Kızlar Nasıl Bir Tavır Takınmalıyım?

Sadem77

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
5
2
1
30
Çok karışık ve uzun bir anlatım olacak bunun için kusura bakmayın. Sadece yol göstermek amaçlı yazan olursa sevinirim.
Hanımlar ben 1 Eylül de check-in yaptığım yerde biriyle tanıştım. Arkadaş olarak ekledi bende sonrasında onayladım ve konuşmaya başladık. Konuştuktan dört gün sonra da bir cafede buluşup sohbet ettik. Ve görüşmeye devam etme kararı aldık.Buraya kadar her şey iyi güzel. Sorun yoktu.
Bu gece mesajlaşırken fotoğraf atmasını istedim o da görevdeyken yasak olduğunu söyleyip atmadı. Hak verdim ama yine de sosyal medya da boy boy resim atanları düşündükçe kendime engel olamadım. Arkadaşının onunla beraber paylaştığı bir resmi gönderip "Bir tek sana yasak heralde " dedim . İşler buradan sonra sarpa sardı hanımlar.
Ben aynı check in programı aracılığıyla ondan çok zaman önce iş arkadaşıyla arkadaş olmuştum. Check-in lerimi beğeniyordu herhangi bir muhabbet geçmedi aramızda sonrasında sildim zaten onu. Yani kendisinden önce olan bir arkadaşlıktı ve adamla bir kere bile konuşmuş olsam ve ya arkadaş olduklarını o beni eklediğinde görmüş olsam asla şu an onunla tanışıp görüşmezdim.
Neyse ben fotoğrafı kendisine attıktan sonra "Hayırdır" . O fotoğraflar sadece arkadaşlara açık sen nasıl görüyosun? " diye sordu.Bende fotoğrafların herkese açık olduğunu şu an arkadaşıyla birbirimizde ekli olmadığımızı söylediysem de dinletemedim. Ben anlayacağımı anladım iyi geceler deyip kesti konuşmayı.
Bende "istemiyorsan konuşma ama kendimi yargılatmam. Senden once olan bişeydi değer verdiğim birisin hakkımda yanlış düşüncelere sahip olmanı istemem dedim.
Kızlar kendimi kötü hissettim sandığı gibi biri değilim sadece tesadüf eseri böyle oldu. Ben öyle biri olsam niye arkadaşını tanıdığımı bilmesini isteyeyim :( Giderse gitsin ama içime oturdu böyle düşünmesi. İyi geceler dileyip çıktı whatsapptan yazar mı yazarsa ne yazar bilmiyorum. Ama şimdi sizden ricam sadece nasıl tavır takınacağımı söyleyin bana :(

Bana çok saçma ve gereksiz geliyor bu chek ın muhabbetleri hiç tanımadığın adamlar niye bilsin nerdesn vs vs
Salla gitsin ne düşünürse düşünsün
İki günlük doğru düzgün tanımadığın bir adam ne diye önemsiyorsun

Çok karışık ve uzun bir anlatım olacak bunun için kusura bakmayın. Sadece yol göstermek amaçlı yazan olursa sevinirim.
Hanımlar ben 1 Eylül de check-in yaptığım yerde biriyle tanıştım. Arkadaş olarak ekledi bende sonrasında onayladım ve konuşmaya başladık. Konuştuktan dört gün sonra da bir cafede buluşup sohbet ettik. Ve görüşmeye devam etme kararı aldık.Buraya kadar her şey iyi güzel. Sorun yoktu.
Bu gece mesajlaşırken fotoğraf atmasını istedim o da görevdeyken yasak olduğunu söyleyip atmadı. Hak verdim ama yine de sosyal medya da boy boy resim atanları düşündükçe kendime engel olamadım. Arkadaşının onunla beraber paylaştığı bir resmi gönderip "Bir tek sana yasak heralde " dedim . İşler buradan sonra sarpa sardı hanımlar.
Ben aynı check in programı aracılığıyla ondan çok zaman önce iş arkadaşıyla arkadaş olmuştum. Check-in lerimi beğeniyordu herhangi bir muhabbet geçmedi aramızda sonrasında sildim zaten onu. Yani kendisinden önce olan bir arkadaşlıktı ve adamla bir kere bile konuşmuş olsam ve ya arkadaş olduklarını o beni eklediğinde görmüş olsam asla şu an onunla tanışıp görüşmezdim.
Neyse ben fotoğrafı kendisine attıktan sonra "Hayırdır" . O fotoğraflar sadece arkadaşlara açık sen nasıl görüyosun? " diye sordu.Bende fotoğrafların herkese açık olduğunu şu an arkadaşıyla birbirimizde ekli olmadığımızı söylediysem de dinletemedim. Ben anlayacağımı anladım iyi geceler deyip kesti konuşmayı.
Bende "istemiyorsan konuşma ama kendimi yargılatmam. Senden once olan bişeydi değer verdiğim birisin hakkımda yanlış düşüncelere sahip olmanı istemem dedim.
Kızlar kendimi kötü hissettim sandığı gibi biri değilim sadece tesadüf eseri böyle oldu. Ben öyle biri olsam niye arkadaşını tanıdığımı bilmesini isteyeyim :KK43: Giderse gitsin ama içime oturdu böyle düşünmesi. İyi geceler dileyip çıktı whatsapptan yazar mı yazarsa ne yazar bilmiyorum. Ama şimdi sizden ricam sadece nasıl tavır takınacağımı söyleyin bana :KK43:
ne kadar check in dolu bir yazı adam lüzumsuz

