- 18 Mayıs 2023
- 11
- -14
- 1
- 21
- Konu Sahibi sonikasonika
-
Ayrılmalısınız. Sizi tehdit eden ve duygu sömürüsü yapan biriyle beraber olmamalısınız. Cabası sorumsuzmuş da. Öğrenci halinizle ev geçindirmeye tek başınıza çalışmanız benim için kabul görebilen bir durum değil.Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Derhal ayrılmalı gerekirse yurda çıkmalısın. Asalak adamları lütfen hayatınıza bela etmeyin. Gençliğiniz boşa gidiyor zaman geçecek ve çok pişman olacaksın.Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Birkaç defa intihara kalkıştı ev içerisinde.. ve ailene söylerim diyor..Kaç kurtul kızım evde olmadığında kilidi değiştir. Kene gibi yapışmış sünepe. Blöflerini yeme. Kıçını kaldırıp çalışmayan intihar mı edecekmiş
Ailene söylerim diyor onu ne yapabilirim peki.. ailem onu sevgilim olarak biliyor çünküDerhal ayrılmalı gerekirse yurda çıkmalısın. Asalak adamları lütfen hayatınıza bela etmeyin. Gençliğiniz boşa gidiyor zaman geçecek ve çok pişman olacaksın.
29Kaç yasında bu adam
Ne yaptı mesela intiharBirkaç defa intihara kalkıştı ev içerisinde.. ve ailene söylerim diyor..
Sen kaç yaşındasın
EvdeAilen seni nerede kalıyor biliyor?
İlaç içti, bileklerini kesmeye tenezzül ettiNe yaptı mesela intihar
20Sen kaç yaşındasın
Hiç kimse gelir kapısına veda etmek istemez.senden ayrılamam diyor..
Haklısınız.. sürekli kendimi suçlu hissettiriyor, aldattığınıda yakaladım başka biriyle konuşmalarını açıklaması hataydı bir daha olmayacak kendim unutturacağım gibisinden oldu affettim salak gibiAilenden yiyeceğin en büyük tepki belki bir tokat mı daha ağır yoksa bu adamın senin hem maddi hem psikolojik şiddeti mi daha ağır?
Birak ne hali varsa görsün.Evde
İlaç içti, bileklerini kesmeye tenezzül etti
Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Biz burada ne desek boş olur sen o adama zaten yüz vermişsin canım evlenmeden aynı evde kalarak gelir gider her şeyi ödeyerek bu kız zaten daha evlenmeden bunları yaşıyor kafasına girmiş sizi cepte görmüş daha fazla söze gerek yok git söyle aileme de öldürsünler seni olay çıksın de o zaman. O sizi tehtid ediyorsa sizde edin korkmayın lütfen şu erkeklerden şimdiden böyleyse evlendikten sonra neler olur nelerMerhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?