- 18 Mayıs 2023
- 11
- -14
- 1
- 21
- Konu Sahibi sonikasonika
-
Ailene babana söylerimle tehdit ediyor, ailem beni evde yaşıyoe olarak biliyor ama onunla olduğumu bilmiyorHiç kimse gelir kapısına veda etmek istemez.
Çok acil olarak bu kan emici kazıktan ayrılman lazım.
Öyle ilaç içmeyle kolay kolay ölünmez. Bileklerini de kesmeye tenezzül etmiş seni kandırıyor yeme bunları güçlü durEvde
İlaç içti, bileklerini kesmeye tenezzül etti
O zaman yapman gerekeni sen de biliyorsunHaklısınız.. sürekli kendimi suçlu hissettiriyor, aldattığınıda yakaladım başka biriyle konuşmalarını açıklaması hataydı bir daha olmayacak kendim unutturacağım gibisinden oldu affettim salak gibi
Bence bu kişiliksiz şahsı acilen bir ajansa kaydettir. Oyunculuk performansı sayesinde çok başarılı bir işi olabilir.Evde
Konuyu açtığımda da gururumu çıkıyorsun diyor, ailesinden para getiriyor eve ama dahası yok kendi çabalamıyorBegenmeyip işten cikma gibi bir lüksü yok. Sizin hicbir seyden haberi olmayan ailenizin parasini yiyemez, insanda azicik, gurur utanma olur ki hatanin buyugu sizde anneniz babaniz elin adamini bilmeden beslemek icin mi calisip yoruluyor, o insanlar sizi okutmaya ugrasiyorlar sizin anne babaniza hic mi acimaniz yok? Erkek erkek diye öldünüz artik ya.
İş begenmiyorsa kendi ailesinin parasini yiyecek nookta.
Ailenizden habereiz altindan kalkamayacaginiz işlere girmeyecektiniz. İşinizi elinize alip oyle birlikte yaşayin bir adamla, isterseniz kendi calisip kazandiginizi yedirirsiniz.
Ev kimin evi yani? Ananlar çat kapı gelseler o evde sizi görmeyecekler mi?Evde
Sizce nasıl ayrılabilirim peki? Ailemin numaraları var..Bence bu kişiliksiz şahsı acilen bir ajansa kaydettir. Oyunculuk performansı sayesinde çok başarılı bir işi olabilir.
Konuyu açtığımda da gururumu çıkıyorsun diyor, ailesinden para getiriyor eve ama dahası yok kendi çabalamıyor
Geldiğinde ailesinin evine gidiyor, eşyalarını alıyor. Evi de annem babam hazırladı zatenEv kimin evi yani? Ananlar çat kapı gelseler o evde sizi görmeyecekler mi?
Merhaba kızlar, kime anlatacağımı bilemediğimden size yazmak istedim.. Ben ve sevgilim bir süredir aynı evde yaşıyoruz, kendisi benden büyük bende öğrenciyim ailem bilmiyor bizim aynı evde yaşadığımızı.. Kendisinin daha önce bir işi vardı ama işi beğenmeyip çıktı, tekrarndan işe girdi onu da beğenmedi birkaç aydırda işsiz. Evin gelirlerini her şeyini ben karşılıyorum ailemden gelen larayla ve öğrenciyim yetmiyor bazen. Para yetmeyince de iş aramak yerine ailesinden para istiyor, kaç kez çalış işe gir dedim ama beni dinlemedi iş bulacağım dedi ama aramaya tenezzül etmedi. Kavga ettiğimizde ayrılalım dediğimde intihar ederim, ailene söylerim vb. şeyler söylüyor senden ayrılamam diyor.. Ne yapmalıyım?
Çok mu muhtaçsın bunun verdiği sevgiye? Adam hem para yiyici hem aldatmış hala o evdesin.Haklısınız.. sürekli kendimi suçlu hissettiriyor, aldattığınıda yakaladım başka biriyle konuşmalarını açıklaması hataydı bir daha olmayacak kendim unutturacağım gibisinden oldu affettim salak gibi
Evde
İntihar ederse etsin ruh hastasıne bulaşmışsın hala devam ediyorsun. Söylersen söyle diyip gerekirse polise vereceksin. 3. Sayfadan mı toplasın ailen seni?Birkaç defa intihara kalkıştı ev içerisinde.. ve ailene söylerim diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?