- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.589
- 498
- Konu Sahibi cimcime1991
-
Merhaba kızlarrr canım çok sıkılıyor buna hemen konuya giricemCanlarım benim 2 buçuk yıla yakın bir ilişkim var ancak bu ilişki sürecim içerisinde cinsellik adına beni ve ailemi utandıracak şeyler yaşamadık ne ben istedim ne de erkek arkadaşım bu konuda bana elini sürmez hatta çok korkar.Bana son zamanlarda birşey oldu sürekli sevgilimle öpüşüyormuşuz gibi hissediyorum olur olmadık yerlerde sürekli cinsel içerikli rüyalar görüyorum onunla ikimize dair hiç akla gelmeyecek moralimin bozuk olduğu veya önemli bir işim olduğu zamanda bile sürekli onunla kendimi yataktaymışız hayali geliyor aklıma sizler anladınız kızlar çok açık yazamıyorum buna canım sıkılıyor kendime deli oluyorum düşünmek istemiyorum birden aklıma düşüyor kızlar psikolojim bozuluyor zaten bu tür olaylardan hani korkarım ilk gece korkusu falan hepiniz bilirsiniz ancak ben neden böyle şeyleri yaşamamış olmama rağmen yaşamış gibi hissediyorum çok canım sıkılıyor kızlar bana ne oluyor böylee ben napıcam nasıl üstesinden gelicem bunun Ne olur yardımcı olun bu düşüncelerden kurtulmam için ne yapmalıyım kızlar ağlamak üzereyim düşünmek istemiyorum yaaaaaaaa:'(
Kuzum cok sevdiginden o... Insan sevdigini arzular hayal eder,normal birsey ama bu dusuncelerden kurtulmak senin elinde tabi ki...
Farkli seylere yogunlas hislerini duygularini bastir biraz... Mesajla felan cinsel icerikli konusuyormusunuz ?
Belirli bir sure yasarsin bunlari ama gecer merak etme dusuncelerini kontrol etmelisin rahatsiz oluyorsan.. Ama cok sevdigin icin oluyor ki bu da seni rahatsiz etmesin.
2,5 yıldır berabersiniz ve hiç yakınlaşmadınız ha valla helal olsun sabır taşı olsa çatlar
2,5 ay bile bana göre çok fazla :)
:):):) evet canım öpüştük tabiki falan ama hani cinsel anlamda yakınlaşmadık ne bileyim birbrimizi görmedik vs işteeee :):) herkesin düşüncesi yaklaşımı tabikide farklıdır hayatım ancak bilmiyorum hani bana göre herşeyin bir sınırı vardır ve bazı şeyleri sonradan pişman olmamak için yaşamamak gerekir diye düşünüyorum ben tabikide sevgilimi çok seviyorum ona çok aşığım oda aynı şekilde ama bu tarz düşünüyoruz yaramazlıkları evlendikten sonraya saklıyoruz ama tabikide bizimde birlikte kurduğumuz hayallerimiz oluyor ama onların bile bir sınırı var tatlım:)
vay be :) tekrardan bravo 2.5 yıl dile kolay yani ne insanlar var ya utandım kendimden :))
Hormolarin tavan yapmistir belkidekuzummmmm:* hayır canım cinsel içerikli pek konuşmayız ama hani evlendiğimizle ilgili hayaller kuruyoruz tabi bazen ama gerçek yaşamda uygulanmış yaşadğımız şeyler değil hayatım biliyosun zaten beni hani tabikide insanın sevdiğiyle böyle şeyleri hayal etmesi ne bileyim güzel bişey ama ben yaşanmamış olayları olur olmadık yerde birden aklıma gelivermesine canım sıkıldı canımsın teşekkür ederim kuzummmmm
2,5 yıldır berabersiniz ve hiç yakınlaşmadınız ha valla helal olsun sabır taşı olsa çatlar
2,5 ay bile bana göre çok fazla :)
teşekkür ederim canım ancak tercih meselesi kıyamam kendinden neden utanıyorsun ki senin sevdiğinle birşeyleri paylaşmak isteme hissetme şeklin farklıdır bana onun kokusu olsun bu bile yeterli yani ancak kendinden utanma canım zevkler ve renkler tartışılmaz kıyamam:)
Hormonların çalışıyor hepsi bu
Görüşmeyip uzak kalmanız sonucu yoğunlaşmış olabilir bu düşünceler
Ama güzel duygulardır bunlar, rahat ol, yaşamayı düşünmüyorsan enerjini başka yönlere doğru kullan
Mutluluklar dilerim
Hormonların çalışıyor hepsi bu
Görüşmeyip uzak kalmanız sonucu yoğunlaşmış olabilir bu düşünceler
Ama güzel duygulardır bunlar, rahat ol, yaşamayı düşünmüyorsan enerjini başka yönlere doğru kullan
Mutluluklar dilerim
İnsanın sevdiği adamı arzulaması çok güzel bişey bence yani seviyosun normal olarak dokunmak istiyosun her şeyi onunla yaşamak istiyosun.
Korkulcak bişey yok bence bu aralar sürekli sevgilini düşünüyorsun sanırım :)
İnsanın sevdiği adamı arzulaması çok güzel bişey bence yani seviyosun normal olarak dokunmak istiyosun her şeyi onunla yaşamak istiyosun.
Korkulcak bişey yok bence bu aralar sürekli sevgilini düşünüyorsun sanırım :)
Hormolarin tavan yapmistir belkide
İnsan azcık ucundan bari gösterir
Şaka bitarafa normaldir bunlar fazla uzatmayın evliliği
ççooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim onuuuuuuuuu çoookkk burnumda tütüyorrrrama ben daha önce böyle duygular hissetmediğim için bi an ne oluyor bana dedim :)
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavrummmmmmmmmmmm demeeeeeeeee:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?