- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
OlabilirAdam seni sevmiyor , çekici bulmuyor, aşık değil.
Bence de öyle ama sevmiyorsa çekici bulmuyorsa neden konu sahibinden ayrılmıyor?
Beş yıllık sevgiliyiz bu aradaBence de öyle ama sevmiyorsa çekici bulmuyorsa neden konu sahibinden ayrılmıyor?
Yok bende sevgimi belli eden bir insn değilim vicdan yapması gereken bir durum yok ortadaBilmem vicdan yapıyor olabilir konu sahibi çok üstüne düştüğünü, sevdiğini belli ediyorsa falan. Bilemedim, ama seven adamın göstereceği davranışları göstermiyor.
Vur ama oldurme diyorsun.
Beş yıllık sevgiliyiz bu arada
Yok bende sevgimi belli eden bir insn değilim vicdan yapması gereken bir durum yok ortada
Beş yıldır mi öpmek istemiyor,süpriz yapmiyorBeş yıllık sevgiliyiz bu arada
Son bir yıldır böyleSanki evliymişsiniz de aşk sevgi tutku bitmiş gibionlar da boşanmıyor ya.
Hep böyle değildi herhalde? Bence sal gitsin artık.
Bir yıldırBeş yıldır mi öpmek istemiyor,süpriz yapmiyor
Sevdiğimi sanıyorumE niye katlanıyorsun madem senden bucak bucak kaçan bir adama? Bas tekmeyi gitsin yani.
Sevdiğimi sanıyorum
Evcil hayvan mı bu yahu, bir erkeği nasıl dize getiririz, her istediğimizi yaptırırız ne? Sorunun ne tam olarak, erkek arkadaşın sana değer mi vermiyor?
Ozaman soğumus olabilir sizden.Bir yıldır
Sırf öpüşmemek için soğan sarımsak diyor
Ay ne yaptık ta soğuduOzaman soğumus olabilir sizden.
Çok aşırı bir sevgim YokSanıyorum derken? Sanmakla olmaz ki sevgin ya vardır ya yoktur, nasıl sanıyorsun?
Ay ben nerden bileyim.Sevgili ne bir sor istersen o benden daha iyi bilir herhalde.Ay ne yaptık ta soğudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?