- 1 Kasım 2016
- 71
- 39
- 38
- 32
- Konu Sahibi Meryem1221
-
Bir 3-4 gün geçsin idrar testi yapıcam canım o zaman haber veririmGüzel haberlerini bekliyoruz sen yine dikkat et kendine psikolojini hep güzel tut
Hadi iyi haberleri ver bizeYaaa canımsın :) nasıl heycanlandım anlatamam sizeeeeee
İnşallah canım, olumlu yada olumsuz haber vericem öpüyorum sizleeriHadi iyi haberleri ver bize
Ne zaman başlıyor o batmalarDiğer belirtiler adetten oluyo
Hayırlısı o zaman canım . 27 mayıs evlilik yıldönümümüz, bebiş olursa müjdeli haberi o zaman vermek çok isterim. Rüyalarımda bile görüyorum. Psikolojik sanırım. Neyse hayırlısı o olsun ya. Ama Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.Cok büyük bi fark oluyo
Herkesin değişiklik oluyor demekki benimde ilk defa 10 gün önceden başladı belirtiler hani adet belirtileri gibi işte tek farkı göğüs ucu sızıntılarım ve karnımın şişliğinden zor nefes almam
Ama ara ara kesiliyor belirtilerBenimde belirtilerim 10 gün önceden göğüs ucu sızlaması zor nefes almaktı inş hamilesindir canm bekle ama günün geçsin öle yap testi
Ama ara ara kesiliyor belirtilerkasık ağrılarım duruyor falan bide önceden adet olcağım zaman deli gibi akıntım olurdu şimdi hiç yok iç çamaşırıma bile geçmiyor. Önceleri heergün değiştirirdim iç çamaşırımı. Ama akıntı olması lazımmış. Sanırım değilim ama olursa bu ay çok sevinirim. Eşime evlilik yıldönümümüzde bu müjdeyi vermeyi çok istiyorum. Dua edin bana kızlar ne olur
İnşallah canımInş canm olursun allah nasip etsin Inş o güzel haberi eşine wermeyi
En buyuk hediye olur inş. CanımHayırlısı o zaman canım . 27 mayıs evlilik yıldönümümüz, bebiş olursa müjdeli haberi o zaman vermek çok isterim. Rüyalarımda bile görüyorum. Psikolojik sanırım. Neyse hayırlısı o olsun ya. Ama Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun.
Bence testi tekrarla canimMerhaba arkadaşlar haber vericem demiştim bugün takvime göre adetimin ilk günü ama şuanda gelen giden yok. 3 gün önce ucuz gebelik testlerden yapmıştım negatifti ama şuanki belirtilerim çok afedersiniz sulu akıntı, göğüslerimde ağrı dün akşam şişmişlerdi ama sabah inmişler sadece ağrısı var. Kasıklarıma hafif hafif ağrı ve bacaklarımda kasılma var. Sanki bir önceki gün spor yaparsın hamlaşırsın kasılırsın ya onun gibi. Hafif baş dönmeleri ve aürekli esneme :) idrar konusuna gelince de kimi zaman sık kimi zaman normal çıkıyorum he bide duygusallaşıyorum tv deki dizilere bazen ağlıyorum falan ☺ psikolojik mi yapıyorum kendime bilmiyorum ama bakalım sonuç ne olacak. Hayırlısı olsun inşallah
Lutfen haber verrrrrrr merak ediyorum coookkkkkkAdetim geçsin öyle yapcam canım çok yazı okudum testte negatif çıkıp,kanda hamile olduğunu öğrenen. Zaten geçerse adetim ilk kana gidicem.
Canım bugünde olmadım 2 gün gecikti sayılır yarın kana gidicem haber veririm. sende nasıl belirtiler var bata kaç günün var benim gibi mi belirtilerinLutfen haber verrrrrrr merak ediyorum coookkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?