Kızlar ne olur yardım edin

Bilmem şuan için öyle bir şey olmadı

Olmayacağının garantisi yok ki. Duygusal ilişkiyi güçlendiren hiçbir şey yaşamıyorsunuz, aranızda bağlayıcı hiçbir şey yok. Yani ya senden çıkarı olması lazım adamın ya da vicdan yapması lazım sürdürmek için. Böyle de bir yere kadar sürer.

Sürdüğü yere kadar o halde

Etraftan Hep duyduklarım bunlar

Hanımlar konuya büyü, muska vb şeyler yazmayınız dini içerik yasaktır.

Konu sahibesi,
sevgilinizle birbirinize alışkanlık olmuşsunuz, ne siz heyecan duyacak kadar seviyorsunuz ne de sevgiliniz, ikinizinki de alışkanlıktan vazgeçememek.

İster flört edilsin ister evlenilsin, bir ilişki de aşk ve tutku yoksa yürümez, sizin ilişkiniz bitme aşamasına gelmiş ama ne siz ne de sevgiliniz bitti diyen taraf olmak istemediğinden zaman içinde kendiliğinden bitsin modundasınız.

Evlenecek olan insan neden 5 yıl adı sevgililik ama hıcbırsey olmayan duruma kendıni zincirler kı ?
Burdan bakınca sızın durum sadece alıskanlık olarak goruluyor

Bırı bana acıklayabılır mı...

Sevmedıgın ,aranda tutku olmayan, sadece takıntım var dedıgınız kısıyle neden bırseylerı zorluyorsunuz???

Amac ne yani?

Nıye bıle bıle lades ?

Bırı bana acıklayabılır mı...

Sevmedıgın ,aranda tutku olmayan, sadece takıntım var dedıgınız kısıyle neden bırseylerı zorluyorsunuz???

Amac ne yani?

Nıye bıle bıle lades ?
Ya hep böyle değildi ki son bir yıldır bu halde ayrıca 2. Yılda zaten evlenmek istedi araya başkaları girdi olmadı böyle bir şeyler

Sırf öpüşmemek için soğan sarımsak diyor
Adam senı sevmıyor hıcbırsey hıssetmıyor
Nasıl evlenme teklıfı etmıs hayret

Aklıma kotu bırsey geldi..
Benım cok yakın bı arkadasım 7 yıldır gorustugu adamla evlendı
Adam meger kadınlara ılgı duymuyormus sırf toplumdan dolayı paravan evlılık yapmıs

Arkadasım evlendıkden sonra ogrendı... nıye yaklasmıyorsun neden hala bırlıkte olmuyoruz degınce adam dovmuş birde ...arkadasım hemen tek celsede bosandı.

Nedense bu konu aklıma bunu getırdı

Yok artık ya ilgi duymuyor tamam da ben orda herşeyi açık açık anlatamam ki tamam öpmüyor dedim ön sevişme yapmıyor direk olaya giriyor o arada öpmesi sarılması tabiki oluyor beş yıldır bunlar olmasa ilk önce ben ayrılırdım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…