- 19 Aralık 2016
- 3.736
- 10.131
- 128
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Rahmetli dedem eşek beyni yemis derdi oylelerine. Bi deneyin.
Çok aşırı bir sevgim Yok
Takıntım var o yüzdenNiye sana değer vermeyen, cinsel açıdan arzulamayan bir adamdan ayrılmayı düşünmüyorsun aşırı bir sevgin de yoksa, öyle sorayım.
Takıntım var o yüzden
Bilmem şuan için öyle bir şey olmadıAşırı sevgin yok, takıntın var. Neye takıntın var? Adam seni terk ederse ne yapacaksın, yalvaracak mısın, kapısında mı yatacaksın?
Bilmem şuan için öyle bir şey olmadı
Sürdüğü yere kadar o haldeOlmayacağının garantisi yok ki. Duygusal ilişkiyi güçlendiren hiçbir şey yaşamıyorsunuz, aranızda bağlayıcı hiçbir şey yok. Yani ya senden çıkarı olması lazım adamın ya da vicdan yapması lazım sürdürmek için. Böyle de bir yere kadar sürer.
Sürdüğü yere kadar o halde
Bencil olacaksın. Çok sevmeyeceksin. Çok para harcayacaksın.. Kuaförden cikmayacaksin. Ojen yipranmasin diye bulaşık yikamayacaksin , temizlik yapmayacaksın.Çıt kırıldım olacaksın. Ay ' lı, may'lı konuşacaksın.
Birde hep onun gelmesini bekleyeceksin.
Gözlemlerim bunlar :)
SevgilinmiBeş yıllık sevgiliyiz bu arada
Sizinki artık alışkanlık olmuş. 5 yıldır evlilikle nihayetlenmedigine gore.Beş yıllık sevgiliyiz bu arada
Üstüne kalma derken ?Sevgilinmi
Kocan sandık biz.
Büyük ihtimal seninle evlenmeyecek,
Üstüne kalma diye yanaşmıyor.
2.yılın sonunda evlilik teklifinde bulundu ailemin yüzünden olmadıSizinki artık alışkanlık olmuş. 5 yıldır evlilikle nihayetlenmedigine gore.
Ya hep böyle değildi ki son bir yıldır bu halde ayrıca 2. Yılda zaten evlenmek istedi araya başkaları girdi olmadı böyle bir şeylerBırı bana acıklayabılır mı...
Sevmedıgın ,aranda tutku olmayan, sadece takıntım var dedıgınız kısıyle neden bırseylerı zorluyorsunuz???
Amac ne yani?
Nıye bıle bıle lades ?
Adam senı sevmıyor hıcbırsey hıssetmıyorSırf öpüşmemek için soğan sarımsak diyor
Yok artık ya ilgi duymuyor tamam da ben orda herşeyi açık açık anlatamam ki tamam öpmüyor dedim ön sevişme yapmıyor direk olaya giriyor o arada öpmesi sarılması tabiki oluyor beş yıldır bunlar olmasa ilk önce ben ayrılırdım zatenAdam senı sevmıyor hıcbırsey hıssetmıyor
Nasıl evlenme teklıfı etmıs hayret
Aklıma kotu bırsey geldi..
Benım cok yakın bı arkadasım 7 yıldır gorustugu adamla evlendı
Adam meger kadınlara ılgı duymuyormus sırf toplumdan dolayı paravan evlılık yapmıs
Arkadasım evlendıkden sonra ogrendı... nıye yaklasmıyorsun neden hala bırlıkte olmuyoruz degınce adam dovmuş birde ...arkadasım hemen tek celsede bosandı.
Nedense bu konu aklıma bunu getırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?