Lekeler, Çiller Kızlar ne olur yardım! Ne yapsam kurtulamadım :((

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Birde fiyat alabilirmiyim nekadar tuttu

69 tl krem, 19 tl yüz temizleme jeli, kargo dahil 88 tl. 12 tl de gül suyu tam 100 tl tuttu :) ben zaten kimyasal kullanmıyorum toniği hep gül suyu kullanırım, makyajımı temizlemek için de badem sütü hep aktar, seviyorum...

Kremin icerigi hakkinda bilginiz varmı? Merak ettimde
Arastiriyorum gerci

Kremin icerigi hakkinda bilginiz varmı? Merak ettimde
Arastiriyorum gerci

tatlım içeriği hakkındaki tek bilgim mavi anemon çiçeği içermesi cilde elastikiyet kazandırması aynı zamanda kırışıklıklara da iyi geliyormuş yani kırışmadan kullanmak lazımmış, e ben de oldum 30, yaklaşık 3 senedir göz altı kremi falan da kullanıyorum... biraz da o yüzden seçtim mavi anemonu hem leke hem cilt için

Canim arkadasinda dedigi gibi gercekten LR urunlerine bakin. Bende annem icin arastirirken bulmustum. Annem sagolsun esarbini tukurupleyip yuzunu oyle silerdi serinlemek icin. Gunes kremi kullanmazdi artik yaslaninca cildine nasil zarar verdigini anladi bide ustune salyangoz kremi kullanmis :) çil gunes lekesi hersey vardi annemde. Bende sizin gibi korka korka aldim anneme. Batti balik yan gider bide bunu sursun yuzune dedim. Annecim 4 aydir duzenli kullaniyor ve cillerinde baya azalma oldu. Lekeleri ise tamamen gitti.rabbim kimseye bu sikintiyi vermesin. Sirf urun saticam diye dolasanlarin gazina gelmeyin. Arastirmadan icinde ne oldugunu ogrenmeden hicbirseyi almayin. Benim size tavsiyemdir LR a bir bakin. Annemin kullandigi urunleri de isim olarak isterseniz size ozelden de atabilirim. Tez zamanda iyilesirsiniz umarim.

teşekkür ederim iyi dileklerin için canım... ama bu tükürüp yüzünü silmesi midemi bulandırmadı desem yalan olur

Memnunmusunuz kreminizden.

canım çok memnunum, ama düzenli kullanıyorum, aksatmadan... yüzüm kadife gibi :) izlerde pek bir değişiklik yok ama daha çok yeni, belki bu kutudan sonra krem rengi olana geçerim direkt belki...

Kızlar mavi anemon'u sabah akşam kullandım bitmek üzere nerdeyse, bilginiz olsun krem en fazla 1 ay gidiyor. Ben bitmeden 2. kremi sipariş
Canım merakla bekliyoruz gelişmeleri.(leke için aslında diğer sinoz var.mavi anemon da açarmış ama %30.)kullanın bakalım neler olacak.devamlı yazınız.güle güle kullanınız :)

Canım mavi anemon'u sabah akşam kullandım bitmek üzere nerdeyse. Bu arada kızlar bilginiz olsun krem en fazla 1 ay gidiyor. Ben bitmeden 2. kremi sipariş verdim bugün iş yerime geldi, çok heyecanlıyım çünkü bu kez senin dediğinden aldım mavi anemon bayağı değişiklik gösterdi sinoz leke kreminden daha büyük bir etki bekliyorum çünkü formülü yenilendi lekelerde daha etkili diye bi yazı okudum

yaptığımız araştırmalarla bilim adamı çıkardık vallahi

kokusu harika elimdeki kutu biter bitmez hemmen başlayacağım kullanmaya.. gelişmeleri yazarım size yine...

Canım İNŞALLAH olur.bilemiyorum .daha önce de dedim ya memnun olmayanlar da var.o nedenle kesin bir şey diyemem.bendeki etkisini yazmıştım.ama leke durumuna göre de değişir kişiye göre de.arada lütfen yazınız.sizin yorumunuz çok çok önemli.Çok iyi haberlerle olsun :)

aminnnnnnnnnnnn <3 <3 <3 inşallahhhhh, olacak olacak ben inanıyorum :))) yazacağım mutlaka unutursam sen de sor ara ara... o değil d son dönemlerde selülitle başım dertte

aminnnnnnnnnnnn <3 <3 <3 inşallahhhhh, olacak olacak ben inanıyorum :))) yazacağım mutlaka unutursam sen de sor ara ara... o değil d son dönemlerde selülitle başım dertte
Ya onu sormayınız.ben de çok az belli belirsiz.ancak hep sayfalara yazdım bana yazan biri var.kadıncağız spor yapamıyor.eşi yüzünden de selülitlerini istemiyor(alay ediyorlarmış).çok üzülüyorum.ona yarayacak krem arıyorum.ama kimse inanın vermiyor da yazmıyor da.hatta bu gün bile yazdı bana bulamadınız mı.o kadar üzüldüm anlatamam.sırf onun için sayfalarca arıyor ve herkese özele msj yazıyorum.ama maalesef cevap vermiyorlar.ya da uyduruk verip .2.soruma bile yazmıyorlar ne diyeyim.ama bulursam hemen paylaşacağım.inanın.siz de bulursanız hemen yazın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…