KIZLAR LÜTFEN YARDIMCI OLUN KİMSEYE AÇAMIYORUM

sonikasonika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2023
11
-14
1
21
Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
 
Ayrılmalısınız. Sizi tehdit eden ve duygu sömürüsü yapan biriyle beraber olmamalısınız. Cabası sorumsuzmuş da. Öğrenci halinizle ev geçindirmeye tek başınıza çalışmanız benim için kabul görebilen bir durum değil.
 

Ailen seni nerede kalıyor biliyor?
 
Derhal ayrılmalı gerekirse yurda çıkmalısın. Asalak adamları lütfen hayatınıza bela etmeyin. Gençliğiniz boşa gidiyor zaman geçecek ve çok pişman olacaksın.
 
Ailenden yiyeceğin en büyük tepki belki bir tokat mı daha ağır yoksa bu adamın senin hem maddi hem psikolojik şiddeti mi daha ağır?
Haklısınız.. sürekli kendimi suçlu hissettiriyor, aldattığınıda yakaladım başka biriyle konuşmalarını açıklaması hataydı bir daha olmayacak kendim unutturacağım gibisinden oldu affettim salak gibi
 
Begenmeyip işten cikma gibi bir lüksü yok. Sizin hic bir seyden haberi olmayan ailenizin parasini yiyemez, insanda azicik gurur utanma olur ki hatanin buyugu sizde anneniz babaniz elin adamini bilmeden beslemek icin mi calisip yoruluyor, o insanlar sizi okutmaya ugrasiyorlar sizin anne babaniza hic mi acimaniz yok? Erkek erkek diye öldünüz bittiniz artik ya.
İş begenmiyorsa kendi ailesinin parasini yiyecek nookta.

Ailenizden habersiz altindan kalkamayacaginiz işlere girmeyecektiniz. İşinizi elinize alip oyle birlikte yaşayin bir adamla, isterseniz kendi calisip kazandiginizi yedirirsiniz.
Kendine zarar veren insan size de zarar verebilir hic supheniz olmasin, yerinizde olsam onun icin endişelenmek yerine kendi canim icin endiselenirdim.
 
Son düzenleme:
Biz burada ne desek boş olur sen o adama zaten yüz vermişsin canım evlenmeden aynı evde kalarak gelir gider her şeyi ödeyerek bu kız zaten daha evlenmeden bunları yaşıyor kafasına girmiş sizi cepte görmüş daha fazla söze gerek yok git söyle aileme de öldürsünler seni olay çıksın de o zaman. O sizi tehtid ediyorsa sizde edin korkmayın lütfen şu erkeklerden şimdiden böyleyse evlendikten sonra neler olur neler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…