Kızlar ne olur bu belirtileri yaşayanlar yardım etsin

Konunu ilk okudugumdan beri icimde hep hamile oldugun gecti hadi insallah bekliyorum bende meraklaa :)

Merhaba canim.benimde belirtilerim 10 gün kadar öncesinden başlamıştı adet olacakmisim gibi ağrı çekiyordum ilk defa göğüslerimde acı oldu hemde bu kadar erken zamanda.normalde çok akıntım olur ama o ay adet döneminde hiç akıntim olmadi adetten 2 gün sonra idrarda silik çıktı adetten 5 gün sonra da kanda 310 çıktı.insallah sende hamilesindir rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah biz 15 haftalık olduk şükür

Kupkuru muydu canim nasildi akintin

Kupkuru canım hiç akıntı olmadı 15 gün kadar sonrasında başladı tekrardan
Kan testine gidicem birazdan canım hiç umudum yok . ağrılarım hiç yok belirtim yok anlıyacağın. Eşimle en son çok büyük bir tartışma yaşamıştık ondan gizli 15 gün hap kullanmıştım yarıda kesmiştim. Sadece 15 gün içmiştim belki o düzensizleştirdi adetimi. Sonra içim el vermeyip yarıda bırakmıştım. İnşallah yumurtalıklarımıda kötü etkilemez. Kan testi sonucu bugün çıkarsa haber veririm canım ama dediğim gibi hiç umudum yok

Hayatim icini ferah tut guzel haberlerini bekliyorum

Kan testine gittim bu arada canlar sıkıntı varmış, önümüzdeki haftaya kaldı ama sonuç ne olursa olsun sizleri haberdar edicem

Kan testine gittim bu arada canlar sıkıntı varmış, önümüzdeki haftaya kaldı ama sonuç ne olursa olsun sizleri haberdar edicem
Ben acilden vermisdim canim bir bucuk satede almisdim acilden verseydin keske

Acil bana çok uzak canım sağlık ocağına gittim ama idrarda negatifi gördüm senin sonuç noldu peki canım
Hadi yaa ama bekle biraz idrar hep dogru cikmiyor adet olmadigin surece umidini kesme. Ben baya gecdikden sonra yapmisdim kan tahlilimi. İdrarda hep negatif gormekden biktigim icin beklemisdim baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…