Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum ((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...[/QUOTE
LR ürünleriyle tüm lekelerden kurtulabilirsiniz.Detay için istagramdan @zeynepkapdan_lr adrsini inceleyin yada mesaj atın yardımcı olurum
Canım yüzünüze lazeri epilasyon olarak mı yaptırmıştınız.başka ne işlemler yaptırdınız .tam yazar mısınız...Yüzümde bi-iki yıl önceden kalan (özellikle laser tedavi sonrası) (favoriler) güneş lekesi kaldı, yanak bölgemde de akne ve gözenek açıklıkları var( artık pudra, fondoten kullanmak istemiyorum... Neler yaptım, kan testi hiç bişiy çıkmadı, buradan okuduğum merhemler, maskeler, cilt bakımına gittim, bitkisel, kimyasal neler neler, bir türlü kurtulamıyorum ((( hiç mutlu değilim ne olur kesin çözüme kavuşmuş birileri varsa yaptığı uygulamayı anlatsın ben de kurtulayım koca koca gözlükler takmaktan bıktım makyajsızken :.((( şimdiden teşekkürler...
evet canım 2014 de yaptım ilk 2 hafta süper bir cilt oldu sonra lekeler tekrar geldi. bu arada Lr kullandığımı söylemiştim bu aralar işlerim yoğunluğundan il dışında bulundum düzenli kullanamadım inşallah düzenli kullanmaya başlarım biraz ihmal ettimcanım size bir şey daha sormak istiyorum .siz kendinize TCA yaptınız mı.2014 te.eski mesajlarınıza baktım yapmışsınız.bunu sormamın da bir nedeni var.sakın yanlış anlamayınız...
Canım teşekkürler.Evet merak ettim.Sağ olun yazdınız.İşinizde de kolaylıklar dilerim.evet canım 2014 de yaptım ilk 2 hafta süper bir cilt oldu sonra lekeler tekrar geldi. bu arada Lr kullandığımı söylemiştim bu aralar işlerim yoğunluğundan il dışında bulundum düzenli kullanamadım inşallah düzenli kullanmaya başlarım biraz ihmal ettim
Çok geçmiş olsun üzülmeyiniz.haklısınız ben buralarda bas bas bağırıyorum .Yaptırmayın aman ne kadar kızıyorlar bana.Haklıyım ...benimde yüzümde güneş lekeleri var ne yaptıysam geçmedi lazer tedavisi bir işe yaramadıçektiğim acı yorgunluğum ve harcadığım paralar boşa gitti ne yapmalıyım piskolojim bozuldu
benimde yüzümde güneş lekeleri var ne yaptıysam geçmedi lazer tedavisi bir işe yaramadıçektiğim acı yorgunluğum ve harcadığım paralar boşa gitti ne yapmalıyım piskolojim bozuldu
Çok geçmiş olsun üzülmeyiniz.haklısınız ben buralarda bas bas bağırıyorum .Yaptırmayın aman ne kadar kızıyorlar bana.Haklıyım ...
Canım ben yaptırmayın diyorum.onlar bana kızıyor hem de çok kızıyor.ne kadar kızsan haklısın tatlım((
Canım ben yaptırmayın diyorum.onlar bana kızıyor hem de çok kızıyor.
Halbuki kaç kişiyi kurtardım boşa üzüntüden ,boşa paradan.
Bu arada size etkili olmasına da sevindim.Bir ara resim eklerseniz çok memnun oluruz
Canım tamam bekliyorum.Kullandığınız kremin içeriği daha etkili yapılmıştı.işlerim öyle yoğun ki, müsait bir zamanda foto koyacağım :)
Canım tamam bekliyorum.Kullandığınız kremin içeriği daha etkili yapılmıştı.
Siz o zaman almıştınız öyle hatırlıyorum.Doğru mu hatırladım...
Tamam siz onu almıştınız.o zaman sizin lekelerinizin daha da geçmiş olması gerekli.Evet canım 10 kat daha etkili diyorlardı.
Canım tamam bekliyorum.Kullandığınız kremin içeriği daha etkili yapılmıştı.
Siz o zaman almıştınız öyle hatırlıyorum.Doğru mu hatırladım...
Tamam siz onu almıştınız.o zaman sizin lekelerinizin daha da geçmiş olması gerekli.
Bakalım resimle daha iyi belli olur.İşinizde de kolaylıklar...
çok kolaylıklar canım :)çok teşekkür ederim canımcım öyle yoğu7n bi haftaya başladım ki sorma
Bulmuşken sorayım zaten bazen buralardasınız selülitiniz ne oldu.ne yaptınız.sana da bitanem
Bulmuşken sorayım zaten bazen buralardasınız selülitiniz ne oldu.ne yaptınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?