- 19 Şubat 2016
- 2.371
- 9.862
- 158
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Her ikisi de hiç mi içinden gelmiyorAda'mın Canı istemiyor demek ki
Neden istemediğini bul
Sürpriz de içten gelerek yapılır yani sen istedin diye sürpriz olur mu
Ahhaaa koptum bunaYemini, suyunu eksik etme... 2 günde 1 de kafesini temizledin mi, tamamdır...
Yok artık o kadar değil hem büyüye inanmam :)Ahretten feragat ederim diyorsanız büyü yaptırın :)
Emin değilimkonuya gelicek olursak karsındaki kişinin önce duygularından emin olmalısın...
Karakterime ters bunlar ama. :)Bencil olacaksın. Çok sevmeyeceksin. Çok para harcayacaksın.. Kuaförden cikmayacaksin. Ojen yipranmasin diye bulaşık yikamayacaksin , temizlik yapmayacaksın.Çıt kırıldım olacaksın. Ay ' lı, may'lı konuşacaksın.
Birde hep onun gelmesini bekleyeceksin.
Gözlemlerim bunlar :)
Bencil olacaksın. Çok sevmeyeceksin. Çok para harcayacaksın.. Kuaförden cikmayacaksin. Ojen yipranmasin diye bulaşık yikamayacaksin , temizlik yapmayacaksın.Çıt kırıldım olacaksın. Ay ' lı, may'lı konuşacaksın.
Birde hep onun gelmesini bekleyeceksin.
Gözlemlerim bunlar :)
Sırf öpüşmemek için soğan sarımsak diyor
+1Ay bence sevmiyor bu adam seni kusura bakma. Cinsel anlamda ilgi duymamaktan ziyade kaçıyor bildiğin.
Sonra gidiyor ağız spreylerini kullanmak istiyor ben istemiyorum o halde deAy bence sevmiyor bu adam seni kusura bakma. Cinsel anlamda ilgi duymamaktan ziyade kaçıyor bildiğin.
o zaman herseyi akışına bırak evet mutlu olmak istiyorsun herkez bunu ister ama karsındaki kişi de senle mutlu olmak isterse yoksa ne yaparsan yap hersey boş...Emin değilim
Sevişelim istiyorum yapmıyor süpriz yapmasını istiyorum yapmıyor mesele çok iyi olduğumuz da çok iyi Başka zaman kanka bile değiliz
Ay bence sevmiyor bu adam seni kusura bakma. Cinsel anlamda ilgi duymamaktan ziyade kaçıyor bildiğin.
Tayt , gırgır , dantelli bluz , pilates topu...Evde vucut corabi giyip geziceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?