- Konu Sahibi minikmeleklerim
anladım cnm da işte bugün bi kaç kişi aradım netten bi bayan önce 100 lira yatırıyorsunuz sonra biz size örnek gönderiyoruz onu yapıp gönderiyorsunuz falan dedi ama işte güvenemıo insan nerden bulurum araştırmam lazım
canım bana işgilli geldi bu!neden 100 tl yatırıyormuşsun??saçma...sonra da bi örnek yapıp yolluyormuşsun....sakın para falan yatırma derim..sen örnek yapıp yollasan onlar beğebnirse iş verir ve parayı sen değil onların yatırması gerekir sana...dikkat et böyle insnalara..benim bir arkadaşım var helal olsun önce düşünceyle başladı sonra kaymakamlığa mı nereye gidiyor 500 tl girişimci ev kadınları için kredi mi para mı nasıl veriyorlarsa vermişler..bebek şekerlerine başladı arkadaşlarıyla hastanele pastanelere tanıdık dükkanlara numune bıraktı nette reklam yaptı şimdi az da olsa kazanmaya başladı 150 tl ye giysi dolabı aldım diyor çok sevinerek..inşallah devamı da gelir...kargo ödmesi şekeri alanlara aitr olmak şartıyla kapıda ödeme sistemiyle ptt kargoyla şekerleri heryere yollamaya başladı..ama senin kküçük bebeğin var nasıl yaparsın bilmem hani biraz daha serpilse şöyle emeklyene kadar falan ...zira benim de ihtiyacım var ben dedüşünüyorum bebek şekeri vs..evde mandal yapımı varmış nette baktım ama ulaşabilecek yer bulamadım ne yazık ki...kimisi bu site üç kağıtçı arıyoruz cevap veren yok deyince geri adım attım 3 kağıtçılara dikkat etmek gerek diye düşündüm..
bu arada her gün mutlaka VAKIA SURESİNİ okumanı tavsiye edrim ben başladım inşallah devamını getiririm ve faydasını görürüm.zira Peygamper Efendimiz SaV;
Her gece Sure-i Vakıa'yı okuyan kimse ebediyyen fukaralık görmez. Gündüzleri de okuyanı Allah (c.c) hiç kimseye muhtaç etmez."
Her gece Sures-i Vâkıa'yı okuyan fakirlik görmez. Sure-i Vakıa zenginlerin suresidir. Onu okuyunuz ve evladlarınıza da öğretiniz."
Sure-i Vakıa zenginlerin suresidir. (yani bu sure-i celileyi okuyan maddi ve manevi terakki eder ve fakirlikten kurtulur) O'nu kadınlarınıza da öğretiniz."
Bu sureyi okumaya devam eden kimse fakirlikten emin olur. Dünya kendiliğinden ayağına gelir.
Abdestli olarak her gün sabah akşam ayrı ayrı iki defa bu sureyi okuyan kimse hayatı boyunca açlık ve susuzluk acısı nedir bilmeden dünyadan göçer.
Hayatı boyunca hiç bir tehlike yüzü de görmez.
diye buyurmuşlardır..hakikaten devamlı surette okunalar isteyerek inanarak dua edenler feraha ermişlerdir..
inşallah ben de sen de tüm darda kalanlar da feraha erer..
başka bir bilgi de;
Ayrıca; "Yâ Mâlik'el-Mülk" ism-i celiline devam edenler fakirlikten kurtulur. İkiyüzer defa okuyanlar herkes tarafından dinlenir.
Lâ ilâhe illallâhül melikül hakkul mübîn" Bu zikri gündüz yüz defa okuyanların rızkı genişler işleri kolaylaşır ve fakirlikten halas olur.
"Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym." Her muradın halli için sabah ve akşam yedişer defa okunur. Ayrıca karı-koca arasında huzur olması için de okunur.
....
ben de bebeğim doğup yaşını geçtikten sonra ciddi ciddi çalışmayı düşünüyorum hatta kızkardeşimi yanıma getirip ona baktırmayı düşünüyorum napalım kira borçlar bi yandan okul masrafları bi yandan..ALLAH yardımcımız olsun..