- 16 Şubat 2012
- 991
- 457
- 73
- 35
- Konu Sahibi pinkgirl8888
-
3-5 ay sonra bende buraya bu konu başlığıyla ilgili bişeyler yazabileceğim umarımmm
arada ben de senin gibi bunalıp ona patlıyorum canım. hatta yarın bi arkadası sevgilisine evlenme teklifi edecek. onu duyunca bne iyice sinir oldum. kızdım buna ama sonra cok pişman oldum. neyse size gelelim:) inşallah her şey istediğiniz gibi olur canım ya, inşallah herkes mutlu olur bu konuda. sınavda da başarılar dilerim, sizin için dua edicem. sevenler mutlu olsun ya çok mu zor bişi ki bu bak hüzünlendim yine:2:
ayy kıyamam cnm yaa çok saol desteğin iiçininş.olur artık valla biolsun herşey bidüzene girsin takmıcam hiç evlenme teklifi faln
ahhh oarkadaşlar yokmu bende hep etkileniyorum senin gibi o yapmış milletee ne değerler veriliyoo bizim ne eksiğimiz var mantığıylaa amaa çok yanlış iştee bende sonra çok pişman oluyorum helee bidee uzaktaysan düzelticez diyee canımız çıkıyor
çoook ççook saol buarada duaların için benmde tüm dualarım sevenlerin mutlu olmasıı sevdiceklerimizin birz daha romantik olması şöylee ellerinde çiçeklerin eksik olmadığıı hergün ne süpriz yapiim diyee düşündüğüü günler gelsin azıcık şımarsınlar bizii dimii amaaa
ayy kıyamam cnm yaa çok saol desteğin iiçininş.olur artık valla biolsun herşey bidüzene girsin takmıcam hiç evlenme teklifi faln
ahhh oarkadaşlar yokmu bende hep etkileniyorum senin gibi o yapmış milletee ne değerler veriliyoo bizim ne eksiğimiz var mantığıylaa amaa çok yanlış iştee bende sonra çok pişman oluyorum helee bidee uzaktaysan düzelticez diyee canımız çıkıyor
çoook ççook saol buarada duaların için benmde tüm dualarım sevenlerin mutlu olmasıı sevdiceklerimizin birz daha romantik olması şöylee ellerinde çiçeklerin eksik olmadığıı hergün ne süpriz yapiim diyee düşündüğüü günler gelsin azıcık şımarsınlar bizii dimii amaaa
Yüksek hızda giderken, benimle evlenmezsen kaza yaparım demişti..
Bende yok daha neler demiştim.
Madem öyle; dedikten sonra gazı kökleyip benimle evleniyo musun evlenmiyo musun diye bağırmıştı.
Bende tamam tamam evleniyorum demiştim..
Adam odun, buna da şükür. :/
istanbul'a gittiğimde bir demet gül verdi bana.cebinde bir şey aranıp duruyordu.kırmızı bir yüzük kutusu çıkardı açtı, bana doğru uzattı.bir şey sormadı.bende atlamadım:) neticede hediyede olabilirdi, ne demek bu dedim? evet mi hayır mı dedi?
kutumda büyük hissediyorum:) dedim. kuyumcuya gittik takılar aldık.tabi 2 ay sonra ailesi araya girdi ayrıldık.
çok üzüldüm canım benim bu ailelerde her şeye karışmasa olmuyor çocuğun mutluysa sende mutlu olmasını bileceksin ama tutamıyorlar kendini umarım bundan sonra her şey için çok güzel olur Allah yüzünden gülümseme eksik etmesin...
ama iyikide karşı çıkmış ailesi.beni kurtarmışlar:) umarım hayırlısı olur hepimiz için.
Yüksek hızda giderken, benimle evlenmezsen kaza yaparım demişti..
Bende yok daha neler demiştim.
Madem öyle; dedikten sonra gazı kökleyip benimle evleniyo musun evlenmiyo musun diye bağırmıştı.
Bende tamam tamam evleniyorum demiştim..
Adam odun, buna da şükür. :/
amin canım ne oldu ki canım sonradan kötü davranışlarına mı tanık oldun...
telefonunda sözde beni aldattığı kız arkadaşının mesajlarını yakalayınca tokat attı bana.resmen 1 metre öteye uçtum.o yüzden iyi oldu.
Kız Kulesinin karşısında 'Benimle Evlenirmisin Sevgilim' 'in baş harfleriyle oluşan doğaçlama akrostiş bir şiirle
babası babamı aradı bizim oğlumuz var sizin kızı verin bi yastıkta kocasınlar dedi.......
bide baktım çoktaaan kız evi oğlan evi düğün ediyo ama gelinle damadın ruhu duymuyo..........
kısacası görücü usulü
çok heyecan verici bir teklif olmuş farklı mutluluklar dilerim....
bu bana enteresan bir şekilde romantik geldi. sebebini açıklayamıyorum, arızalı mıyım neyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?