Kızlar ne olur yardım edin

Hım anladım

Ozaman sadece bencıl ve sızı sevmeyen bı adam var

Bunu naparsanız yapın degıstıremezsınız

Şaka gibisiniz. Sizi sevmeyen bir adam var ve siz " ama son bir yıldır böyle" diyorsunuz. E tamam işte son bir yıldır sevmiyor demekki.. Nedir bu ısrar ? İnsanın hiç mı özsaygı olmaz ? Bu kadar saplantı içinde olmak icin ne yiyip içiyorsunuz ?

bence siz bir an önce bu ilişkiyi bitirin, hatta eğer ilerde hayatınız da yeni biri olacaksa, bu ilişkinizi hatırlayın, çünkü şuan bu adam sizi hiç ama hiç sevmiyor, böyle birşeyi bir daha yaşamayın, yani katlanılamaz bir durum bence

bir erkeği nasıl dize getiririz Nasıl olurda istediğimiz herşeyi yaptırırız nasıl mutlu olurum
canım öncelikle onu küçük bi çocuk gibi göreceksin :) erkekler takdir edilmeyi çok seviyolar en küçük bişeyde teşekkür et. sana yardım ettiği zaman sayende yaptım bitirdim hallettim de :) kavga ederken çok üstüne gitme olabildiğince sus ve ortamdan uzaklaş sakinleşincede ben seni kırmak istemiyorum tabi doğal olarak kavga da etmek istemiyorum ama sen benim kalbimi şöyle yaparak kırdın gibi şeyler diyebilirsin. vs vs örnekler daha çok.. :) benim eşim sinirli bi insandır ve öyle ev işine falan ayrdım etmezdi böyle yapa yapa herşeyi birlikte yapar hale geldik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…