2 günlük adama değer verip de ne tavır takıncağını mı düşünüyosunn ?

Ayy komik olma lütfen.

Bana çok saçma ve gereksiz geliyor bu chek ın muhabbetleri hiç tanımadığın adamlar niye bilsin nerdesn vs vs
Salla gitsin ne düşünürse düşünsün
İki günlük doğru düzgün tanımadığın bir adam ne diye önemsiyorsun
Sadece hakkımda yanlış bir fikre kapılmasını istemedim. Zaten görüşmem artık. Bana haksızlık ettiğini bilmesini istiyorum. İçime oturdu.

Baştan sona kadar saçma sapan gereksiz bişey bu yok yani valla derdiniz yok sizin ben ne diyeyim yeni nesil hiç iyi gelmiyor

İyi olmuş bence konuşmayın öyle tanımadığınız kişilerle zarar görürsünüz ki zaten duygusal olarak hırpalanmışsınız..Düzgün biri bile olsa karşınızdaki sizin hakkınız da olumlu izlenim edinmez ki edinmemiş..Benle konuşan başkasıyla da gayet tabii konuşur zihniyeti var..Ne yapsanız inanmaz..Allah a havale edin..Bu konuyu unutun bence

Karsi taraf hakli. Hem gereksiz resim isteme/gonderme muhabbeti olmus, hem de arkadasinin resmini gondermissin.

İyi olmuş bence konuşmayın öyle tanımadığınız kişilerle zarar görürsünüz ki zaten duygusal olarak hırpalanmışsınız..Düzgün biri bile olsa karşınızdaki sizin hakkınız da olumlu izlenim edinmez ki edinmemiş..Benle konuşan başkasıyla da gayet tabii konuşur zihniyeti var..Ne yapsanız inanmaz..Allah a havale edin..Bu konuyu unutun bence
Yol gösterici yorumdan kastım buydu. Teşekkür ederim.

iki gundur tanidigin insana trip atmaya kalkarsan boyle olur..bende olsam ayni tepkiyi verirdim.
ne demeye hemen biseyleri ispat etmeye calisir bizim kizlarimiz hic anlamiyorum.
adam atmak istememis foto,illa uste mi cikmak gerekiyor?
neyse bunda da vardir bi hayir,gorusmemeniz daha hayirli demek ki.

Kızlar kendimi kötü hissettim sandığı gibi biri değilim sadece tesadüf eseri böyle oldu. Ben öyle biri olsam niye arkadaşını tanıdığımı bilmesini isteyeyim :KK43: Giderse gitsin ama içime oturdu böyle düşünmesi. İyi geceler dileyip çıktı whatsapptan yazar mı yazarsa ne yazar bilmiyorum. Ama şimdi sizden ricam sadece nasıl tavır takınacağımı söyleyin bana :KK43:
Kimseye kendini inandirmak zorunda degilsin hele 2gunluk tanidigin adama hic degilsin.

Arkdsim sende, o da chekin programindan onune geleni ekleyen ya da kabul eden kisilersiniz. Bence hic onemsemeyin hatta o onemsememis ztn ki triplere vs girmis. Adam bugün demediyse baska bir zmn ztn diyecek (beni de kbl ettigin gibi herkesi kbl edip liste yapmışsın) diye.

Basta check-in diye okuyunca havaalani ucak seysi sandim ahahhah yer bildirimlerinden oglan tavlayip birde bulustunuz ustune. Cesaretinize hayran kaldim.
Hic anlamam su fotografini atsana durumlarini ama ben kurallara riayet eden biriyimdir. Is yerinde telefon kullanmak yasakken kullanmazdim. Herkesin kullandigini goren yalan soyledigimi dusunursede kendi bilir yani.
Bundan sonra check-in lerden insanlara yurumeyin bu guzel bir tavir olurdu, sonra kendinizi aciklama zahmetine girmezsiniz. Sosyallesip arkadas edinmenin cok guzel yollari var.

Back
X