Kızlar ne olur yardım bu durumdan çok rahatsız oluyorum:(

Kuzum cok sevdiginden o... Insan sevdigini arzular hayal eder,normal birsey ama bu dusuncelerden kurtulmak senin elinde tabi ki...
Farkli seylere yogunlas hislerini duygularini bastir biraz... Mesajla felan cinsel icerikli konusuyormusunuz ?
Belirli bir sure yasarsin bunlari ama gecer merak etme dusuncelerini kontrol etmelisin rahatsiz oluyorsan.. Ama cok sevdigin icin oluyor ki bu da seni rahatsiz etmesin.

kuzummmmm:* hayır canım cinsel içerikli pek konuşmayız ama hani evlendiğimizle ilgili hayaller kuruyoruz tabi bazen ama gerçek yaşamda uygulanmış yaşadğımız şeyler değil hayatım biliyosun zaten beni hani tabikide insanın sevdiğiyle böyle şeyleri hayal etmesi ne bileyim güzel bişey ama ben yaşanmamış olayları olur olmadık yerde birden aklıma gelivermesine canım sıkıldı canımsın teşekkür ederim kuzummmmm

2,5 yıldır berabersiniz ve hiç yakınlaşmadınız ha valla helal olsun sabır taşı olsa çatlar
2,5 ay bile bana göre çok fazla :)

2,5 yıldır berabersiniz ve hiç yakınlaşmadınız ha valla helal olsun sabır taşı olsa çatlar

:):):) evet canım öpüştük tabiki falan ama hani cinsel anlamda yakınlaşmadık ne bileyim birbrimizi görmedik vs işteeee :):) herkesin düşüncesi yaklaşımı tabikide farklıdır hayatım ancak bilmiyorum hani bana göre herşeyin bir sınırı vardır ve bazı şeyleri sonradan pişman olmamak için yaşamamak gerekir diye düşünüyorum ben tabikide sevgilimi çok seviyorum ona çok aşığım oda aynı şekilde ama bu tarz düşünüyoruz yaramazlıkları evlendikten sonraya saklıyoruz ama tabikide bizimde birlikte kurduğumuz hayallerimiz oluyor ama onların bile bir sınırı var tatlım:)

vay be :) tekrardan bravo 2.5 yıl dile kolay yani ne insanlar var ya utandım kendimden :))

vay be :) tekrardan bravo 2.5 yıl dile kolay yani ne insanlar var ya utandım kendimden :))

teşekkür ederim canım ancak tercih meselesi kıyamam kendinden neden utanıyorsun ki senin sevdiğinle birşeyleri paylaşmak isteme hissetme şeklin farklıdır bana onun kokusu olsun bu bile yeterli yani ancak kendinden utanma canım zevkler ve renkler tartışılmaz kıyamam:)

Hormonların çalışıyor hepsi bu

Görüşmeyip uzak kalmanız sonucu yoğunlaşmış olabilir bu düşünceler

Ama güzel duygulardır bunlar, rahat ol, yaşamayı düşünmüyorsan enerjini başka yönlere doğru kullan

Mutluluklar dilerim

Hormolarin tavan yapmistir belkide

İnsanın sevdiği adamı arzulaması çok güzel bişey bence yani seviyosun normal olarak dokunmak istiyosun her şeyi onunla yaşamak istiyosun.
Korkulcak bişey yok bence bu aralar sürekli sevgilini düşünüyorsun sanırım :)

İnsan azcık ucundan bari gösterir

Şaka bitarafa normaldir bunlar fazla uzatmayın evliliği

teşekkür ederim yorumun için ATTRAENTE:) sanırım hormonlarım çok fazla çalışıyor :) tekrar teşekkürler

teşekkür ederim yorumun için ATTRAENTE:) sanırım hormonlarım çok fazla çalışıyor :) tekrar teşekkürler

ççooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim onuuuuuuuuu çoookkk burnumda tütüyorrrr ama ben daha önce böyle duygular hissetmediğim için bi an ne oluyor bana dedim :)

ççooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk özledim onuuuuuuuuu çoookkk burnumda tütüyorrrr ama ben daha önce böyle duygular hissetmediğim için bi an ne oluyor bana dedim :)

Adına sevindim. Herhangi bir sağlık sorunun yok, normal bir insansın.
Cinsellik öcü değil yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…