kizlar metalik tatt

cakypink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2014
171
31
48
35
İzmir
kizlarrr merhaba ben yeni uyeyimm 3 yildir evliyiz 2 aydir basladik calismalara dogumkntrl hapi vs hicbisey kullanmadik gericekilmeyle korunduk dktora gittik hicbi sorun yok dedi bu 3.ay son 2 gundur agzimda metal bi tat var bozuk para gibi geceleri daha fazla oluyor ama reglime daha cok var bu nedendirr lutfeen yasayan varmi

Vücutta, bakır ve demir gibi metallerin aşırı yüksek olmasından kaynaklıda metal tadı oluşabilir.
Sigara içiyorsanız ondan kaynaklıda olabilir.
Grip, burun tıkanıklığı ya da sinüzüt varsada bu metal kokusu oluşabilir.
Hamilelik durumlarındada tat değişikliği oluyormuş ama bunu bilmiyorum..

Ben grip olduğumda olmuştu dediğin gibi matal kokusu, dr. söylediğimde verdiğim ilaçlardan kaynaklı olabilir demişti. antibiyotikler yapar dedi.

Şeker hastalarının bazılarındada bu olurmuş, dikkat et, geçmiş olsun.

ama bende ilk defa oluyor ilac vs kullanmiyorum sigarayi biraktim ilk kez oldu hayirlisi ne diyim bide bisey sorcam ben yurt disinda dogum yapmak istiyorum turkiyeden de para alabilirmiyim burdanda ssk var

dis kontrolu vs yapildi hep reglime 3 gun var ve hala o metal tadi var eer hamileysem yazicam buraya bitkac belirtim daha var ama simdi yazmicam

Cnm hveslendirmek.istemem ama ben 2 hafta bu tatla.dolasmistim ve o ay hamile.oldugumu ogrenmistim grip olcam dye dolanirken bi baktim.bebis varmis gebelil.belirtileri olarakta geciyor zatn internette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…