Aslında Annemleri de tekrar memlekete getirtip bi ev tutmayı da düşünüyorlar bazen yani geri Dönmeyi.. Işlerinin olduğu yerde kiralar çok Pahalı değil.. Uygun bi yer tutabilir.. Daha sonra annemler de gelirse hep beraber orda otururlar.. Çünkü annemle ablamda sık sık gidip geliyorlar.. Süresi de belli değil çünkü halen işleyen başında olması gereken bi işyeri var burda.Babanızın işi zormuş. Demekki başka gideceği yakını yok size geliyormuş yoksa p da istemezdi salonda uyumak vb
Kesinlikle katılıyorumbiraz daha idare edebilirsiniz gidecek sonuçta.tv keyfinizide yapmayıverin bu babanızdan önemli değildir sanırım.ayrıca size gerçekten muhtaç olup gidecek hiçibiryeri olmayıp bakmak zorunda kalsanız neyapacaksınız.bi evlat kolaymı büyüyo böyle günlerde onlar için katlanmalıyız bence.
Ya işte bende bunu diyorum kiralar çok Pahalı değil Annemlerde iki haftada bi geliyor ablamla. 300 liraya bi ev tutabilir hadi 400 olsun.. Evliliğimiz üç sene olucak Nisan da.. Bi de her evlat gibi severim babamı.. Ama çok da bi samimiyetimiz yoktur.. Soğuk bi insandır.. Sohbet edilebilecek vs biri de değil.. Gece 11 de gelir evde yemek varken bana şunu yap der ben Romatizma hastasıyım eşim bişey istemeye kıyamaz babam kalk Çay yap der.. Gerçi bunları anneme söyledim de istemeyi kesti.. Geliyor kendi Yemeğini kendi hazırlıyor.. Evde Olanı da yemiyor.. Zor da bi insan yanisonuçta babanız ve hiçbirşey yapmadan idare edeceksiniz... yapacak bişey yok ama bu durum ne kadar daha böyle devam edecek... yani böyle 2 günde bir gelip kalacaksa taşınsınlar yine sizin olduğunuz yere.... yani bu durumu genelde anneler çözerler ama sizin anneniz mübarek babanı çağır demiş başka bişey dememiş.... bu arada ne kadar zamandır evlisiniz...
Cok zor bi durum ya.
soylesen küserler bide baban sonucta
soylemessen esinle yanliz kalamiyorsun.
esin gercekten sabirliymis baskasi olsa kovmustu.
Allah yardimcin olsun
Sonuna kadar katiliyorum kovmak ne demek ya ne yapiyor ki bu adam kovmadigi icin sansli oluyor??? Annemiz babamiz bizi buyuturken ne keyiflerinden vazgectiler kac geceler uykusuz kaldilar yemediler icmediler bize baktilar simdi bu yasananlar mi zorluk??Babasını istemediği halde yüzüne söyleyememesi mi sabır?
Başkası olsa kovardı diyorsunuz da o başkası kim?
Eşini takdir etmişsiniz kovulmayı gerektirecek bir durumu olmayan babayı kovmadı diye..
Benim babamı kovacak insanın bir daha yüzüne bakmam ben..
Sonuna kadar katiliyorum kovmak ne demek ya ne yapiyor ki bu adam kovmadigi icin sansli oluyor??? Annemiz babamiz bizi buyuturken ne keyiflerinden vazgectiler kac geceler uykusuz kaldilar yemediler icmediler bize baktilar simdi bu yasananlar mi zorluk??Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin ne denir ki baska
Babasını istemediği halde yüzüne söyleyememesi mi sabır?
Başkası olsa kovardı diyorsunuz da o başkası kim?
Eşini takdir etmişsiniz kovulmayı gerektirecek bir durumu olmayan babayı kovmadı diye..
Benim babamı kovacak insanın bir daha yüzüne bakmam ben..
sorma ya, içim sızladı kendi babamı düşündüm canım sıkıldı. annem babam kaç yaşına geldim evlendim benim de çocuğum oldu hala bana bişey olsun sesim azıcık kötü çıksın gece uyumaz oluyorlar akılları fikirleri ben de kalıyor.. büyük konuşturmasın Allah beni de ben onları evimde ağırlayamayacaksam yuh olsun bana.Ben de o kadar üzüldüm ki.
Konu başlığını okuyup kızlar lütfen yardım deyince kötü bir iş geldi başına dedim.
Meğer yıllarca kendisine bakan bu yaşa getiren babasıymış evine gelen.
Hani derler ya anne baba dokuz çocuğa bakar da bir çocuk bakmaz diye..
Bir insanın evladı tarafından çok sık geliyor, eşimle rahat edemiyorum, birlikte olamıyoruz gibi cümleler kurması ne kadar acı..
Kendisi için babasının yıllarca birçok keyfinden vazgeçtiğini düşünemiyor.
Bazıları da eşi kovmadı diye melek ilan ediyor eşini..
Burda acilan konularda okudugum kadariyla soyledim. Ne kocalar var manasinda!
Tabi babami kovacak adamin bende yuzune bakmam ama dun burda bi konu okumustum karisinin annesini kovan hatta döven onu dusunerek bole dedim.
o konu sahteydi canım yaa... gerçi öyleleri de yok değil.Burda acilan konularda okudugum kadariyla soyledim. Ne kocalar var manasinda!
Tabi babami kovacak adamin bende yuzune bakmam ama dun burda bi konu okumustum karisinin annesini kovan hatta döven onu dusunerek bole dedim.
o konu sahteydi canım yaa... gerçi öyleleri de yok değil.
sorma ya, içim sızladı kendi babamı düşündüm canım sıkıldı. annem babam kaç yaşına geldim evlendim benim de çocuğum oldu hala bana bişey olsun sesim azıcık kötü çıksın gece uyumaz oluyorlar akılları fikirleri ben de kalıyor.. büyük konuşturmasın Allah beni de ben onları evimde ağırlayamayacaksam yuh olsun bana.
hele hele eşin melek ilan edilmesi ne saçmaaa.... kendi babasını ağırlamak söz konusu olsa aslan kesilmeycek miydi bu adam... haa şunu ben de alkışlarım ki anne baba kıymetini bilen bi adammış ki bi densizlik etmiyor niye geldi niye gitti diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?