Kızlar ne olur yardım bu durumdan çok rahatsız oluyorum:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
Merhaba kızlarrr canım çok sıkılıyor buna hemen konuya giricemCanlarım benim 2 buçuk yıla yakın bir ilişkim var ancak bu ilişki sürecim içerisinde cinsellik adına beni ve ailemi utandıracak şeyler yaşamadık ne ben istedim ne de erkek arkadaşım bu konuda bana elini sürmez hatta çok korkar.Bana son zamanlarda birşey oldu sürekli sevgilimle öpüşüyormuşuz gibi hissediyorum olur olmadık yerlerde sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum onunla ikimize dair hiç akla gelmeyecek moralimin bozuk olduğu veya önemli bir işim olduğu zamanda bile sürekli onunla kendimi yataktaymışız hayali geliyor aklıma sizler anladınız kızlar çok açık yazamıyorum buna canım sıkılıyor kendime deli oluyorum düşünmek istemiyorum birden aklıma düşüyor kızlar psikolojim bozuluyor zaten bu tür olaylardan hani korkarım ilk gece korkusu falan hepiniz bilirsiniz ancak ben neden böyle şeyleri yaşamamış olmama rağmen yaşamış gibi hissediyorum çok canım sıkılıyor kızlar bana ne oluyor böylee ben napıcam nasıl üstesinden gelicem bunun Ne olur yardımcı olun bu düşüncelerden kurtulmam için ne yapmalıyım kızlar ağlamak üzereyim düşünmek istemiyorum yaaaaaaaa:'(

Son düzenleme:
çok ilginç geldi ne diyeceğimi bilemedim ama çok arzuladığın için oluyordur 2.5 senede uzun bir süre evlilik yok mu yakınlarda ....

cinsel istek, insanlığın oluşumundan beri içgüdüsel normal bi istek, neden anormalmiş gibi anlatıyosun ki
illede düşünmek istemiyosan farklı işlere yoğunlaş, meşgul ve yorgun olacak kadar çalış, rüya görecek kadarda uyuma
kaç yaşındasın

çok ilginç geldi ne diyeceğimi bilemedim ama çok arzuladığın için oluyordur 2.5 senede uzun bir süre evlilik yok mu yakınlarda ....

banada tuaf geliyor kızlar canım çok sıkılıyor çok utanıyorum kendimden yaaaa :'( okuyoruz şuan alzencim oda bende daha bayağı var yani evliliğe nerden baksan 3-4 yılımız var daha Allahım hakkımızda hayırlısı neyse onu versin canım ama onunla evlilik olsun çok istiyorum birde birbirimizden uzaktayız 1,5 aydır o afyonda orada okuyor ben izmirdeyim

Nasıl olacak dıye cok dusunuyorsan ondan sureklı ruyana gırıyordur

Sağlıklı bir genç kadın olarak sevdiğin adamı arzuluyorsun. Korkma. Çok doğal ve normal ve güzel birşey. Ama cinsellik yaşamayı şu anda tercih etmiyorsan dozunda o0lmak kaydıyla kendi kendini tatmin edebilirsin. Enerji boşalınca kafan da rahatlar. Gün içinde de kendini birşeylerle meşgul edersen sorun kalmaz.

zaten cinsel çekim olmasa bi ilişki olmazdı, kardeş olurdunuz bunda utanılcak, rahatsız olcak bişey yok bence

Son düzenleme:

ya ben hiç böyle bişeyle karşılaşmadım çünkü chess tuafıma gidiyor ve hepten korkmuşumdur cinsellikten insan tabiki sevdiğiyle birşeyler yaşamak paylaşmak hissetmek ister ancak bunun için daha çok erken benim için 21 yaşımdayım ve evliliğede daha çok var herşeyi deniyorum kitap okuyorum evde temizlik vs ancak diyorum ya olur olmadık yerde bir anda aklıma geliyor

Hormonlarin dans ediyor :)))
Cinsel istek sadece erkeklere ozgu birsey degil.
Erkek arkadasinla daha yakin olmak istemek ve arzulamak ta garip degil.
Evlenmeden bazi seyleri yasamiyorsaniz, evlenmeyi ciddi ciddi dusunmelisiniz.

Spor yap canim enerjini tuketmeye calis.
Baska seylere yogunlasmaya calis.
Gece uyumadan bol bol dua et.

teşekkür ederim yerçekimlikaranfil onu çok seviyorum ancak işte olur olmadık zamanlarda böyle hissediyorum neredeyse hergün rüya görür oldum hani kafama taktığımda yok ama neden böyleyim ben hiç böyle değildim ilk kez bunu yaşıyorum

Hormonlarin dans ediyor :)))
Cinsel istek sadece erkeklere ozgu birsey degil.
Erkek arkadasinla daha yakin olmak istemek ve arzulamak ta garip degil.
Evlenmeden bazi seyleri yasamiyorsaniz, evlenmeyi ciddi ciddi dusunmelisiniz.

:) tabikide erkeğe özgü değil hayatım ancak ben kendimde böyle şeyleri ilk kez gördüğüm için canım sıkıldı açıkçası evet evlenmeden ileri gitme taraftarı değilim evlenmemizede daha çok var yaaa

Vucut istiyorsa onune gecemezsin:))
Saka bir yana bu enerjiyi bosaltaman gerek.
Bana gorede evlenene kadar beklemek daha dogru.
Ama bu enerjinin birikimi de bu tip durumlara yol aciyor iste.sadece erkeklere ozgu olmadigini biliyorsan bu kadar problem edip sasirmamalisin.
Bundan sonrada zaman zaman yasayabilirsin bunlari.
Yercekimikaranfile katiliyorum ama tabi kendin icin en dogrusunu sen bilirsin canim.

tabikide evlenene kadar birşey yaşamam kittyy bunu yaşayan arkadaşlarımız vardır onlara karşı lafım yok herkesin kendi tercihi ancak bu bana göre uygun birşey değil tatlım yani erkeğe özgü olmadığını bilmemden kastım mesela birlikteyken onu hep öpmek istiyorum böyle sürekli sarılmak nefesini hissetmek kalp atışlarını dinlemek gibi ne bileyim diğer türlü şeyleri hiç hissetmemiştim canım:)
teşekkür ederim yorumların için kittyy sevgilimede bişey diyemiyorum zaten bu konuda bana dicek sapık:)

Herkesin tercihlerine saygi duyarim tabiiki.
Ama ne guzel seyler yasiyorsun .
Insanin sevdiginin sicakligini hissetmek istemesi cok guzel.
Bence sevgilininde hosuna gidiyordur.
Arada mesafede oldugu icin daha cok ozluyorsundur.
Keske hepimiz boyle sapitsak ne guzel olur dimi ?
Askinin , duygularinin keyfini sur tatlim.
Bunlar cok ozel duygular.

Ne güzel konuştun kittyy teşekkür ederim yaaaa evet çok özlüyorum onuuu 1,5 aydır görüşemiyoruz oda özlediğini söylüyor ancak imkanlarımız şuan için elvermiyor hergün özlemimizi sürekli mesajlarda telefonda gideriyoruz birazcıkda olsa ama yanyana olmak ona dokunmak böyle kokusunu içine çekmek gibisi yok bir kerecik sarılsam sanki dünyalar benim oluyor onu çok seviyorum tekrar teşekkürler kittiyy aşkım depreşti adama karşııııı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…