerimizi babalarımızı başımızdan eksik etmesin. onlar benim herşeyim ya, Allahım onların acısını yaşatmasa.. ya kötü oldum off...

Yoo ben de yaşadım.
Ama adam her gün orda değil. Profiline baktım 2,5 seneyi geçkin süredir evli..
İşler yoluna eninde sonunda girecektir.
Zannetmiyorum ki böyle bir yaşam sürdürmeye onlar da hevesli değildir.
Bir yol bulmaya çalışıyorlardır.
Bu sabırsızlık istememezliği ben anlamıyorum. Anlamayacağım da..

Allah rahmet eylesin canım..

Gayet alakalıydı İpek..
Hem de çok..
Nurlar içinde yatsın babacığınız.
Mekanı cennet olsun..
SAol canım. Böyle bir duygulandım sabah sabah bu konuyla.
Çok özledim onu Ebru çok. Kaç zamandır rüyamda da görmüyorum nedense.
Allah sizin babalarınıza uzun ömür versin.

Amin. Benim de en büyük korkularımdandır onlardan ayrılmak.
Şu anda her istediğimde sesini duyabiliyorum. Gidip sarılabiliyorum. Kokluyorum onu..
Ya bir gün bunu yapamazsam diye, çünkü yaşlarımız ilerledi, daha çok vakit ayırmaya çalışıyorum.
Bütün hafta çalışıyorum iki küçük çocuk.
Kendimle ilgili planlarımı erteliyorum babamla biraz daha fazla vakit geçirebilmek için.
Evliyken de durum böyleydi..
Allah sana sabır versin.
İnşallah rüyalarında hasretini giderebilirsin..

İpek bende senin yazını görünce duygulandım.
Babacığın nur içinde yatsın inşallah.
sabah sabah gözlerim doldu.

Arkadaşım babanız sonuçta biz olsak ne yapardık diye bişey yok,
başka bir evde ya da bir otelde kalması bunu sizin annenize ya da babanıza hissettirmeniz hiç hoş olmaz.
ağırlamak durumundasınız ama içinizdeki bu düşünceleri atmadıktan sonra
ağırlamışsınız çokta önemli değil bence.
İlerde pişman olacağınız,keşke diyeceğiniz şeyler yapmayın düşünmeyinde.

Yorumunuza sonuna kadar katılıyorum, anne-baba hakkı ödenmez, bir baba bütün çocuklarına iki göz odada dahi yatacak yer bulurken, bir evlat babası için evimiz zaten dar diyebiliyormuş demek ki.

Babasını kaybetmiş biri olarak bu yazınız beni çok duygulandırdı. Babalarımızın mekanı cennet olsun.

çeken daha iyi bilir gerçi ama çok dert etmemek gerekir böyle şeyleri, baba sonuçta inanın kayınbaba da olsa aynı cümleyi kurardım. Bazen mobilya dükkanının arka odası var orada kalıyor demişsiniz benim bile içim acıdı. eminim sizi rahatsız etmek için kalmıyor ihtiyaç sonuçta. sabredin diyemem sabredilecek bir şey yok babanızın hala bu kadar yakınınızda olduğuna şükredin derim. Bi gün Allah korusun aranız bozulur eşiniz yanınızda olmadığında ilk arayacağınız insanları yük olarak görmeyin derim.

Saol canım. Allah size çoook geç yaşatsın inşallah.
Anlamsız bir boşluk, dayananlar nasıl dayanır ki derdim daha önce. Meğer böyle dayanıyormuş cidden. Allah sabrını veriyor ama o boşluk hiç geçmiyor, milim kapanmıyor. Yani acılar bitmiyor onlarla yaşamasını öğreniyorsun.
Hayatta olanların kıymetini bilin arkadaşlar.

''Bi babana bakamadın o sana kaç sene bakmış büyütmüş '' bakın sizin sözünüz bu hiçbirşey demiyorum...

aynı yazı kayınpeder/kayınvalide için yazılsaydı çoktan çekmiştiniz iplerini, bir de bu açıdan düşünün.
biz bayanlar yapıyoz ne yaparsak. kaynana yada kayınpeder olsaydı. çoktan surat asılıp çoktan evden gönderilmişti. ah biz kadınlar. benim eşimde annemler geldimi her akşam ister .. sabah kalkıp banyo yapmakta utanıyosun.ama yinede bişi demez. zaten yorgunum der odamıza geçer uyur kalır. keşki en baştan eşim yorgun diyip odasına çekilbeydi. bide tv alırdınız orda takılırdınız.

bildiğim tek şey baban yerinde kayınbaban olsa bu kadar naif anlatmayacağın bu durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…